رفتن به مطلب

مونث بودن، تفاوت یا ذلت؟

Nightingale

ارسال های توصیه شده

تو این تاپیک میخوام یه کم داد بزنم از بعضی چیزای جنس خودم که خودم باورشون ندارم ..............

یه کم سرزنش کنم همجنس های خودم رو و رفتارشون رو و یه کم گله کنم از مردا و یه کم از زمونه از جامعه بد بگم .........

من اون جنسی از دو تا جنس نرو ماده طبیعت هستم که از بچگی با بازی کردن با عروسک و زندگی شیرینو قشنگ عادتم دادند ولی وقتی بزرگ میشم باید با هزاران مشکل دستو پنجه نرم کنم ...........

خندیدن بلندم حتی جایی هیچ کدوم از جنس های مخالفم نباشه نشونه سبک سریه .........

بسه دختر ، زشته، نکن این کارو ............

بودن یا نبودن چیزی مثل یک پوست پیاز تعیین کننده صفت واپسین دختر یا زن بودن قبل اسمم هستش ......... ولی این فقط یه صفت نیست نبودن یا حتی بودنش در زمانی که نباید باشه میتونه حکم مرگ باشه ........

همیشه باید صفت " جنس ضعیف، جنس دوم " رو یدک بکشم ......

یه قطره اشک حتی یه قطره یعنی تو ضعیفی !

ای بابا دختری دیگه دخترا و زنا همشون همینن تا میگی آره یا نه اشکشون در مشکشونه ........

تصور کنید دعوا شده :

بین دو تا مرد و یا حتی دو تا زن که بویی از ادب نبردند و احیانا فحش کاری شروع بشه .................

خودتون بقیه اش رو میدونید ..............

مانتوی روشن نپوش روسری روشن نپوش بلند حرف نزن یه جوری راه نرو جلب توجه کنی یه جوری شالتو سرت نکن که جلب توجه کنی ............( نمیگم همش ولی خدایی بعضیاش حقمون نیست و افراطیه ........)

تاپیک میزنند نظر سنجی میکنند که منطقی هستید یا احساسی ؟ احساس خوبه یا منطق ؟

همه انتظار دارند دخترا احساسی باشند ......... قدرتو تو منطق میبینند و چون دخترا بیشتر احساسی هستند احساسات یعنی ذلت یعنی خفت یعنی زندگی کردن با بدبختی .............

چه اشکالی داره پسری احساسی باشه یا دختری منطقی ؟ چه اشکالی داره بگم دوست دارم ؟ و برای دوست داشتنم تلاش کنم برای پایداریش؟ مگه همه دوست داشتنا یعنی میخوام باهام ازدواج کنی؟

من خودم منطقم بر پایه احساسمه گاهی میگه بشینو زار بزن گاهی میگه بخند از ته دل گاهی میگه دوست داشت باش ...........

حتی ما دخترا هم باورمون شده منطق یه چیز خوبه که ما باید مثه یه گنج بدستش بیاریم و احساسی بودن یه نقطه ضعفه که باید رفع شه ................

تو دنیای مردا آره ولی این دنیا دنیاییه متشکل از هم مردا هم زنا ..........

عه حامله ای ؟ مبارکه مبارکه گرمی بخور پسر شه !!!!!!

یا اگر همین مادرا و مادر بزرگای ما مقداری خوشبین باشند : ببین ببین دختر چه خوبه پسر چیه ؟ دختر خوبه الان ببین ما همه نشستیم راحت داریم میوه میخوریم دخترا دارند ظرفا رو میشورند سفره رو جمع میکنند تمیز میکنند ............ اگه پسر بود این کارارو میکرد ؟

من یه دخترم با تمام ویژگی های دخترونه ............ من عادیم نه یه موجود ضعیف .......... تو این دنیا دو تا جنس هست مونث و مذکر ! منم یکیشم و به تمام ویژگی های زنانم عشق میورزم حتی اگر از نظر بقیه ضعف باشه ..........

• Like 29
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 98
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دخترا هم قوين و هم لطيف(نميگم ضعيف، چون انجام ندادن بعضي كارا ضعف نيست...لطافته!)

هم احساساتين و هم منطقي

خيلي بده كه بعضي مردا اينو نميفهمن و خودشونو خيلي خوب و قوي مي بينن!

چيزي كه خيلي حرصم ميده رانندگيه...مردا تا يه راننده زن ميبينن يا اذيت مي كنن يا ميگن اينا خيابونو بند ميارن...

واقعا دليلشو نميفهمم!

• Like 11
لینک به دیدگاه
تو این تاپیک میخوام یه کم داد بزنم از بعضی چیزای جنس خودم که خودم باورشون ندارم ..............

یه کم سرزنش کنم همجنس های خودم رو و رفتارشون رو و یه کم گله کنم از مردا و یه کم از زمونه از جامعه بد بگم .........

من اون جنسی از دو تا جنس نرو ماده طبیعت هستم که از بچگی با بازی کردن با عروسک و زندگی شیرینو قشنگ عادتم دادند ولی وقتی بزرگ میشم باید با هزاران مشکل دستو پنجه نرم کنم ...........

خندیدن بلندم حتی جایی هیچ کدوم از جنس های مخالفم نباشه نشونه سبک سریه .........

بسه دختر ، زشته، نکن این کارو ............

بودن یا نبودن چیزی مثل یک پوست پیاز تعیین کننده صفت واپسین دختر یا زن بودن قبل اسمم هستش ......... ولی این فقط یه صفت نیست نبودن یا حتی بودنش در زمانی که نباید باشه میتونه حکم مرگ باشه ........

همیشه باید صفت " جنس ضعیف، جنس دوم " رو یدک بکشم ......

یه قطره اشک حتی یه قطره یعنی تو ضعیفی !

ای بابا دختری دیگه دخترا و زنا همشون همینن تا میگی آره یا نه اشکشون در مشکشونه ........

تصور کنید دعوا شده :

بین دو تا مرد و یا حتی دو تا زن که بویی از ادب نبردند و احیانا فحش کاری شروع بشه .................

خودتون بقیه اش رو میدونید ..............

مانتوی روشن نپوش روسری روشن نپوش بلند حرف نزن یه جوری راه نرو جلب توجه کنی یه جوری شالتو سرت نکن که جلب توجه کنی ............( نمیگم همش ولی خدایی بعضیاش حقمون نیست و افراطیه ........)

تاپیک میزنند نظر سنجی میکنند که منطقی هستید یا احساسی ؟ احساس خوبه یا منطق ؟

همه انتظار دارند دخترا احساسی باشند ......... قدرتو تو منطق میبینند و چون دخترا بیشتر احساسی هستند احساسات یعنی ذلت یعنی خفت یعنی زندگی کردن با بدبختی .............

چه اشکالی داره پسری احساسی باشه یا دختری منطقی ؟ چه اشکالی داره بگم دوست دارم ؟ و برای دوست داشتنم تلاش کنم برای پایداریش؟ مگه همه دوست داشتنا یعنی میخوام باهام ازدواج کنی؟

من خودم منطقم بر پایه احساسمه گاهی میگه بشینو زار بزن گاهی میگه بخند از ته دل گاهی میگه دوست داشت باش ...........

حتی ما دخترا هم باورمون شده منطق یه چیز خوبه که ما باید مثه یه گنج بدستش بیاریم و احساسی بودن یه نقطه ضعفه که باید رفع شه ................

تو دنیای مردا آره ولی این دنیا دنیاییه متشکل از هم مردا هم زنا ..........

عه حامله ای ؟ مبارکه مبارکه گرمی بخور پسر شه !!!!!!

یا اگر همین مادرا و مادر بزرگای ما مقداری خوشبین باشند : ببین ببین دختر چه خوبه پسر چیه ؟ دختر خوبه الان ببین ما همه نشستیم راحت داریم میوه میخوریم دخترا دارند ظرفا رو میشورند سفره رو جمع میکنند تمیز میکنند ............ اگه پسر بود این کارارو میکرد ؟

من یه دخترم با تمام ویژگی های دخترونه ............ من عادیم نه یه موجود ضعیف .......... تو این دنیا دو تا جنس هست مونث و مذکر ! منم یکیشم و به تمام ویژگی های زنانم عشق میورزم حتی اگر از نظر بقیه ضعف باشه ..........

اینقدر دلتون پر بوده که من با این که توضیحاتی برای همه ی بخشاش دارم ، نمی تونم همه رو بگم

اما یه بخشی در مورد تاپیک احساسات گفته بودید که من زدم ... اونو توضیح بدم

من نمی دونم چه کسی داشتن احساسات رو بد میدونه؟

برای خود من همراه بودن با دختری که احساسات پایینی داره و بیشتر سعی در منطقی بودن میکنه غیر قابل تحمله

از طرفی شاید برای یه دختر همراه بودن با یک پسر خیلی احساسی غیر قابل تحمل باشه

به نظر من دلیل کششی که دو جنس نسبت به هم دارن همین تفاوت هاست ....

اما متاسفانه امروزه خیلی از دخترها و پسرها تلاش میکنند خودشونو شبیه جنس دیگر کنند .

هر دختر و پسری باید قدر تفاوت های خودشو بدونه و به اون افتخار کنه

• Like 5
لینک به دیدگاه

از نظر چه کسی ضعف محسوب میشه پدر جان؟

در خیلی از جاها،زن ها از مردها مرد ترند.

هرکس جنس ضعیف و دوم و...... خطاب کرده،بره خودش را اصلاح کنه.

اگر زن ها خودشان به خودشان تلقین ضعف نکنند و خودشان ارزش خودشان را بدانند،کسی به آنها ضعیف نخواهد گفت.....

• Like 13
لینک به دیدگاه

تمام این مشکلا اینه که همه فکر میکنند مردا معیارن و به هر میزان که زنا باهاشون فرق داشته باشن میشه انحراف از معیار

• Like 6
لینک به دیدگاه
تمام این مشکلا اینه که همه فکر میکنند مردا معیارن و به هر میزان که زنا باهاشون فرق داشته باشن میشه انحراف از معیار

این همه یعنی کی؟

همین که میگین همه،یعنی تلقین منفی،یعنی ضعف در اعتماد به خودتان.....

• Like 6
لینک به دیدگاه
اینقدر دلتون پر بوده که من با این که توضیحاتی برای همه ی بخشاش دارم ، نمی تونم همه رو بگم

اما یه بخشی در مورد تاپیک احساسات گفته بودید که من زدم ... اونو توضیح بدم

من نمی دونم چه کسی داشتن احساسات رو بد میدونه؟

برای خود من همراه بودن با دختری که احساسات پایینی داره و بیشتر سعی در منطقی بودن میکنه غیر قابل تحمله

از طرفی شاید برای یه دختر همراه بودن با یک پسر خیلی احساسی غیر قابل تحمل باشه

به نظر من دلیل کششی که دو جنس نسبت به هم دارن همین تفاوت هاست ....

اما متاسفانه امروزه خیلی از دخترها و پسرها تلاش میکنند خودشونو شبیه جنس دیگر کنند .

هر دختر و پسری باید قدر تفاوت های خودشو بدونه و به اون افتخار کنه

یه وقت فکر نکنی به خاطر اون تاپیک بوده ها ..........

کلی بوده منظورم و دردو دلم بوده در مورد احساسو منطق :icon_gol:

قسمت قرمز شده رو خیلی موافقم و یکی از چیزایی که دلم ازش پر بود این بود .......

ولی خب به قول خودت حرفام زیاد بود و فقط منظورم اینا نبود خیلی چیزای دیگم هست .........

از نظر چه کسی ضعف محسوب میشه پدر جان؟

در خیلی از جاها،زن ها از مردها مرد ترند.

هرکس جنس ضعیف و دوم و...... خطاب کرده،بره خودش را اصلاح کنه.

اگر زن ها خودشان به خودشان تلقین ضعف نکنند و خودشان ارزش خودشان را بدانند،کسی به آنها ضعیف نخواهد گفت.....

جمله آخرت خیلی قشنگه ولی وقتی کل پست اول تاپیکو میخونی میبینی حتی اگر بخواییم قوی هم باشیم ( که هستیم منتها نه قوی به اون شکلی که تو جامعه عرف هستش) میبینی خیلی چیزا مخالف ماست .........

همیشه تلقین کارو درست نمیکنه .........

یه سری حرفا در ظاهر خوشگله و اگر عملی شه دنیا گلستونه ولی نمیشه ........ یا به قیمت تعویض کل فکر جامعست ......

:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
این همه یعنی کی؟

همین که میگین همه،یعنی تلقین منفی،یعنی ضعف در اعتماد به خودتان.....

درسته که خیلی وقته اون کل کل های دوران دبیرستان رو راجع به دختر و پسر کنار گذاشتیم ولی هنوز مشکلات ما توی جامعه از بین نرفته هر چند عادت به ندیدن و کوچیکتر کردنشو داریم و هر چند به ظاهر از پسش برمیایم ولی اعصاب خوردیاشو هنوزم داریم

همه ای که گفتمم شاید چندتا استثنا داشته باشه ولی مطمئن باش خیلی از قشر تحصیل کرده رو هم شامل میشه

• Like 6
لینک به دیدگاه

جمله آخرت خیلی قشنگه ولی وقتی کل پست اول تاپیکو میخونی میبینی حتی اگر بخواییم قوی هم باشیم ( که هستیم منتها نه قوی به اون شکلی که تو جامعه عرف هستش) میبینی خیلی چیزا مخالف ماست .........

همیشه تلقین کارو درست نمیکنه .........

ببینین،الان سه طیف عمده شده اند زنان ما در جامعه:

1- زنان مذهبی متعصب،که جنس ضعیف بودن و دوم بودن و توسری خور بودن را قبول دارند.

2- زنان بی هویت،ولگرد در خیابان ها،منتظر بوق زدن ماشین، منتظر جذب عشق ساعتی و.....

3- زنان فمنیست،متنفر از مردها،تشکیل کمپین و.......

هر سه گروه این زنان،جز ضعف نتیجه دیگری واسشون نداره،چون مردها به نفعشونه زن ها جز این سه دسته باشند...

• Like 6
لینک به دیدگاه

2- زنان بی هویت،ولگرد در خیابان ها،منتظر بوق زدن ماشین، منتظر جذب عشق ساعتی و.....

هر سه گروه این زنان،جز ضعف نتیجه دیگری واسشون نداره،چون مردها به نفعشونه زن ها جز این سه دسته باشند...

1- مذهبی بودن نتایجی که نوشتی رو بدنبال نداره

2 نظری ندارم چون بحثش جداست

3- باور کن این مورد در ایران یا مال سنین راهنمایی و دبیرستان هست یا اون شکست خورده هایی که حاضر نیستن بپذیرن خودشونم اشتباه کردن یا حداقل تر و خشک رو با هم نسوزونن

• Like 6
لینک به دیدگاه

طیف عمده زنان ضعیف منظورت بود دیگه ؟

بله شاید یکی از دلایلش همینه ...........

ولی من منظورم افرادی که در این گرو ها هست نیستند افراد عادی جامعه که دارند به پای اعضای اون سه گروه میسوزند .............

مردی رو میشناختم که فکر کنم 8 تا دختر داشت

الناز

بهناز

مهناز

شهناز

زهرا

فاطمه

بقیه رو یادم نیست

ولی از دید این پدر اسم ها اینطور بود :

علی

رضا

محمد

حسین

حسن

محمد حسین

باورت میشه ؟ ! و همیشه هم اسم های سری دوم رو برای دختر هاش به کار میبرد ! چون پسر میخواست ..........

شاید بگیم نیستند دیگه این آدما ولی هستند هنوزم هستند ...........

و مرد هایی که هنوزم ظریف ترین ویژگی های زنانه رو براشون ضعف میدونند .......... و زن هایی که تسلیم میشند ..........

• Like 7
لینک به دیدگاه

:w58:

يعني حتما همه زنها بايد تو يكي از اين 3دسته باشن؟؟؟

زن عادي و نرمال وجود خارجي نداره؟؟؟؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
1- مذهبی بودن نتایجی که نوشتی رو بدنبال نداره

2 نظری ندارم چون بحثش جداست

3- باور کن این مورد در ایران یا مال سنین راهنمایی و دبیرستان هست یا اون شکست خورده هایی که حاضر نیستن بپذیرن خودشونم اشتباه کردن یا حداقل تر و خشک رو با هم نسوزونن

1- تو مجلس همین زنان مذهبی رای داده اند به چند همسری بودن مرد.

خیلی از همین چادری ها از طرح داشتن زن صیغه ای برای مرد حمایت کرده اند.

2- بحثش جدا نیست،سهل الوصول بودن زنان،یکی از مهمترین علل مورد توهین واقع شدن آنها در جامعه است.

3- :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
:w58:

يعني حتما همه زنها بايد تو يكي از اين 3دسته باشن؟؟؟

زن عادي و نرمال وجود خارجي نداره؟؟؟؟

میگم طیف عمده :banel_smiley_4:

کجا گفتم همه.........

اون طیف نرمال هم بیشتر تو قشر دانشگاهی پیدا میشن و آنهم در چند شهر بزرگ.

• Like 5
لینک به دیدگاه
1- تو مجلس همین زنان مذهبی رای داده اند به چند همسری بودن مرد.

خیلی از همین چادری ها از طرح داشتن زن صیغه ای برای مرد حمایت کرده اند.

2- بحثش جدا نیست،سهل الوصول بودن زنان،یکی از مهمترین علل مورد توهین واقع شدن آنها در جامعه است.

3- :banel_smiley_4:

ظاهر یه کلمه رو جا انداختم

صرف مذهبی بودن اون نتایج رو به دنبال نداره

اگه بنا به مذهبه مذهب شیعه میگه مرد در صورتی میتونه بیش از یه زن داشته باشه که هیچ فرقی بین اونا نذاره حتی در احساسش نسبت به اونا و عملا امکانپذیر نیس مردی به زنانش احساس یکسانی داشته باشه

2- خب اونم دلایل و ریشه هایی داره الیته قصدم توجیه کردن کارشون نیس

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه بنا به مذهبه مذهب شیعه میگه مرد در صورتی میتونه بیش از یه زن داشته باشه که هیچ فرقی بین اونا نذاره حتی در احساسش نسبت به اونا و عملا امکانپذیر نیس مردی به زنانش احساس یکسانی داشته باشه

حالا اگه تونست چی؟

فقط شخص شما طبق این سنت حسنه مذهبتان،قبول میکنین یا نه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
میگم طیف عمده :banel_smiley_4:

کجا گفتم همه.........

اون طیف نرمال هم بیشتر تو قشر دانشگاهی پیدا میشن و آنهم در چند شهر بزرگ.

آهان...توجيه شديم :4chsmu1:

تو همين قشر دانشگاهيم هستن دخترايي كه همچين طرز تفكري دارن...

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا اگه تونست چی؟

فقط شخص شما طبق این سنت حسنه مذهبتان،قبول میکنین یا نه؟

کسی که با اعتقادات من جور دربیاد

اعتقاداتش مانع از این کارش میشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

این که دیگه اخر نامردیه گاهی وقتا فک میکنم دخترا با میزان خونه داری که بلدن سنجیده میشن و انتخاب میشن واسه من خودم هیچ وقت دیده نشدم واقعا چرا چرا مردا انقد بیرحمن

• Like 5
لینک به دیدگاه
کسی که با اعتقادات من جور دربیاد

اعتقاداتش مانع از این کارش میشه

یعنی فرض کن یک کسی اعتقاداتش مثل امامانتان باشه.

دیگه قویتر از این.

ایشان هم طبق سنت همان زمان میتونه این عمل خیر رو انجام بده.

من نفهمیدم بالاخره شما کدوم طرفی هستید؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...