spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ * یاد گرفته ام که اصلا مهم نیست که یک دوست چقدر خوب است، ما هر از گاهی از آنها میرنجیم و ما بایستی آنها را ببخشیم. * یاد گرفته ام برای یافتن یک دوست خوب لازم نیست دوستانمان را عوض کنیم اگر باور کنیم که شخصیت آ؛نها قابل تغییر است. * یاد گرفته ام که یک رابطه دوستانه حقیقی، حتی از دورترین فاصله ها به سمت یک عشق حقیقی و راستین رشد خواهد کرد. * یاد گرفته ام که در زندگی میتوانم عملی انجام دهم که در چشم بر هم زدنی مرا در غم و اندوهی جانکاه فرو برد. * یاد گرفته ام که باور کنم زمان زیادی طول میکشد تا من همانی شوم که همیشه دوست داشتم باشم. * یاد گرفته ام که در لحظه خداحافظی، معشوق را با کلماتی عاشقانه ترک کنم، آخر ممکن است آخرین باری باشد که او را میبینم. * یاد گرفته ام که حتی بعد از ناتوان شدن، باز هم میتوانم تا مدتها به تلاشم ادامه دهم. * یاد گرفته ام که همواره تحت هر شرایطی من مسئول اعمال و رفتار خودم هستم. * یاد گرفته ام که در زندگی یا من رفتارم را کنترل میکنم و یا رفتارم مرا! * یاد گرفته ام که بدون توجه به شدت و حدت یک رابطه دوستانه در ابتدا، احساس و علاقه اولیه آرام آرام محو میشود و بهتر است چیزی باشد که بتواند جای آن را بگیرد. * یاد گرفته ام که قهرمانان واقعی مردمی هستند که در لحظه، آن کاری را میکنند که باید انجام دهند بی توجه به نتیجه پایانی آن. * یاد گرفته ام که پول راه کثیفی برای کسب امتیاز است. * یاد گرفته ام که گاهی مردمی که انتظار داریم در زمان شکست، آزارمان دهند، میتوانند تنها کسانی باشند که نجاتمان دهند. * یاد گرفته ام زمانی که عصبانی هستم حق دارم عصبانی باشم اما این، به من اجازه نمیدهد که ستمگر شوم. * یاد گرفته ام فقط به این دلیل که کسی مرا آنچنان که انتظار دارم دوست ندارد به این معنی نیست که او مرا با تمام وجودش دوست ندارد. * یاد گرفته ام بلوغ و تکامل، ، به تجربیاتی که در زندگی فرا گرفته ام مربوط میشود و نه به تعداد بهاری که در زندگی دیده ام. * یاد گرفته ام تنها این کافی نیست که دیگران شما را ببخشند، گاهی لازم است شما نیز خودتان را ببخشید. * یاد گرفته ام باور کنم اصلا مهم نیست که چه دردناک دلتان شکسته است، دنیا بخاطر غم و اندوه شما از حرکت باز نمی ایستد. * یاد گرفته ام تنها بخاطر اینکه دو نفر با هم دعوا میکنند نمیتوان گفت همدیگر را دوست ندارند و همینطور تنها به این دلیل که با هم دعوا نمیکنند نمیتوان نتیجه گرفت که عاشق همدیگرند! * یاد گرفته ام نباید برای دانستن هر رازی در دنیا به آب و آتش زد، شاید این راز زندگی شما را تباه کند! * یاد گرفته ام دو نفر میتوانند به یک نقطه مشخص نگاه کنند و در عین حال دو چیز متفاوت ببینند. * یاد گرفته ام مدارک و لوح تقدیر های نصب شده روی دیوار، لزوما از شما شخصیتی نجیب و محجوب نمیسازد. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده