spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ یا خدا بازم توهم توطئه تو یه سری از اندیشمندان مملکت ما گل کرده حالا میخوان زمین وزمان رو بچسبونن بهم(میبخشید اصلا منظورم شما نیستید!چندجای دیگه هم مطالبی از این قبیل رو ادم میبینه یجوری میشه!!) بیشتر از اینکه به هارپ ربط داشته باشه به بی بصیرتی این ملت چشم بادامی ربط داره اقا دریغ از یه جو بصیرت دراینا البته مهمتر از بی بصیرتی بیحجابیشون هست که هرروز خدا چندهزارتا زلزله میاد اونجا حالا ببینید چه بی حجابی بزرگی انجام دادن که ضرب شده در بی بصیرتیشون وبالاخره بلا نازل شده اقا اخرالزمانه اااا من انگشت تحیر را کجا گذاشته ام؟ 15 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ یا خدابازم توهم توطئه تو یه سری از اندیشمندان مملکت ما گل کرده حالا میخوان زمین وزمان رو بچسبونن بهم(میبخشید اصلا منظورم شما نیستید!چندجای دیگه هم مطالبی از این قبیل رو ادم میبینه یجوری میشه!!) بیشتر از اینکه به هارپ ربط داشته باشه به بی بصیرتی این ملت چشم بادامی ربط داره اقا دریغ از یه جو بصیرت دراینا البته مهمتر از بی بصیرتی بیحجابیشون هست که هرروز خدا چندهزارتا زلزله میاد اونجا حالا ببینید چه بی حجابی بزرگی انجام دادن که ضرب شده در بی بصیرتیشون وبالاخره بلا نازل شده اقا اخرالزمانه اااا من انگشت تحیر را کجا گذاشته ام؟ من که چیزی نگفتم گفتم به نظر شما هست یا نه همین ؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ هارپ دیگه چیه !!!!!! حالا حساب بکنین،مثلا 100 ساله دیگه یکی ادعای پیامبری بکنه و بگه به یاد آورید روزی را که خداوند قوم سامورایی را با زلزله عذاب کرد..... آنها ژنرال شینسه را انکار کردند و اسب او را کشتند،خداوند هم آن قوم فاسد را عذاب داد....... حالا اگه تونستی 100 سال دیگه به مردم بفهمونی عذاب نبوده !!!!!! 15 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من که چیزی نگفتم گفتم به نظر شما هست یا نه؟ نه 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من که چیزی نگفتم گفتم به نظر شما هست یا نه همین ؟ نه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ تا جاییکه من اطلاع دارم مزارع هارپ در آمریکا هست.مگه ژاپن هم همچین ظرفیتی داره؟ 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ هارپ دیگه چیه !!!!!! حالا حساب بکنین،مثلا 100 ساله دیگه یکی ادعای پیامبری بکنه و بگه به یاد آورید روزی را که خداوند قوم سامورایی را با زلزله عذاب کرد..... آنها ژنرال شینسه را انکار کردند و اسب او را کشتند،خداوند هم آن قوم فاسد را عذاب داد....... حالا اگه تونستی 100 سال دیگه به مردم بفهمونی عذاب نبوده !!!!!! بنده خدا سوال علمی کرده،چرا میزنیدش 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ نه خوب باشه نیست 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ برای چی آمریکا و ایادی جیره خوارش باید این کار رو بکنن؟ جلو رشد ژاپن رو بگیرن؟؟ ما الان تو هزاره اول قبل از میلاد زندگی نمیکنیم که بدون همدیگه بتونیم زندگیمونو بگذرونیم. با هم بودن خیلی بهتره.. اونام اینو میدونن..نمیزنن شریک تجاری و سیاسی و رفیقشونو بزنن ناکار کنن. دشمن های بزرگتر و مهمتری مثل ما دارن.. 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ تا جاییکه من اطلاع دارم مزارع هارپ در آمریکا هست.مگه ژاپن هم همچین ظرفیتی داره؟ مزرعه ی هارپ چی هسته؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ مزرعه ی هارپ چی هسته؟:JC_thinking: من این اصطلاح رو بکار میبرم.علمیش یه چیز دیگست. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ برای اطاعات بیشتر مطالعه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم مفیده. 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ از ويکي پديا اما هیچگونه سند یا مدرک مستدل علمی در پشتیبانی از تاثیرات هارپ و ادعاهای مربوطه تا کنون در مجامع علمی مطرح و یا منتشر نگردیده، و توسط بسیاری از منتقدین «افسانه» برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و « برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام » اطلاق گردیدهاند لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ تا جایی که من اطاع دارم و از استادمون جویا شدم (شاگرد پروفسور رضا هستن و ایشون رو گه گاهی به واسطه استاد ما تو ایران میبینیم) هارپ یه فعالیت اجرایی برای اثرگذاری بر روی جو هستش یعنی فعالیتهای کلی انجام میده مثل باروری ابرها (نه به دلیل بارندگی برای مساعد بودن هوا بر روی فردگاهها) و همچنین جزئی از سپر دفاعی آمریکا هستش و توسط ارتش و نیروی دریایی فک کنم کنترل میشه (چون نیرو دریایی آمریکا جزو قدرتمندترین نیروهای دنیاست الانم توجه کنین به هرجا بخواد حمله کنه اول ناوهاش رو میفرسته) و فعالیت هاش هم فقط و فقط برای اثرگذاری بر روی جو هستش حالا چطور باهاش یه زلزله 8.9 ریشتری، دو سه تا 7 و خورده ای ریشتر و 50-60 تا زیر 6 ریشتر رو توی 48 ساعت پیاده بکنه حتما جزو کشفیات قم نشینان هستش لازم شد ایندفعه به استادمون بگم به پروفسور رضا منتقل کنه که هارپ رو بیان تو قم بزنن 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ برادران با بصیرت به صورت کاملا منسجم و سازمان یافته دارن از سهمیه نفت من و شما حقوقای کلفت میگیرن که ارتباط بین شقیقه و قلنج رو پیدا کنن. و البته ربط همه اینا با همون آمریکایی که هیچ غلطی نمیتواند بکند. لازم به ذکره بدونید زلزله ژاپن و در پی اون تعطیلی کارخانجات بزرگ صنعتی شوکی رو به دنیای تکنولوژی وارد خواهد کرد. خیلی از نیازهای اساسی آمریکا در تولیدات صنعتی منحصرا توسط ژاپن تامین میشه. بر فرض اینکه آمریکا واقعا جهانخوار هم که باشه میاد کاری به ضرر خودش انجام بده؟ 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ نقل قول از یک برادر: هر اتفاقه بدی تو دنیا میوفته 100٪ کار امریکاست ، اصلا آمریکا تو تاریخ خودش حرکت مثبت نداشته، تمامه بلایای طبیعی همیشه به خاطر امریکا نازل میشن ، همیشه جنگ و تجاوز میکنه ، همین افغانستان ؛ فکر کردی واسه چی اومده اونجا جنگ میکنه؟ فقط با طالبان داره میجنگه تا سلاح هاشو بتونه به طالبان بفروشه ( :w645: ) ؛ همین زلزله هاییتی ؛ خودش باعث زلزله شد تا هاییتی رو تصرفه نظامی بکنه (:w645: ) 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ برادران با بصیرت به صورت کاملا منسجم و سازمان یافته دارن از سهمیه نفت من و شما حقوقای کلفت میگیرن که ارتباط بین شقیقه و قلنج رو پیدا کنن. و البته ربط همه اینا با همون آمریکایی که هیچ غلطی نمیتواند بکند. لازم به ذکره بدونید زلزله ژاپن و در پی اون تعطیلی کارخانجات بزرگ صنعتی شوکی رو به دنیای تکنولوژی وارد خواهد کرد. خیلی از نیازهای اساسی آمریکا در تولیدات صنعتی منحصرا توسط ژاپن تامین میشه. بر فرض اینکه آمریکا واقعا جهانخوار هم که باشه میاد کاری به ضرر خودش انجام بده؟ وقتی استاد من تو دانشگاه سر کلاس جاوا میاد از هارپ میگه.از بقیه انتظاری نیست 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ اسپمها پاک شد دوستان لطفا در چهارچوب موضوع تاپیک صحبت کنید... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده