sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ آیا شما هم از این بعضیها هستید؟ بعضیها شعرشان سپید است، دلشان سیاه، بعضیها شعرشان كهنه است، فكرشان نو، بعضیها شعرشان نو است، فكرشان كهنه، بعضیها یك عمر زندگی میكنند برای رسیدن به زندگی، بعضیها زمینها را از خدا مجانی میگیرند و به بندگان خدا گران میفروشند. *** بعضیها حمال كتابند، بعضیها بقال كتابند، بعضیها انبارداركتابند، بعضیها كلكسیونر كتابند *** بعضیها قیمتشان به لباسشان است، بعضی به كیفشان و بعضی به كارشان، بعضیها اصلا قیمتی ندارند، بعضیها به درد آلبوم میخورند، بعضیها را باید قاب گرفت، بعضیها را باید بایگانی كرد، بعضیها را باید به آب انداخت، *** بعضیها هزار لایه دارند بعضیها ارزششان به حساب بانكیشان است، بعضیها همرنگ جماعت میشوند ولی همفكر جماعت نه، بعضیها را همیشه در بانكها میبینی یا در بنگاهها. بعضیها در حسرت پول همیشه مریضند، بعضیها برای حفظ پول همیشه بیخوابند، بعضیها برای دیدن پول همیشه میخوابند، بعضیها برای پول همه كاره میشوند. *** بعضیها نان نامشان را میخورند، بعضیها نان جوانیشان را می خورند، بعضیها نان موی سفیدشان را می خورند، بعضیها نان پدرانشان را میخورند، بعضیها نان خشك و خالی میخورند، بعضیها اصلا نان نمیخورند، *** بعضیها با گلها صحبت میكنند، بعضیها با ستارهها رابطه دارند. بعضی ها صدای آب را ترجمه میكنند. بعضی ها صدای ملائك را میشنوند. بعضی ها صدای دل خود را هم نمیشنوند. *** بعضی ها حتی زحمت فكركردن را به خود نمیدهند. بعضی ها در تلاشند كه بیتفاوت باشند. بعضی ها فكر میكنند چون صدایشان از بقیه بلندتر است، حق با آنهاست. بعضی ها فكر میكنند وقتی بلندتر حرف بزنند، حق با آنهاست. بعضی ها برای سیگار كشیدنشان همه جا را ملك خصوصی خود میدانند. بعضی ها فكر میكنند پول مغز میآورد و بی پولی بی مغزی. بعضی ها برای رسیدن به زندگی راحت، عمری زجر میكشند. بعضی ها ابتذال را با روشنفكری اشتباه میگیرند. بعضی از شاعران برای ماندگار شدن چه زجرها كه نمیكشند. بعضی ها یك درجه تند زندگی میكنند، بعضیها یك درجه كند. هیچكس بیدرجه نیست. *** بعضی ها حتی در تابستان هم سرما میخورند. بعضی ها در تمام زندگیشان نقش بازی میكنند. بعضی از آدمها فاصله پیوندشان مانند پل است، بعضی مانند طناب و بعضی مانند نخ. بعضی ها دنیایشان به اندازه یك محله است، بعضی به اندازه یك شهر، بعضی به اندازه كرة زمین و بعضی به وسعت كل هستی. بعضی ها به پز میگویند پرستیژ بعضی ها خیلی جورهای مختلف هستند. 8 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ تو مااااااااااهی حتما با کرم ببک 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه اون نظره خودته عزیزم ولی من منظورم ماه نبود ماهی بود مااااااهی 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه اون نظره خودته عزیزمولی من منظورم ماه نبود ماهی بود مااااااهی مرسیاز اون سیاهای چش گنده حتما 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ نه از اون خوشملاش از اون 7رنگا 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من هم از اون بعضی ها هستم......... بین بصیرت مطلق و جهل مطلق گیر افتادم..... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ احتمالا منم ازون بعضی ها هستم... دیگه قضاوتش به عهده ی دیگرانه... لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اسی جهل اسی مطلق اسی گیر کرده اسی.... ادامه دارد لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اسی جهلاسی مطلق اسی گیر کرده اسی.... ادامه دارد :banel_smiley_4: ببین کاری نکن،حکم ارتدادت را صادر کنم و همینجا دستور اجرای حدود را بدهم..... لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اسی حکم اسی دستور اسی ارتداد ... یعنی چی ارتداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده