رفتن به مطلب

یک سوال خیلی مهم!

soheiiil

ارسال های توصیه شده

نمیشه در مورد همه افراد یه حکم کلی صادر کرد. ولی اونچیزی که مشخصه اینه که محیط تاثیر زیادی داره و من نمیدونم چرا برخی از دوستان خانواده رو از محیط جدا کردن. انسان معمولا تا یه سنی در تعاملات اجتماعی قرار نمیگیره و بیشتر در محیط خانواده محدوده. خوب مسلما تا این مقطع بیشترین تاثیر رو از همون محیط (یعنی خانواده) میگیره. ولی با افزایش سن و ورود به عرصه های مختلف اجتماع تحت تاثیر محیط های جدید ممکنه دستخوش تغییراتی بشه.

و البته من مخالف مطلق بودن سرنوشت انسانم.

بهتر میدونم یه مثال بزنم براتون.

دکتر نیکخواه بهرامی رو باید بشناسید. (پدر علم مکانیک ایران) استاد دانشگاه تهران و امیرکبیر و مولف کتابهای زیادی در زمینه ریاضیات و مکانیک. مهمترین کتابش هم به نظرم مکانیک برداری برای مهندسانه یا همون دینامیک خودمون.

من تو جمعی قرار داشتم که شبیه نشست خبری بود و از حضار به نوبت از ایشون سوالاتی رو میپرسیدن.

حالا سرنوشتش رو بشنوید جالبه:

از گذشته اش خبر دارم. چون یه نسبت خیلی دوری با هم داریم. ایشون متولد یکی از روستاهای طارم واقع در استان زنجانه. پسر یه خان بوده که اراضی زیادی تو اون منطقه داشته با کلی رعیت. پدرش که فوت میکنه ایشون تازه از دوره دبستان فارغ التحصیل شده بوده. برادر بزرگش برای اینکه یه دونه ورثه کمتر شه و اموال پدری رو راحت تر هاپولی هپو کنه میفرستتش یه دبیرستان تو تهران برای ادامه تحصیل.

خب ایشون یه پسر روستایی بوده که پاش به پایتخت رسیده و بعد تو دبیرستانی تحصیل میکنه که همکلاسی هاش اغلب از فرزندان رده های بالای مملکتی بوده. بعد از اتمام دوره دبیرستان برای ادامه تحصیل میره آمریکا اگه اشتباه نکنم. چون معمول بوده فارغ التحصیلان اون دبیرستان همه بعد از گرفتن دیپلم میرفتن خارج از کشور برای تحصیل. این بنده خدا هم از برادرش کمک میخواد و برادرش هم مشتاقانه به قول خودش با اندک هزینه ای ایشون رو میفرسته دنبال نخود سیاه. بعد از چند سال دکتراشو میگیره و برمیگرده ایران. از طرفی بعد از چند سال اصلاحات ارضی انجام شد و قدرت و تملک از دست خوانچه ها درومد. ایشون شد پدر علم مکانیک برادرش شد یه خانچه بیخود بدون دارایی و ... تو یه کوره دهات.

حالا تو اون جمع یه نفر ازش پرسید انگیزتون از کجا اومد و چطوری شد که به اینجا رسیدید. خودشم آدم بی ریائیه. جواب جالبی داد. گفت من در اثر یک حادثه به اینجا رسیدم. یک اتفاق باعث شد من تو این مسیر قرار بگیرم. من اصلا نمیفهمیدم هدف چیه یا انگیزه چیه. یک حادثه باعث شد من این مسیر رو طی کنم. وگرنه همونجا میموندم بعد از اصلاحات ارضی الان منم یه خانچه بی خاصیت بودم.

پس محیط تاثیر زیادی رو آدم میزاره. بستگی داره چقدر تو اون محیط بمونیم. یه وقتایی یه حادثه باعث میشه وارد محیط جدیدی بشیم و بالطبع تاثیرات اون محیط ممکن باعث ایجاد انقلابی تو شخصیت و ... آدم بشه.

بعضی خانواده ها تا سنین بالا فرزندانشون رو محکوم به بودن در محیط های دلخواه خودشون میکنن. خب این فرد تا وقتی نتونه این قیدها رو بشکنه تو همون محیط طبق ظوابط و شرایط حاکم بر محیط رشد میکنه. و تغییرات در پی قرار گرفتن در محیط های جدید انجام میشه. یکی وارد یه جمع دوستانه میشه و نگرشش عوض میشه، یکی وارد یه فروم میشه، یکی میره دانشگاه، یکی با ازدواج و ....

ولی نکته حائز اهمیت اینه که شخصیت اصلی انسان تو یه سنین خاصی شکل میگیره. یعنی کم پیش میاد کسی از این مقاطع به بعد تغییر در گرایش های فکریش ایجاد بشه و به قولی دیگه سخت میشه کسی رو عوض کرد و تاثیرات محیط با بالاتر رفتن سن کمتر میشه.

• Like 8
لینک به دیدگاه

دکتر نیکخواه بهرامی رو باید بشناسید. (پدر علم مکانیک ایران) استاد دانشگاه تهران و امیرکبیر و مولف کتابهای زیادی در زمینه ریاضیات و مکانیک. مهمترین کتابش هم به نظرم مکانیک برداری برای مهندسانه یا همون دینامیک خودمون.

استاد مارو چکار دارین.......

مهربان ترین استادی است که دیده ام.

بعضی وقت ها اینقدر کت و شلوارش چروکه،که فکر میکنین هیچی نداره...... :ws44:

او در آمریکا بهترین پست را داشت اما ول کرد و آمده ایران و هنوز با دست های پیرش،با گچ بر روی تخته سیاه مینویسد.....

et6z964n44wg614f8m1.jpg

• Like 8
لینک به دیدگاه
با سلام به روح پرفتوح شهدای ژاپن و عرض سلام و طول ارادت خدمت شما عزیزان

بی مقدمه میروم سر اصل مطلب:

اگر در خانواده ای به دنیا می آمدید که پدرتان آخوند و مادرتان آخونده و در کل فامیلتون به کل مذهبی بوده افکارتون بازم این شکلی میشد؟(20 نمره)

من یکی را میشناسم سردار سپاه هست.22 بهمن میره الله اکبر میگه.

ولی پسرش ضد نظام و عرق خور و دختر باز هست.

بستگی به شرایط و محیط داره.

• Like 5
لینک به دیدگاه
با سلام به روح پرفتوح شهدای ژاپن و عرض سلام و طول ارادت خدمت شما عزیزان

بی مقدمه میروم سر اصل مطلب:

اگر در خانواده ای به دنیا می آمدید که پدرتان آخوند و مادرتان آخونده و در کل فامیلتون به کل مذهبی بوده افکارتون بازم این شکلی میشد؟(20 نمره)

وا مصیبتاااااااااااااااااااااااااااااااااا:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر منم تا قبل از بلوغ فکری خانواده بیشترین تاثیر رو میزاره

اما بعد از اون تاثیر همسالان جامعه و کتاب و اینترنت و تفکر خود فرد... بیشتر میشه

خود من در بعضی مسائل با خانواده تفاوت دارم

• Like 2
لینک به دیدگاه

همه معتقدند تفکری که دارند تفکری درسته!!! ....و خودشون با تلاش و بررسی علمی بدست آوردن

اما اگه یکم روراست باشیم میبینیم بیشتر از 90 درصد ( رو هوا گفتم این درصدو)مردم افکارشون همون افکار خانوادشونه

چیزی که من در جامعه مشاهده کردم، تفاوت افکار و عقاید بین خانواده و فرزند بیشتر ناشی از کمبودها و کاستی های خانوادگی در برقراری ارتباط بوده .... نه نگرش عمیق

البته همیشه استثنا وجود داره

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...