رفتن به مطلب

علاقه یا آینده کاری بهتر؟

AmirVet

علاقه یا آینده کاری بهتر؟  

34 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. علاقه یا آینده کاری بهتر؟

ارسال های توصیه شده

سلام عزیزان

دیدم اینجا جو گفتگوی دانشجو ها و فارغ التحصیلان دانشگاه بالاست گفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم :ws3:

راستش من پارسال کنکور دادم مهندسی مکانیک قبول شدم اما چون علاقه ای به این رشته نداشتم ثبت نام کردم دانشگاه ولی مرخصی گرفتم تا یه بار دیگه کنکور بدم.

علایقم بیشتر سمت رشته های مرتبط با علوم بالینی هست!مثل روانشناسی،پزشکی،دامپزشکی و...

حالا به نظر شما یه رشته ای مثل مکانیک که تقریبا آینده خوبی داره ولی بنده هیچ علاقه ای نسبت به ایشون! ندارم :ws3: بهتره یا یه رشته ای که شاید از نظر گیر آوردن کار از مکانیک سخت تره ولی عوضش علاقه دارم؟؟؟؟

ضمنا اسم دکتر و مهندس هم پاش نیست مگر اینکه دکترام رو بگیرم :ws3:

از هرکی بپرسی بگم مکانیک بهتره یا روانشناسی(یا دامپزشکی) سریع بدون مقدمه میگه مکانیک!!:ws3: چون کلا به قول عامیانه رشته دهن پر کنیه!!دهن همه رو می بنده!!(ولی اصلا آدمی نیستم به حرف مردم اهمیت بدم :ws3:)

آقا یک کلام من ریاضی و فیزیک این چیزا بدم میاد مکانیک هم که بهشت ریاضیاته :ws3:

اصلا هرکسی به من میگه اشتباه کردی نرفتی سر کلاس مکانیک اینو میگم چه قدر درسته این حرفم:

شاید رشته ای که بخونم از نظر مردم خوب باشه یا بد.یا یه سری تعریف و تمجید کنند یا یه سری دیگه نیش و کنایه ولی خوب این ها فقط واسه چند لحظست...وقتی خودم با کتاب هام و شغلم تنها شدم باید چی کار کنم؟

جواب محکمی بوده؟؟:ws3:

ممنون میشم از عزیزان نظرشون رو بگند.تو خانواده هم از چند نفر پرسیدم ولی دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم

ممنونم :icon_gol:

• Like 21
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عزیز جان من کاملا شرایطت رو درک می کنم. و اکیدا بهت توصیه می کنم بری دنبال علاقه ت.

به دهن پر کن رشته اصلا کاری نداشته باش. اینا حرف مردمه. بعد از یه مدت ارزشش رو برات از دست میده. خودت می مونی و تحمل کردن اون رشته. که این طور که خودت می گی باشه برات عذاب آور می شه.

اگه نرفتی بعدا پشیمون شدی، نگی نگفتی ها.:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه

یه چیزی شرایطی رو در نظر بگیرین که شما تو رشته ای که بهش علاقه نداری درس خوندی

بهد همون شغل رو هم انتخاب می کنید

تمام مدت تحصیل بقیه عمر(آقایون قسمت زیادی از عمر رو در محل کار می گذرونن!) در تمام این مراحل دارین کاریو می کنن که هیچ علاقه ای بهش ندارین بی علاقگی>>> بی انگیزگی>>>عدم پیشرفت!

حالا اگه بریم دنبال علاقه>>>لذت!>>>انگیزه>>>خلاقیت>>>مفید بودن>>> پیشرفت!!

البته 1 درصد هر چیزی تصمیمه و هوش و استعداد!!99 درصدش پشتکاره!! و لازمه پشتکار علاقه است نیست؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

حالا به نظر شما یه رشته ای مثل مکانیک که تقریبا آینده خوبی داره ولی بنده هیچ علاقه ای نسبت به ایشون! ندارم :ws3: بهتره یا یه رشته ای که شاید از نظر گیر آوردن کار از مکانیک سخت تره ولی عوضش علاقه دارم؟؟؟؟

آقا یک کلام من ریاضی و فیزیک این چیزا بدم میاد مکانیک هم که بهشت ریاضیاته :ws3:

مکانیک یک زمانی بازار کار خوب بود،اما الان چندان چنگی به دل نمیزنه.

اما من چون خودم مکانیکم اینو نمیگم ولی مکانیک واقعا بهشت و مادر مهندسی هاست.

چون همه چیز را شهودی میبنی و با ریاضیات میتونی برای خودت توجیهش کنی.

من خودم راستشو بخواهی علاقه ام به جانورشناسی بود،اگه آمریکا بودم،حتما تو اون زمینه میرفتم.:w16:

اما اینجا ایرانه،شاید درست نباشه کار را با علاقه یکی کنیم........ :ws44:

• Like 12
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بهت توصیه میکنم بری دنبال علاقه ات

خود من رفتم رشته کامپیوتر نرم افزار خودم، فوق دیپلمم گرفتم و رفتم تو کار ولی اصلا باهش حال نکردم.به هیچ عنوان راضیم نمیکرد

دوباره کنکور دادم و وارد رشته شهرسازی شدم و الان فوق العاده راضیم که دارم تو این رشته تحصیل میکنم:ws31:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من خودم راستشو بخواهی علاقه ام به جانورشناسی بود،اگه آمریکا بودم،حتما تو اون زمینه میرفتم.:w16:

باور کن اگه می رفتی یه پا داروین می شدی واسه خودت:ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه
باور کن اگه می رفتی یه پا داروین می شدی واسه خودت:ws47:

من جدی گفتم.....:ws44:

ولی خوب ریاضیات مغز آدم را راه میندازه،هنوز هم اگر ایران،ایران بود برای دکترا جانور شناسی میخواندم.

افسوس که این دنیا نگذاشت،نظریه خلقت اسی،کامل شود....... :ws44:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من خودم کسی بودم که رشتم ریاضی بود توی دبیرستان....دیپلمم هم ریاضیه ولی چون بهش علاقه نداشتم بالاخره با پافشاری رشتمو عوض کردم و رفتم دنبال علاقم و هنر خوندم.....

ولی فک میکنم دنبال آینده شغلی بودن بهتره...چون تو ایران معمولا علاقت اونجور که باید ارضا نمیشه آینده شغلیم که نداشته باشی دیگه نور علی نوره!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

من خودم کسی بودم که رشتم ریاضی بود توی دبیرستان....دیپلمم هم ریاضیه ولی چون بهش علاقه نداشتم بالاخره با پافشاری رشتمو عوض کردم و رفتم دنبال علاقم و هنر خوندم.....

ولی فک میکنم دنبال آینده شغلی بودن بهتره...چون تو ایران معمولا علاقت اونجور که باید ارضا نمیشه آینده شغلیم که نداشته باشی دیگه نور علی نوره!!!

دقیقا به خاطر همین وضعیت کشوره که میگم آینده کاری!

بعد یه چیز دیگه خوب وقتی سر کلاس همش چرت باشم که هیچی بارم نمیشه که :ws3:

کی بهمون کار میده اون وقت :ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حالا با این رشته جدیدت،فکر میکنی چه شغل هایی در آینده در اتظاراته؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
حالا با این رشته جدیدت،فکر میکنی چه شغل هایی در آینده در اتظاراته؟

نمیدونم واللا!!هیچ شغلی در انتظار من نیست :ws3:

کار هم گیرمون نیاد حداقل دلمون خوشه عمرمون تو یه رشته دیگه تلف نشد!:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدونم واللا!!هیچ شغلی در انتظار من نیست :ws3:

کار هم گیرمون نیاد حداقل دلمون خوشه عمرمون تو یه رشته دیگه تلف نشد!:ws3:

الان میخواهی امسال کنکور تجربی شرکت کنی یا انسانی؟

نمره های ترم اولت چه طور بودن تو مکانیک؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

خب دیگه یه رشته ایم نباشه که ازش متنفری!

مثلا پزشکی یا دندون پزشکی معمولا آینده کاریشون خوبه و پر درامد هستن....ولی من یه هفته ام نمیتونم تو همچین رشته ای دووم بیارم....!

دیگه یه جوریم نباشه که آدم زجر کش بشه که!

• Like 2
لینک به دیدگاه
الان میخواهی امسال کنکور تجربی شرکت کنی یا انسانی؟

نمره های ترم اولت چه طور بودن تو مکانیک؟

کنکور تجربی میدم!درساش بیشتر مشترکه با درسای که تو دبیرستان خوندم!

با اجازتون هم ترم یک و هم ترم دو رو مرخصی گرفتم :ws3:

یه ثانیه سر کلاس مکانیک ننشستم!

ثبت نام کردم تا بعدا اگه پشیمون شدم رشته رو از دست ندم!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
کنکور تجربی میدم!درساش بیشتر مشترکه با درسای که تو دبیرستان خوندم!

با اجازتون هم ترم یک و هم ترم دو رو مرخصی گرفتم :ws3:

یه ثانیه سر کلاس مکانیک ننشستم!

ثبت نام کردم تا بعدا اگه پشیمون شدم رشته رو از دست ندم!!

پس مکانیک پر کشید و رفت......:icon_pf (44):

دلمون واسه هم رشته ای ها تنگ میشه.

اما حالا من بهت توصیه میکنم بری رشته داروسازی.

هم رشته ای که تو ایران و هم خارج فوق العاده رو بورسه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

موافقم ...

به نظر من 70 درصد کار

30 درصد علاقه ...

منم چند وقت دیگه باید از این جور تاپیک ها بزنم ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

100% برو دنبال علاقت. :w16:

باور کن اگه علاقه و پشت کار داشته باشی همه جا کار برات پیدا می شه.

یکیش خودم. من ایران برق خوندم. نمی گم علاقه نداشتم ولی همچین کشته مرده ی الکترونیک هم نبودم :hanghead:

از اون طرف عاشق معماری بودم اما بنا به دلایلی نشد برم سراسری معماری بخونم :sigh:

تا پام رسید اینجا و بعد از کلی دوندگی دیدم هی می گن حالا برو بعدا" بیا...حالا 15 واحدتو قبول می کنیمو.... یکی از مشاورا گفت ببین اینا 2 سال می دووننت...بیار برو دنبال چیزی که علاقه داری و سریع شروعش کن.

منم یکی دو روز بعد گفتم معماری :aghosh:

و رفتم دنبالش. الان تو یکی از دانشگاه های خوب دارم درس می جونم و از لحظه لحظه ی درس خوندنم لذت می برم :w16:

دنبال حرف مردم نباش...اونا مسئول آینده ی تو نیستن.:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

موضوع فقط وجهه اجتماعی رشته نیست.اگه بخایم حقیقتو بدونیم تضمین آینده شغلی مهمتر از علاقست اگه بچه پولداری برو دنبال علاقت اما اگه فکر آیندتی همون مکانیکو بخون. هر چند نمیخام نا امیدت کنم تو این مملکت احتمالا تو هم مثه 90 درصد ماها کار ایندت هیچ ربطی به سوادو رشتت نداره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

ببین...این قضیه بیشتر به خودت بستگی داره تا نظر ما و دیگران!

مکانیک آینده ی خوبی داره....درست....ولی این شرط کافی برای انتخاب رشته نیست...

اگر از روانشناسی خوشت میاد،برو با دانشجویانی که دارن این رشته رو میخونن مشورت کن!

فردا پس فردا که رفتی ترم 3-4 و درسات تخصصی شد نگی اونا گفتن برو سمت علاقت،اما این علاقه من نیستو من از حفظیات متنفرّم!!

قشنگ برو تحقیق کن....

اما در مورد مکانیک....مکانیک 3 شاخه داره....سیالات-جامدات و نهایتاً ساختو تولید!

در بین این 3 شاخه،ساختو تولید بیشتر از همشون کارگاه و کارای عملی داره و یجوری بیشتر درگیر صنعت میشی....

جامدات برای ادامه تحصیل تا دکتری جا داره....پس اگر تصمیمت برای ادامه تحصیل باشه ،بهتره که جامدات بخونی...سیالاتم که تقریباً شبیه ساخته...ساختو سیالات زودتر از جامدات جذب بازار کار میشن!

فرق سیالاتو ساخت بیشتر تو تعداد کارگاهشونه......ولی به قول دوستان....ساختو تولید دریایی از عمله به ارتفاع یکی دو سانت!:smiley (18):

اینم بگم....2-3 ترم اول تو هر رشته ای به هیچ عنوان ربطی به رشته ی تخصصیت نداره...همش درساییه که تو پیش دانشگاهی خوندی!

از ترم 3-4 تازه تازه درسای تخصصیت شورو میشه...

یک طرف قضیه هم اینجوریه....تو پا رو علاقت میذاری....ریاضیتو تقویت میکنی....عین خر درسا و کتابای 1000 صفحه ای مکانیکو میخونی و پا میذاری تو بازار کاری که آینده ی تیرهو مبهمی داره!

احتمال داره تو یه کارخونه بزرگ استخدام بشی و ماهی 4-5 تومن بندازی تو جیبت! (بند پ)

احتمال داره اصلاً با سرمایه ی بابات یه کارخونه تولیدی بزنیو میلیارد شی!

و احتمال داره که نه بند پ داشته باشی و نه بابات سرمایه....در اینصورت یا باید نخبه ی مکانیک باشی یا اینکه بریو از تو یه کارگاه کوچیک کار کنی تا بعد 7-8 سال به پشتوانه ی سابقه ی کاری و ادامه تحصیلت بری یه جای خوب استخدام بشی...:w139:

من به علاقه رای دادم...ولی اینم بدون....برای بدست آوردن بعضی چیزا،بایستی از خیلی چیزای دیگه چشم پوشی کنی!:a030:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...