رفتن به مطلب

مونث بودن، تفاوت یا ذلت؟

Nightingale

ارسال های توصیه شده

شما یه مرد کامل به من نشون بده من دومیشو نشونت میدم :ws37:

مشکل اینجاست که الان 1400 سال از اون موقع میگذره و من میگم اونا در زمان خودشون بهترین مردایی بودن که زنای عرب میتونستن گیر بیارن

ایران برای هیچ کس الان نمیتونه بهشت باشه جز........

ببینین،شما وقتی دارین از اونموقع تعریف میکنین و میگین من در اون شرایط حاضر بودم زنشون بشم،یعنی مثلا در 13 سالگی حاضر بودی با یک مرد 50 ساله ازدواج کنی،اونهم باتوجه به شرایط.

پس امروز هم تن به یک سری شرایط خواهید داد.

بحث من هم همینه،اینکه زنان خودشان تن به شرایط میدن و ازشون سو استفاده میشه.....

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 98
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببینین،شما وقتی دارین از اونموقع تعریف میکنین و میگین من در اون شرایط حاضر بودم زنشون بشم،یعنی مثلا در 13 سالگی حاضر بودی با یک مرد 50 ساله ازدواج کنی،اونهم باتوجه به شرایط.

به هر حال اینقدر در باب مسائل دینی سانســـــور شده اگه یک سری چیزها عنوان بشه،دود از سر خیلی ها ممکنه بلند شود.

این عین حدیث پیامبر است در کتاب نهج الفصاحه:

برای زنان زیاد لباس نخرید،زیرا زنی که لباس های گوناگون داشته باشد،تمایل به بیرون رفتن زیاد از خانه دارد.

همیشه اینطور نیست ............ ولی گاهی مثل برخی مسائلی که الان گفته شد آره ..........

در مورد حدیث هم من نمیدونم صحیحه یا نه چون خیلی از احادیث و روایات چیزی جز دروغ نیست ....

• Like 2
لینک به دیدگاه

به هر حال اینقدر در باب مسائل دینی سانســـــور شده اگه یک سری چیزها عنوان بشه،دود از سر خیلی ها ممکنه بلند شود.

این عین حدیث پیامبر است در کتاب نهج الفصاحه:

برای زنان زیاد لباس نخرید،زیرا زنی که لباس های گوناگون داشته باشد،تمایل به بیرون رفتن زیاد از خانه دارد.

دختر امروز تن به بعضی شرایط میده همونطوری که پسر امروز هم به بعضی شرایط تن میده

بستگی به اون شرایط داره شما چه میدونی یه وقت دیدی خودتم تحت تاثیر احساسات تن به یه شرایطی دادی

ببین به نظر من ازدواج با همچین مردانی در اون زمان و در اون سرزمین یه شانس خیلی خوبی هم بوده برا اون زنا

این دیگه غیر قابل انکاره که زنای عرب چه وضعی داشتن و حقیقتا اسلام براشون یه ارزش انسانی قائل شده بود در اون رمان همون حق ارث و اینا خودش کلی ارزش بوده براشون

حالا خانما این قانونا رو قبول ندارن که حق دارن

شما از کجا میدونی این حدیث درسته؟

خیلی از این احادیث رو من نه باور دارم بهشون نه اعتقاد خیلی هاشون هم به درد زمان خودشون میخورده

سانسور در مسائل دینی خیلی از جنبه های مثبت دین رو هم پنهان کرده :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما از کجا میدونی این حدیث درسته؟

خیلی از این احادیث رو من نه باور دارم بهشون نه اعتقاد خیلی هاشون هم به درد زمان خودشون میخورده

اصلا همه این احادیث جعلی.

این آیه قرآن است و به قول شما قرآن کتابی است برای همه زمان ها:

سوره نسا آیه 34 :

الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلًا إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا

مردان از زنان برترند به دليل آنكه خدا برخى از ايشان را بر برخى برترى داده و [نيز] به دليل آنكه از اموالشان خرج مى‏كنند پس زنان درستكار فرمانبردارند [و] به پاس آنچه خدا [براى آنان] حفظ كرده اسرار [شوهران خود] را حفظ مى‏كنند و زنانى را كه از نافرمانى آنان بيم داريد [نخست] پندشان دهيد و [بعد] در خوابگاه‏ها از ايشان دورى كنيد و [اگر تاثير نكرد] آنان را کتک بزنید پس اگر شما را اطاعت كردند [ديگر] بر آنها هيچ راهى [براى سرزنش] مجوييد كه خدا والاى بزرگ است

پس بنده حق دارم اگر زنم از من اطاعت نکرد طی چند مرحله،او را کتک بزنم و این حق طبیعی من است.

پس دیگر نگویید من جنس دوم و...... هستم لطفا. :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سوره نسا آیه 34 :

الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلًا إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا

مردان از زنان برترند به دليل آنكه خدا برخى از ايشان را بر برخى برترى داده و [نيز] به دليل آنكه از اموالشان خرج مى‏كنند پس زنان درستكار فرمانبردارند [و] به پاس آنچه خدا [براى آنان] حفظ كرده اسرار [شوهران خود] را حفظ مى‏كنند و زنانى را كه از نافرمانى آنان بيم داريد [نخست] پندشان دهيد و [بعد] در خوابگاه‏ها از ايشان دورى كنيد و [اگر تاثير نكرد] آنان را کتک بزنید پس اگر شما را اطاعت كردند [ديگر] بر آنها هيچ راهى [براى سرزنش] مجوييد كه خدا والاى بزرگ است

پس بنده حق دارم اگر زنم از من اطاعت نکرد طی چند مرحله،او را کتک بزنم و این حق طبیعی من است.

منم با این چیزا درگیرم :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سوره نسا آیه 34 :

منم به شخصه با این ایه خیلی درگیر بودم اما با یه عربی دان:ws3: صحبت کردم و برداشتم عوض شد

• Like 2
لینک به دیدگاه

درگیری نداره،سیاست یک بام و دو هوا نباید داشت.

نمیشه هرجای یک چیزی خوب بود بگیم درسته،هرجا بد بود بخواهیم با تفسیر خودمان را فریب دهیم.

واقعیت همینه،اگر زن ها و مردها خودشان دلشان به حال خودشان نسوزد،هیچکس به داد آنها نمیرسد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم به شخصه با این ایه خیلی درگیر بودم اما با یه عربی دان:ws3: صحبت کردم و برداشتم عوض شد

خیلی خوبه. :icon_gol:

من هم یک زمانی ماست ترش از بقالی خریدم،خودم میخوردم میدیدم ترشه.

اما رفتم یقه بقال رو بگیرم،او گفت ماست من ترش نیست.

بعدا که دوباره ماست را خوردم،دیدم نه واقعا ترش نیست......... :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی خوبه. :icon_gol:

من هم یک زمانی ماست ترش از بقالی خریدم،خودم میخوردم میدیدم ترشه.

اما رفتم یقه بقال رو بگیرم،او گفت ماست من ترش نیست.

بعدا که دوباره ماست را خوردم،دیدم نه واقعا ترش نیست......... :ws52:

نتیجه گیری من از رو تفسیرای نوشته شده برا قران نیس

بلکه مربوط به صزف و نحو و قواعد زبان عربی بود که توضیحات و مدارک اوشون برای من قانع کننده بود

اگه قرار با عقل خودت نتیجه گیری کنی پس باید ترجمه فارسی قران رو به کلی کنار بزاری و خودت کاملا وارد بر زبان عربی باشی ( کاملا مسلط)

• Like 2
لینک به دیدگاه
نتیجه گیری من از رو تفسیرای نوشته شده برا قران نیس

بلکه مربوط به صزف و نحو و قواعد زبان عربی بود که توضیحات و مدارک اوشون برای من قانع کننده بود

اگه قرار با عقل خودت نتیجه گیری کنی پس باید ترجمه فارسی قران رو به کلی کنار بزاری و خودت کاملا وارد بر زبان عربی باشی ( کاملا مسلط)

من کاملا با عربی آشنا هستم.

ضربوا از ضربه میاد و ضربه یعنی مشت و لگد.

حالا اگر دنبال معانی دیگری هستید مختارید،من که نمیتونم به ملت بگم دینتون چی باشه.

فقط گفتم کسانیکه این چیزها را قبول دارند از جنس دوم بودن خودشان شکایتی نکنند،والسلام.

لینک به دیدگاه
ببینین،الان سه طیف عمده شده اند زنان ما در جامعه:

1- زنان مذهبی متعصب،که جنس ضعیف بودن و دوم بودن و توسری خور بودن را قبول دارند.

2- زنان بی هویت،ولگرد در خیابان ها،منتظر بوق زدن ماشین، منتظر جذب عشق ساعتی و.....

3- زنان فمنیست،متنفر از مردها،تشکیل کمپین و.......

هر سه گروه این زنان،جز ضعف نتیجه دیگری واسشون نداره،چون مردها به نفعشونه زن ها جز این سه دسته باشند...

ولی به نظر من گروه غالب دختران و زنانی هستند ( البته منظورم در محدوده سنی 16 تا 35 سال) که چندان مذهبی نیستند ، دارای افکار روشن و آزادی خواهانه اند ، به تفاوت های بین مرد و زن اعتقاد دارند ولی به تبعیض نه ، سعی دارند تا در اجتماع ارج و قرب خود را به خاطر شخصیت و علمشون کسب کنند و نه به خاطر زن بودنشون

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو این تاپیک میخوام یه کم داد بزنم از بعضی چیزای جنس خودم که خودم باورشون ندارم ..............

یه کم سرزنش کنم همجنس های خودم رو و رفتارشون رو و یه کم گله کنم از مردا و یه کم از زمونه از جامعه بد بگم .........

من اون جنسی از دو تا جنس نرو ماده طبیعت هستم که از بچگی با بازی کردن با عروسک و زندگی شیرینو قشنگ عادتم دادند ولی وقتی بزرگ میشم باید با هزاران مشکل دستو پنجه نرم کنم ...........

خندیدن بلندم حتی جایی هیچ کدوم از جنس های مخالفم نباشه نشونه سبک سریه .........

بسه دختر ، زشته، نکن این کارو ............

بودن یا نبودن چیزی مثل یک پوست پیاز تعیین کننده صفت واپسین دختر یا زن بودن قبل اسمم هستش ......... ولی این فقط یه صفت نیست نبودن یا حتی بودنش در زمانی که نباید باشه میتونه حکم مرگ باشه ........

همیشه باید صفت " جنس ضعیف، جنس دوم " رو یدک بکشم ......

یه قطره اشک حتی یه قطره یعنی تو ضعیفی !

ای بابا دختری دیگه دخترا و زنا همشون همینن تا میگی آره یا نه اشکشون در مشکشونه ........

تصور کنید دعوا شده :

بین دو تا مرد و یا حتی دو تا زن که بویی از ادب نبردند و احیانا فحش کاری شروع بشه .................

خودتون بقیه اش رو میدونید ..............

مانتوی روشن نپوش روسری روشن نپوش بلند حرف نزن یه جوری راه نرو جلب توجه کنی یه جوری شالتو سرت نکن که جلب توجه کنی ............( نمیگم همش ولی خدایی بعضیاش حقمون نیست و افراطیه ........)

تاپیک میزنند نظر سنجی میکنند که منطقی هستید یا احساسی ؟ احساس خوبه یا منطق ؟

همه انتظار دارند دخترا احساسی باشند ......... قدرتو تو منطق میبینند و چون دخترا بیشتر احساسی هستند احساسات یعنی ذلت یعنی خفت یعنی زندگی کردن با بدبختی .............

چه اشکالی داره پسری احساسی باشه یا دختری منطقی ؟ چه اشکالی داره بگم دوست دارم ؟ و برای دوست داشتنم تلاش کنم برای پایداریش؟ مگه همه دوست داشتنا یعنی میخوام باهام ازدواج کنی؟

من خودم منطقم بر پایه احساسمه گاهی میگه بشینو زار بزن گاهی میگه بخند از ته دل گاهی میگه دوست داشت باش ...........

حتی ما دخترا هم باورمون شده منطق یه چیز خوبه که ما باید مثه یه گنج بدستش بیاریم و احساسی بودن یه نقطه ضعفه که باید رفع شه ................

تو دنیای مردا آره ولی این دنیا دنیاییه متشکل از هم مردا هم زنا ..........

عه حامله ای ؟ مبارکه مبارکه گرمی بخور پسر شه !!!!!!

یا اگر همین مادرا و مادر بزرگای ما مقداری خوشبین باشند : ببین ببین دختر چه خوبه پسر چیه ؟ دختر خوبه الان ببین ما همه نشستیم راحت داریم میوه میخوریم دخترا دارند ظرفا رو میشورند سفره رو جمع میکنند تمیز میکنند ............ اگه پسر بود این کارارو میکرد ؟

من یه دخترم با تمام ویژگی های دخترونه ............ من عادیم نه یه موجود ضعیف .......... تو این دنیا دو تا جنس هست مونث و مذکر ! منم یکیشم و به تمام ویژگی های زنانم عشق میورزم حتی اگر از نظر بقیه ضعف باشه ..........

ببخشید منظورم با شما نیست ولی با این حرفای جامعست

اینا همه زر مفته که میزنن مهم اینه که خودت چی فکر میکنی

زن در طبیعت موجود برتره اینو از من داشته باش

توضیحشم مفصله

این قصه سر دراز دارد:ws2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید منظورم با شما نیست ولی با این حرفای جامعست

اینا همه زر مفته که میزنن مهم اینه که خودت چی فکر میکنی

زن در طبیعت موجود برتره اینو از من داشته باش

توضیحشم مفصله

این قصه سر دراز دارد:ws2:

منم حرفای جامعه رو زدم و نظرم رو با بنفش آخرش گفتم

• Like 1
لینک به دیدگاه

من فقط پستهاي صفحه اول رو خوندم.....

يه حرفي بود كه مدتها بود تو دلم مونده بود...من به همه زنها احترام ميزارم و هيچ فرقي رو بين زنها و مردها از نظر اجتماعي نمي بينم...اما بايد ببينيم زنهاي ما چه نقشي تو جامعه بازي ميكنن؟خودتون ببينين كدوم جنس از جامعه ماست كه بيشتر دنبال رمال و فالگير ميگرده؟كي دنبال دعا و دخيله؟متاسفانه ربطي به ميزان تحصيل و وضع مالي هم نداره....خيلي از زنان ما اداي امروزي بودن رو در ميارن اما فكرشون تو گذشته ها مونده.....براي پسر دار شدن كدوم دنبال دعا و جنبل و جادو ميره...درسته كه مردها هم مقصرن اما خود زنها براي تغيير اين اوضاع چيكار كردن؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من فقط پستهاي صفحه اول رو خوندم.....

يه حرفي بود كه مدتها بود تو دلم مونده بود...من به همه زنها احترام ميزارم و هيچ فرقي رو بين زنها و مردها از نظر اجتماعي نمي بينم...اما بايد ببينيم زنهاي ما چه نقشي تو جامعه بازي ميكنن؟خودتون ببينين كدوم جنس از جامعه ماست كه بيشتر دنبال رمال و فالگير ميگرده؟كي دنبال دعا و دخيله؟متاسفانه ربطي به ميزان تحصيل و وضع مالي هم نداره....خيلي از زنان ما اداي امروزي بودن رو در ميارن اما فكرشون تو گذشته ها مونده.....براي پسر دار شدن كدوم دنبال دعا و جنبل و جادو ميره...درسته كه مردها هم مقصرن اما خود زنها براي تغيير اين اوضاع چيكار كردن؟

آره دقیقا بخشی از گلایه هام از همون جنس خودم بود ...........

مادرای ما و یا حتی برخی جوون تر ها که جلوش وا نمیسند ...........

ولی یه سری چیزای دیگم خیلی دخیله در این مشکلات ......

مثل مردا و یا مثل تفکر قدیمی و تحجر آمیز جامعه

• Like 2
لینک به دیدگاه
ولی به نظر من گروه غالب دختران و زنانی هستند ( البته منظورم در محدوده سنی 16 تا 35 سال) که چندان مذهبی نیستند ، دارای افکار روشن و آزادی خواهانه اند ، به تفاوت های بین مرد و زن اعتقاد دارند ولی به تبعیض نه ، سعی دارند تا در اجتماع ارج و قرب خود را به خاطر شخصیت و علمشون کسب کنند و نه به خاطر زن بودنشون

اینی که شما میفرمایین،فقط مخصوص یک عده از دختران تحصیلکرده و جوان است.

به نظر شما چند درصد دختران ایرانی امروز تحصیلکرده هستند؟

منظورم فقط دانشگاه رفتن نیست،بلکه به واقعیت دنبال علم رفته اند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
طیف عمده زنان ضعیف منظورت بود دیگه ؟

بله شاید یکی از دلایلش همینه ...........

ولی من منظورم افرادی که در این گرو ها هست نیستند افراد عادی جامعه که دارند به پای اعضای اون سه گروه میسوزند .............

مردی رو میشناختم که فکر کنم 8 تا دختر داشت

الناز

بهناز

مهناز

شهناز

زهرا

فاطمه

بقیه رو یادم نیست

ولی از دید این پدر اسم ها اینطور بود :

علی

رضا

محمد

حسین

حسن

محمد حسین

باورت میشه ؟ ! و همیشه هم اسم های سری دوم رو برای دختر هاش به کار میبرد ! چون پسر میخواست ..........

شاید بگیم نیستند دیگه این آدما ولی هستند هنوزم هستند ...........

و مرد هایی که هنوزم ظریف ترین ویژگی های زنانه رو براشون ضعف میدونند .......... و زن هایی که تسلیم میشند ..........

در همه جوامع این گونه افراد با این طرز فکر پایین پیدا میشوند و این مختص به ایران یا منطقه خاصی نیست البته شاید در برخی نقاط بیشتر باشد و این هم نباید به حساب خود آن مرد گذاشت،بلکه تحت تاثیر تربیت خانواده و بیشتر هم افکار شاید مادر ها و مادر بزرگانی است که نقش بزرگتران فامیل را داشته اند . قبول کن این که میگن پسر خوبه ، پسر خوبه نتیجه تلقین والدین به فرزندان به خصوص مادران می باشد که البته شاید دلیل آن هم تحقیر هایی است که در طول دوران دیده اند.

ولی امروزه این وضعیت به شدت کاهش یافته و به خصوص در اقشار تحصیل کرده دختران از جایگاه نسبتا خوبی نسبت به سالیان گذشته برخوردارند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره دقیقا بخشی از گلایه هام از همون جنس خودم بود ...........

مادرای ما و یا حتی برخی جوون تر ها که جلوش وا نمیسند ...........

ولی یه سری چیزای دیگم خیلی دخیله در این مشکلات ......

مثل مردا و یا مثل تفکر قدیمی و تحجر آمیز جامعه

چند شب پيش داشتم تي وي نيگاه ميكردم .من و تو...مثلا" زنايي كه اونجا هستن خيلي خودشون رو روشنفكر و تافته جدا بافته اي از زناي داخل كشور هم ميدونن.دقيقا" يادم نيست چه بحثي بود....اما صحبتاشون خيلي تاسف بار بود....براي تغيير اوضاع زنان ايراني تغيير نگاه زن ايراني به جامعه اولويت داره...هر چند به قول خودت خيلي چيزاي ديگه هم دخيله.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینی که شما میفرمایین،فقط مخصوص یک عده از دختران تحصیلکرده و جوان است.

به نظر شما چند درصد دختران ایرانی امروز تحصیلکرده هستند؟

منظورم فقط دانشگاه رفتن نیست،بلکه به واقعیت دنبال علم رفته اند.

علم درسته در تبیین افکار و شخصیت افراد موثر هست ولی اینکه ما فقط علم رو عامل اصلی بدونیم اشتباه است .

خود محیط های تحصیلی و دانشگاهی ما بیش از بحث علمی در زمینه شخصیت سازی فعالند.حتما نمونه های بسیاری را در طول تحصیل خود دیده اید.افکار دختران و همینطور پسران را در سال اول ورود به دانشگاه در مقایسه با سالهای بعد مقایسه کنید.میبینید که هر سال الگوهای شخصیتی دچار تغییرات میشوند بعضی الگوها تقویت ، بهضی ها تضعیف و الگوهای جدیدی اضافه میگردند.برای دانشگاه دو بعد آموزشی باید در نظر گرفت 1- بعد علمی 2- بعد رفتاری......

منظورت از اینکه میگی چند درصد دختران ایرانی تحصیل کرده اند چیه !!!

اگه از نظر هرم سنی زیر 35 سال بخوای به نتیجه گیری برسی به جرات میتوان گفت در حدود 75 درصد دارای تحصیلات حداقل دیپلم و بالاتر میباشند ....

• Like 3
لینک به دیدگاه

احساسات در زنها بیش از مردان است و منطق در مردان بیش از زنها

این یک واقعیت است هر چند در هر دو گروه استثنا هایی هم وجود دارند ولی اینکه یک زن احساساتی صرف و یک مرد منطقی صرف باشد یک اشکال بوده و آن مرد یا زن را در زندگی دچار مشکل و بحران میکند.هر دو جنس باید هم دارای منطق و هم احساسات باشند در بتوانند در کنار یکدیگر زندگی توام با رضایتی را داشته باشند و منطق بیشتر مرد مکمل منطق کمتر زن و احساسات بیشتر زن مکمل احساسات کمتر مرد میشود ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...