Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ درود دوستان گلم امسال من رفتم نمایشگاه گل و گیاه ، واقعا زیبا بود ، یعنی چند ساعتی که اونجا بودم واقعا لذت بردم. با همین موبایل زغالیم چندتا عکس گرفتم گفتم بذارم براتون فقز ببخشید که کیفیتش پایینه 11 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی گلـــــــم خیلی خوشکل بودن 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ :flowerysmile:ورودت رو به دنیای عکاسی تبریک میگم عزیزم.من عاشق گل و طبیعتم 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی گلـــــــم خیلی خوشکل بودن چشات قشنگ میبینه عزیزم :flowerysmile:ورودت رو به دنیای عکاسی تبریک میگم عزیزم.من عاشق گل و طبیعتم مرسی مریمی پس جات اینجا خیلی خالی بود واقعا نمایشگاه قشنگی بود 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ آره نمايشگاه خيلي قشنگيه! منم رفتم يه بار...آدم دلش نمياد بياد بيرون ديگه! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ آره نمايشگاه خيلي قشنگيه! منم رفتم يه بار...آدم دلش نمياد بياد بيرون ديگه! آره واقعا خیلی ناز بودن.....:aghosh: :aghosh: چشات ناز میبینه لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ درود دوستان گلم امسال من رفتم نمایشگاه گل و گیاه ، واقعا زیبا بود ، یعنی چند ساعتی که اونجا بودم واقعا لذت بردم. با همین موبایل زغالیم چندتا عکس گرفتم گفتم بذارم براتون فقز ببخشید که کیفیتش پایینه کس هایی که گرفتید عالی هستن درسته کیفیت کم دارن ولی خوب بازم نشون دهنده عظمت خدا هستن من تا به حال گل های به این شکل ندیده بودم .....الله اکبر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده