Yuhana 12780 ارسال شده در 17 خرداد، 2011 درود دوستان گلم امسال من رفتم نمایشگاه گل و گیاه ، واقعا زیبا بود ، یعنی چند ساعتی که اونجا بودم واقعا لذت بردم. با همین موبایل زغالیم چندتا عکس گرفتم گفتم بذارم براتون فقز ببخشید که کیفیتش پایینه 11
M!Zare 48037 ارسال شده در 17 خرداد، 2011 :flowerysmile:ورودت رو به دنیای عکاسی تبریک میگم عزیزم.من عاشق گل و طبیعتم 3
Yuhana 12780 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2011 مرسی گلـــــــم خیلی خوشکل بودن چشات قشنگ میبینه عزیزم :flowerysmile:ورودت رو به دنیای عکاسی تبریک میگم عزیزم.من عاشق گل و طبیعتم مرسی مریمی پس جات اینجا خیلی خالی بود واقعا نمایشگاه قشنگی بود 2
الهام. 8079 ارسال شده در 17 خرداد، 2011 آره نمايشگاه خيلي قشنگيه! منم رفتم يه بار...آدم دلش نمياد بياد بيرون ديگه! 2
Yuhana 12780 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2011 آره نمايشگاه خيلي قشنگيه! منم رفتم يه بار...آدم دلش نمياد بياد بيرون ديگه! آره واقعا خیلی ناز بودن.....:aghosh: :aghosh: چشات ناز میبینه
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 درود دوستان گلم امسال من رفتم نمایشگاه گل و گیاه ، واقعا زیبا بود ، یعنی چند ساعتی که اونجا بودم واقعا لذت بردم. با همین موبایل زغالیم چندتا عکس گرفتم گفتم بذارم براتون فقز ببخشید که کیفیتش پایینه کس هایی که گرفتید عالی هستن درسته کیفیت کم دارن ولی خوب بازم نشون دهنده عظمت خدا هستن من تا به حال گل های به این شکل ندیده بودم .....الله اکبر
ارسال های توصیه شده