spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ درمورد گوشی های سامسونگ با رنج قیمت بین 200 تا 300 چه برندایی رو توصیه میکنید کچلم کرد با این سامسونگ طلبیش! درمورد معایب ومزایاش هم لطف کنید توضیح بدید 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ درمورد گوشی های سامسونگ با رنج قیمت بین 200 تا 300 چه برندایی رو توصیه میکنیدکچلم کرد با این سامسونگ طلبیش! درمورد معایب ومزایاش هم لطف کنید توضیح بدید من اصلا سامسونگ رو پیشنهاد نمیکنم کلا به خاطر مشکلاتی که اکثرشون دارن: پایین بودن حافظه اس ام اس محدودیت در ذخیره مخاطبین برنامه هایی مثل جاوا رو از یه حدی خجیم تر باشن ساپورت نمیکنه طرز اس ام اس نوشتنش سختهههههههه! در بین گوشی های سامسونگ مدل gt5253 من دیدم استفاده شو مزایاش اینه که دوسیم کارته ست تاچی (لمسیه) خوش دسته الانم قیمتش از 200 کمتره 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ درمورد گوشی های سامسونگ با رنج قیمت بین 200 تا 300 چه برندایی رو توصیه میکنیدکچلم کرد با این سامسونگ طلبیش! درمورد معایب ومزایاش هم لطف کنید توضیح بدید الهی واسه کدومشون میخوای؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکمم بیای بالا اینم خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من اصلا سامسونگ رو پیشنهاد نمیکنم کلا به خاطر مشکلاتی که اکثرشون دارن: پایین بودن حافظه اس ام اس محدودیت در ذخیره مخاطبین برنامه هایی مثل جاوا رو از یه حدی خجیم تر باشن ساپورت نمیکنه طرز اس ام اس نوشتنش سختهههههههه! در بین گوشی های سامسونگ مدل gt525 من دیدم استفاده شو مزایاش اینه که دوسیم کارته ست تاچی (لمسیه) خوش دسته الانم قیمتش از 200 کمتره فروغی این مشکلایی که گفتی مال سامسونگ قدیمیا بودا همونهارو میگی؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ فروغی این مشکلایی که گفتی مال سامسونگ قدیمیا بودا همونهارو میگی؟ این مشکلات مال همین مدلی که اسم بردم هم هست 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ این مشکلات مال همین مدلی که اسم بردم هم هست من این مدلو نتونستم پیدا کنم لینکشو میذاری؟ 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ لینک گفتم! مثلا تو گوشی شاپ یا جای دیگه که اسم کاملش با اطلاعاتش باشه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ لینک گفتم! مثلا تو گوشی شاپ یا جای دیگه که اسم کاملش با اطلاعاتش باشه کوفت! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ کوفت! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اها wave! تو اون ویو به اون گندگی رو تو اسم گوشی نمیبینی gt ریز زیرشو میبینی؟ اینم خوبه ولی تنها مشکلش اینه که سیستم عاملش باداست اندروید برنامه براش بیشتره اون دوتا که من گفتم بزرگترین حسنشون اینه که اندرویدن! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ الهی واسه کدومشون میخوای؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکمم بیای بالا اینم خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کوفت! ممنون کچل برا یکی از دوستان بود ذهنت زاویه پیدا نکنه دهههه راستی ممنون فروغ جان 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ تا فرصت داری قانعش کن که سامسونگ نخره!:دی حالا کی هست طرف؟! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ تا فرصت داری قانعش کن که سامسونگ نخره!:دیحالا کی هست طرف؟! ای بابا طرف پسر همسایمونه میخوای ازش فیلم بگیرم تا شما دوتا راضی بشین قانعش کردم کلا گوشی نگیره 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سلام گوشی حدود 250 چی خوبه؟نمی خوام پول زیاد بدم براش 2 لینک به دیدگاه
ahmadi85 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من می خوام بین 150 تا 200 گوشی بخرم میشه راهنماییم کنید؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلامگوشی حدود 250 چی خوبه؟نمی خوام پول زیاد بدم براش سلاممن می خوام بین 150 تا 200 گوشی بخرم میشه راهنماییم کنید؟ ممنون سلام چند مدل گوشی که از نظر من خوبه تو این قیمتا بهتون معرفی میکنم 1- nokia c6-01 285000 toman دوربینش 8 مگاپیکسل 2-nokia c5 200000 toman دوربینش 5 مگاپیکسل لمسی 3- 5233 nokia 147 toman دوربینش 2 مگاپیکسل 4- nokia x6 272 toman دروربینش 5 مگاپیکسل 5- x5-01 nokia 275 toman 6- sony ericson xpersia x10 mini 194 toman دروربینش 5 مگاپیکسل 7-sony ericson vivaz 228 toman دروربینش 8 مگاپیکسل 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلاممن می خوام بین 150 تا 200 گوشی بخرم میشه راهنماییم کنید؟ ممنون برای چه کاری میخواید؟ امکانات جانبی زیادی داشته باشه؟ مقاومت زیادی داشته باشه؟ دوربینش قوی باشه ؟ تاچ باشه یا صفحه کلید دار؟ وزن و ابعادش در چه حدود باشه؟ لینک به دیدگاه
ahmadi85 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دوربینش با کیفیت باشه.بدنش قوی باشه.تاچ باشه بهتره. لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دوربینش با کیفیت باشه.بدنش قوی باشه.تاچ باشه بهتره. من اگر جای تو بودم یه 70-80 تومن میذاشتم روش، HTC Legend رو بر میداشتم! مشخصاتشم به قرار زیره: (برای دیدن نماهای دیگه از گوشی روی عکس کلیک کنید) گارانتي متفرقه 355000 تومان مشخصات عمومي وضعيت : موجود در بازار ایران تاريخ ارائه : ماه فوریه سال 2010 باند : GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 /HSDPA 900 / 2100 ابعاد : 11.5x56.3x112 ميليمتر وزن : 126 گرم رنگ بندي : مشکی - طوسی فرم : ساده مشخصات صفحه نمايش نوع صفحه نمايش : AMOLED تعداد رنگ قابل نمايش : 16 میلیون رنگ رزولوشن : 480x320 پيکسل سايز : 3.2 اينچ صفحه لمسي : دارد قابليت autorotate : دارد مشخصات صداي گوشي نوع زنگ : پلی فونیک قابليت پخش موزيک : دارد قرار دادن mp3 بجاي زنگ : دارد فرمت هاي قابل پخش صوتي : MP3/eAAC+/WAV فرمت هاي قابل پخش تصويري : MP4/H.263/H.264 مشخصات حافظه دفتر تلفن : نامحدود ، به همراه نمایش تصویر تماس گیرنده حافظه داخلي : 385 مگابایت درگاه کارت حافظه : MicroSD (TransFlash) قابليت ارتقاء : 16 گيگابايت حافظه RAM : 384 مگابايت حافظه ROM : 512 مگابايت مشخصات پردازنده پردازنده : Qualcomm 7227 سرعت پردازنده : 600 مگاهرتز ديتا و اينترنت پورت : Mini USB اينفرارد : ندارد بلوتوث : A2DPنسخه 2.1 با GPRS : Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps EDGE : ندارد HSCSD : ندارد 3G : HSDPA, 7.2 Mbps شبکه بي سيم : Wi-Fi 802.11 b/g WAP : ندارد xHTML : ندارد HTML : دارد ارسال پيام : SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM مشخصات دوربين دوربين : 5 مگاپیکسل رزولشن عکس : 1944x2592 پيکسل فوکوس اتوماتيک : دارد بزرگنمايي اپتيکال : ندارد بزرگنمايي ديجيتال : 2 برابر فلاش : LED فيلم برداري : دارد دوربين دوم : ندارد Geo-Tagging : دارد امکانات سيستم عامل : Android OS, v2 (Eclair) GPS : AGPS راديو : FM با RDS ضبط صدا : دارد شماره گير صوتي : ندارد فرمان صوتي : ندارد منشي تلفن : ندارد خروجي هدفون : پورت 3.5 میلیمتری آي فون : دارد DVB-H : ندارد push to talk : ندارد ويرايشگر آفيس : ندارد نمايش فايلهاي آفيس : دارد نمايش پي دي اف : دارد Turn to mute : دارد Java : دارد Motion Sensor : ندارد خروجي TV : ندارد موارد دیگر : مشخصات باتري باتري : Standard battery, Li-Ion 1300 mAh زمان مکالمه : 7 ساعت زمان جانشين : 440 ساعت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده