رفتن به مطلب

2012

El Roman

2012 آخر دنیاست؟  

19 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. 2012 آخر دنیاست؟

• 2
    • 17

ارسال های توصیه شده

به نظرم شاید باشه . شایدم نباشه . اگر باشه که شده . اگر نباشه هم که نبوده . مهم اینه که ما تا اون موقع زنده باشیم . چون ممکنه مثلا یه موتور سیکلت که امروز به من زد یکم محکم تر بزنه تا دیگه 2012 بی معنی باشه :icon_pf (44):

• Like 4
لینک به دیدگاه
حامد جان یه گزینه اساسی کم داره. :ws3:

نمیدونم. :a030:

ابولفضل جون اگه گزینه نمیدونم بود مطمئنا همه به نمیدونم رای میدادن:ws3:

البته در طرح سئوال اشتباه شده ؛ من منظورم همین اتفاقاتی خواهد افتاد یا نه یک سال و تاریخ معمولیه بود:w16:

شیما با توجه به رشد روزافزون سلاح های اتمی خیلی ها معتقدند جنگ جهانی سوم برابر با آخر دنیاست:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

فکر کنم این خبر ایده هاله نوره !! چون پایان تاریخ ریاستشه!!

احتمالا با صاحبش یه خوابایی واسمون دیدن!!:banel_smiley_4:

راستی آخر الزمان هیچ وفت به دست آدما به وجود نمی آد چون از اولم ساخته دست آدما نبوده:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

البته اون قوم مکزیکی (اگه اشتباه نکنم مایاها) که 2012 رو پیشبینی کردن چند هزار سال پیش ، نگفتن 2012 آخر دنیاست ، فقط پیشبینی کردن تحولی عظیم در حیات بشر رخ میده تا جایی که من میدونم:w16: به نظر من هم با این اتفاقات اخیر منطقی میاد

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظرتون اگه ناسا اطلاع داشته باشه در این تاریخ ستاره ای چیزی به زمین میخوره و باعث از بین رفتن زمین میشه این خبر رو اعلام میکنه یا نه؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

2012 رو نوسترآداموس علم کرد ... یه دنیا رو سرکار گذاشت.

این قضیه 2012 ممکنه اتفاقای خاصی بیفته ...

اما اینکه پایانی است بر آغاز ما، هیچ کس نمیدونه، هیچ کس هم نمیتونه ادعا کنه که میدونه.

به نظرتون اگه ناسا اطلاع داشته باشه در این تاریخ ستاره ای چیزی به زمین میخوره و باعث از بین رفتن زمین میشه این خبر رو اعلام میکنه یا نه؟؟

همین ناسا گفته که تا هزاران سال دیگه زمین دارای ویژگیهای حیات برای انسان خواهد بود.

{ بی ربط: خیلی برام جالب بود که ناسا اعلام کرده که میتونه زمین رو مقداری از خورشید دور کنه تا از گرم شدن تدریجی زمین جلوگیری کنه. (شکلک کف کردم!) }

• Like 7
لینک به دیدگاه

{ بی ربط: خیلی برام جالب بود که ناسا اعلام کرده که میتونه زمین رو مقداری از خورشید دور کنه تا از گرم شدن تدریجی زمین جلوگیری کنه. (شکلک کف کردم!) }

در همین رابطه بخوانید : هارپ (تریپ این مجله ها :ws3:)

• Like 2
لینک به دیدگاه

آخر دنیا برای یک انسان یعنی مرگ همون انسان......

پس اگه سال 2012 مُردیم،پایان دنیاست،اگه نمردیم،پایان دنیا نیست.......

اگر آدمی نباشد،دنیایی هم نیست

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...