رفتن به مطلب

مونث بودن، تفاوت یا ذلت؟

Nightingale

ارسال های توصیه شده

منظورت از اینکه میگی چند درصد دختران ایرانی تحصیل کرده اند چیه !!!

اگه از نظر هرم سنی زیر 35 سال بخوای به نتیجه گیری برسی به جرات میتوان گفت در حدود 75 درصد دارای تحصیلات حداقل دیپلم و بالاتر میباشند ....

میدونی من به چه آدمی میگم تحصیل کرده:

به آدمی که یک حرفیو قبول نکند و نگوید درست است تنها به این شرط که فلان شخص صحت آنرا تایید کرده.

مثلا بگوید من چادر سر میکنم چون فلانی گفته چادر خوب است.

تحصیل کرده کسی است که به دنبال توجیه خودش نباشه و سعی کنه اگر لازم شد یک دنیا پشت سرش را خراب کنه و به دنبال حقیقت بره.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 98
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

میدونی من به چه آدمی میگم تحصیل کرده:

به آدمی که یک حرفیو قبول نکند و نگوید درست است تنها به این شرط که فلان شخص صحت آنرا تایید کرده.

مثلا بگوید من چادر سر میکنم چون فلانی گفته چادر خوب است.

تحصیل کرده کسی است که به دنبال توجیه خودش نباشه و سعی کنه اگر لازم شد یک دنیا پشت سرش را خراب کنه و به دنبال حقیقت بره.

اول اینکه اگه قرار باشه هر موردی رو با آزمون و خطا و به تجربه شخصی بدست بیاریم که عمری را به بطالت خواهیم گذراند و دوم اینکه چنین شخصی را معمولا حقیقت جو مینامند نه تحصیل کرده و برای حقیقت جویی حتما نباید تحصیل کرده بود . هر چند تحصیلات میتواند به پیدا کردن حقیقت کمک کند:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

در جواب استارتر که ازم خواسته بود چندتا از کارهای احمقانه ای که زنان با اونها دنیای کوچیک خود را میسازند اسم ببرم ، البته کن همونجا هم گفتم که نمیشه این قضیه بسط به کل داد

ولی خداییش چندتا از زنان رو میشناسین که بخاطر چشم و هم چشمی زندگیشون رو جهنم کردن؟

انرژی زیادی رو صرف سرک کشیدن تو زندگی این واون میکنن

به حرفهای اطرافیانشون حساسیت بیش از اندازه نشون میدن و خودشون رو عصبی میکنن

کلا زنان انسانهای دوربینی نیستن

• Like 1
لینک به دیدگاه
در جواب استارتر که ازم خواسته بود چندتا از کارهای احمقانه ای که زنان با اونها دنیای کوچیک خود را میسازند اسم ببرم ، البته کن همونجا هم گفتم که نمیشه این قضیه بسط به کل داد

ولی خداییش چندتا از زنان رو میشناسین که بخاطر چشم و هم چشمی زندگیشون رو جهنم کردن؟

انرژی زیادی رو صرف سرک کشیدن تو زندگی این واون میکنن

به حرفهای اطرافیانشون حساسیت بیش از اندازه نشون میدن و خودشون رو عصبی میکنن

کلا زنان انسانهای دوربینی نیستن

آره متاسفانه همچین زنایی هستند حتی بدتر ...........

ولی کلا رو نگو چون خیلی ها اینطور نیستند ............

اتفاقا در خیلی چیزا به خاطر دوربین بودن خانوما میگند یک سری وظایفو به عهدشون بذارید ..........

• Like 2
لینک به دیدگاه
اول اینکه اگه قرار باشه هر موردی رو با آزمون و خطا و به تجربه شخصی بدست بیاریم که عمری را به بطالت خواهیم گذراند و دوم اینکه چنین شخصی را معمولا حقیقت جو مینامند نه تحصیل کرده و برای حقیقت جویی حتما نباید تحصیل کرده بود . هر چند تحصیلات میتواند به پیدا کردن حقیقت کمک کند:banel_smiley_4:

من بالاخره نفهمیدم شما به کی میگی تحصیل کرده و آگاه ........... :banel_smiley_4:

هر موردی را قرار نشد با آزمون و خطا جست،یک سری موارد کلیدی برای هرکس در زندگی وجود داره که شاید به تعداد انگشتان دست هم نرسه. :a030:

عمری به بطالت میگذرد که در آن روبات و اجراکننده صرف سایر تفکرها باشی. :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من بالاخره نفهمیدم شما به کی میگی تحصیل کرده و آگاه ........... :banel_smiley_4:

هر موردی را قرار نشد با آزمون و خطا جست،یک سری موارد کلیدی برای هرکس در زندگی وجود داره که شاید به تعداد انگشتان دست هم نرسه. :a030:

عمری به بطالت میگذرد که در آن روبات و اجراکننده صرف سایر تفکرها باشی. :w16:

کلمه تحصیل کرده خودش معنی خودش را در بر دارد : کسی که علمی یا آگاهی را فرا گرفته است ..

حال اگر این شخص تحصیل کرده درباره موضوعی به کنکاش و تحقیق بپردازد از کلماتی مانند محقق ، کاوشگر یا حقیقت جو ( که این یکی بیشتر برای مباحث عقلی و فلسفی کاربری دارد) نام برده میشود.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من کاملا با عربی آشنا هستم.

ضربوا از ضربه میاد و ضربه یعنی مشت و لگد.

حالا اگر دنبال معانی دیگری هستید مختارید،من که نمیتونم به ملت بگم دینتون چی باشه.

فقط گفتم کسانیکه این چیزها را قبول دارند از جنس دوم بودن خودشان شکایتی نکنند،والسلام.

خب من جور دیگه ای فکر میکنم

م مسلما نه من میتونم شما رو قانع کنم نه شما من رو

پس خوبه حداقل احترام به عقیده همو نگه داشتیم

احساسات در زنها بیش از مردان است و منطق در مردان بیش از زنها

این یک واقعیت است هر چند در هر دو گروه استثنا هایی هم وجود دارند ولی اینکه یک زن احساساتی صرف و یک مرد منطقی صرف باشد یک اشکال بوده و آن مرد یا زن را در زندگی دچار مشکل و بحران میکند.هر دو جنس باید هم دارای منطق و هم احساسات باشند در بتوانند در کنار یکدیگر زندگی توام با رضایتی را داشته باشند و منطق بیشتر مرد مکمل منطق کمتر زن و احساسات بیشتر زن مکمل احساسات کمتر مرد میشود ...

ولی اکثرا زن ها اگه بخوان میتونن در تصمیم گیری هاشون احساس رو دخیل نکنن هرچند به نظر من خیلی از تصمیم های بزرگ نیاز به مشارکت منطق و احساسات داره

مثلا در مورد ازدواج نمیشه تصمیمی گرفت که صرفا عقلانی یا صرفا احساسی باشه

اینجا عقل و احساس باید جفتش دخیل باشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

دیروز رفته بودم بیرون واسه خرید از جلو یه مغازه فروش لوازم ارایش رد میشدم

دیدم انقدر داخل مغازه پر بود که خانومهای محترم از در اون بیرون زده بودن و یک صف تشکیل شده بود طوری که احساس کردم دارن نذری میدن!!

بعد از کمی تامل متوجه شدم که خانومهای محترم برای خرید رنگ مو صف کشیدن!! :banel_smiley_4:

یعنی 1 روز مونده به عید انقدر رنگ کردن موهاشون واجبه که بخاطرش اینکارو بکنن؟؟ :ws38:

راستی بحث سر چی بود؟؟ :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دیدم انقدر داخل مغازه پر بود که خانومهای محترم از در اون بیرون زده بودن و یک صف تشکیل شده بود طوری که احساس کردم دارن نذری میدن!!

بعد از کمی تامل متوجه شدم که خانومهای محترم برای خرید رنگ مو صف کشیدن!! :banel_smiley_4:

یعنی 1 روز مونده به عید انقدر رنگ کردن موهاشون واجبه که بخاطرش اینکارو بکنن؟؟ :ws38:

........................

سوال خوبی گفتی ........... یه کم بحث حاشیه ای شد

• Like 2
لینک به دیدگاه

به راستی موضوع پیچیده ای هست:ws52:منم نمیدونم شما فهمیدی مارم در جریان بذار:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به راستی موضوع پیچیده ای هست:ws52:منم نمیدونم شما فهمیدی مارم در جریان بذار:w16:

منم خیلی اهل این چیزا نیستم

ولی به هر حال اینم یکی از اون تفاوت هاست

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم خیلی اهل این چیزا نیستم

ولی به هر حال اینم یکی از اون تفاوت هاست

:icon_gol:

میدونی اصلا کسی منکر این تفاوتها نیست

اصلا بحث سر تفاوت ها نبود

بحث سر اینه که چرا حقوق زنا نباید با مردا یکی باشه؟

تو ه دنیا یکسان اونوقت تو قانون اساسی وامونده ی ما هنوز در اولار سال پیش به سر میبرن

طوری که عقل دو زن بالغ رو اندازه یه مرد میدونن

واقعا این درسته؟

این موضوع زمان خودش صادق بود چون زنا در اجتماع نبودن اما الان چی؟

واقعا عقل آدما الان چی میگه که این قوانین مزخرف رو قبول میکنن؟

یه زن باید اونقدر قوی و محکم باشه که توی این جامعه ما با این قوانین غارنشینانش مثل کوه وایسه و از پا در نیاد اما اگه بذارن...

• Like 1
لینک به دیدگاه

تو ه دنیا یکسان اونوقت تو قانون اساسی وامونده ی ما هنوز در اولار سال پیش به سر میبرن

واقعا این درسته؟

یه زن باید اونقدر قوی و محکم باشه که توی این جامعه ما با این قوانین غارنشینانش مثل کوه وایسه و از پا در نیاد اما اگه بذارن...

اتفاقا علاوه بر چیزی که گفتی بخشی از حرف من سر همون تفاوت هاست که خیلی ها در حرف منکرش نمیشند ولی در عمل بله!

تمام حرف من عمل هستش .........

در عمل تفاوت ها نادیده گرفته میشه و صد البته چیز های دیگم که شما گفتی دخیل هستش ........

• Like 2
لینک به دیدگاه

این مسئله خاصی نیست که بخواد بهش توجه بشه خود ما هم معمولا آرایشگاه رفتن رو میذاریم واسه روزای آخر تا در ایام عید موهامون حالتشو حفظ کنه. مسلما در مورد رنگ کردن مو هم همینه.چون اگه زودتر رنگ رو بذارن موهای جدید که از زیر در میاد باعث میشه که دو رنگ بشه . به نظر من فکر کردن و مورد تمسخر قرار دادن این کار اشتباهه.

در مورد صف ایستادن هم حتما دلیلی داشته که میتونه به دلیل فروش برند خاص یا قیمت ارزانتر اون محصول نسبت به سایر جاها باشه ، مگه خود ما مواردی پیش نیومده که به خاطر خرید محصولی در صف بایستیم !:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این مسئله خاصی نیست که بخواد بهش توجه بشه خود ما هم معمولا آرایشگاه رفتن رو میذاریم واسه روزای آخر تا در ایام عید موهامون حالتشو حفظ کنه. مسلما در مورد رنگ کردن مو هم همینه.چون اگه زودتر رنگ رو بذارن موهای جدید که از زیر در میاد باعث میشه که دو رنگ بشه . به نظر من فکر کردن و مورد تمسخر قرار دادن این کار اشتباهه.

در مورد صف ایستادن هم حتما دلیلی داشته که میتونه به دلیل فروش برند خاص یا قیمت ارزانتر اون محصول نسبت به سایر جاها باشه ، مگه خود ما مواردی پیش نیومده که به خاطر خرید محصولی در صف بایستیم !:banel_smiley_4:

در مورد قسمت اول که قرمز کردم

فکر کردن در مورد هیچی اشتباه نیست و اما نمیدونم چطور از صحبتهای من اینطور برداشت کردی که دارم چیزی یا کسی رو مسخره میکنم!

در مورد قسمت اول حرفات باید بگم من هم مادر و خواهر دارم و با رنگ کردن مو و آرایش مخالف نیستم پس مشکل جای دیگه هست!

در مورد قسمت آخر ( صف و برند خاص و قیمت و...) هم میتونم بگم بیشتر به توجیه شبیه

خیلی وقتا سعی میکنیم کارای خودمونو توجیه بکنیم که بنظرم جالب نیست

:flowerysmile:

• Like 1
لینک به دیدگاه

واقعا این درسته؟

اون قانون رو که ما هم قبول نداریم

ولی برای عوض کردن این قانون یه سری طرز فکرها باید عوض بشه

اتفاقا علاوه بر چیزی که گفتی بخشی از حرف من سر همون تفاوت هاست که خیلی ها در حرف منکرش نمیشند ولی در عمل بله!

تمام حرف من عمل هستش .........

در عمل تفاوت ها نادیده گرفته میشه و صد البته چیز های دیگم که شما گفتی دخیل هستش ........

دقبقا

• Like 2
لینک به دیدگاه
در مورد قسمت اول که قرمز کردم

فکر کردن در مورد هیچی اشتباه نیست و اما نمیدونم چطور از صحبتهای من اینطور برداشت کردی که دارم چیزی یا کسی رو مسخره میکنم!

در مورد قسمت اول حرفات باید بگم من هم مادر و خواهر دارم و با رنگ کردن مو و آرایش مخالف نیستم پس مشکل جای دیگه هست!

در مورد قسمت آخر ( صف و برند خاص و قیمت و...) هم میتونم بگم بیشتر به توجیه شبیه

خیلی وقتا سعی میکنیم کارای خودمونو توجیه بکنیم که بنظرم جالب نیست

:flowerysmile:

من منکر فکر کردن نیستم ولی اینکه بخوای از موضوعی که دلیل واقعیشو نمیدونی به عنوان یک آیتم برای رسوندن منظورت استفاده کنی اشتباهه .

شاید من بد متوجه پستت شدم ولی من اینطور برداشت کردم که به این موضوع داری به دیدی منفی نگاه میکنی و من در حرفات موردی ندیدم که این برداشت رو در من ایجاد کنه و به نظر من رفتاری عادی اومد برگرفته از دلیلی که ازش آگاهی ندارم(منظورم دلیل تجمع و شلوغی مغازه مذکور هست)

• Like 1
لینک به دیدگاه
من منکر فکر کردن نیستم ولی اینکه بخوای از موضوعی که دلیل واقعیشو نمیدونی به عنوان یک آیتم برای رسوندن منظورت استفاده کنی اشتباهه .

شاید من بد متوجه پستت شدم ولی من اینطور برداشت کردم که به این موضوع داری به دیدی منفی نگاه میکنی و من در حرفات موردی ندیدم که این برداشت رو در من ایجاد کنه و به نظر من رفتاری عادی اومد برگرفته از دلیلی که ازش آگاهی ندارم(منظورم دلیل تجمع و شلوغی مغازه مذکور هست)

نه من گاها برای ایجاد یه بحث جدید حرفم رو بصورت یه سوال و یا یه مسئله ای که شاید خودم هم ازش نمیدونم (که شاید بدونم) مطرح میکنم تا دوستان دیگه هم بیان و نظراتشون رو بگن و بحث خوبی شکل بگیره

شاید بخاطر اینکه خیلی من رو نمیشناسی اینجور برداشت کردی که مشکلی نیست

کلا سعی نمیکنم که نظراتم رو در غالب موضوع یا بحث خاصی تحمیل بکنم

موفق باشید

بحث خوبیه سحر خانوم... :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه من گاها برای ایجاد یه بحث جدید حرفم رو بصورت یه سوال و یا یه مسئله ای که شاید خودم هم ازش نمیدونم (که شاید بدونم) مطرح میکنم تا دوستان دیگه هم بیان و نظراتشون رو بگن و بحث خوبی شکل بگیره

شاید بخاطر اینکه خیلی من رو نمیشناسی اینجور برداشت کردی که مشکلی نیست

کلا سعی نمیکنم که نظراتم رو در غالب موضوع یا بحث خاصی تحمیل بکنم

موفق باشید

بحث خوبیه سحر خانوم... :icon_gol:

مطمئنا همینطوره و برداشت اشتباه از من بوده :w73::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...