*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ الهی کوفتش بشه...ذلیل مرده..:brodkavelarg: بچمو خورد...بیلیخت.. 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ طفلی مگس خوار ! من انتظاره برعکسشو داشتم!:w00::mornincoffee: اینا آدمم میخورن؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ طفلی مگس خوار ! من انتظاره برعکسشو داشتم!:w00::mornincoffee:اینا آدمم میخورن؟ آره مخصوصا نی نی کوچولو ها رو خیلی دوست دارند..... :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ آره مخصوصا نی نی کوچولو ها رو خیلی دوست دارند..... :banel_smiley_52: پس هوای خودتونو داشته باشین! بیبخشید!:Laie_28: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: با همه شوخی با نماینده ما در بین امت حشرات هم شوخی...... اگه نظر منو بخوای دلیلی هم که اسم آخوندک رو براش انتخاب کردن همین بی رحمی و استفاده کردن از سادگیه حشرات هست که به سمتشون میان و بعدش شکارش میشن . در واقع گول ظاهر آرومشو میخورن . به قول شاعر که میگه : از آن نترس که های و هوی دارد از آن بترس که سر به زیر دارد 5 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ الهی کوفتش بشه...ذلیل مرده..:brodkavelarg:بچمو خورد...بیلیخت.. طفلی مگس خوار ! من انتظاره برعکسشو داشتم!:w00::mornincoffee:اینا آدمم میخورن؟ مرغ مگس خوار فقط شهد گل مي خوره گوشت خوار نيس كه! اين نوعش ادم خوار نيس ولي يه نوع ديگش ادمم مي خوره اگه نظر منو بخوای دلیلی هم که اسم آخوندک رو براش انتخاب کردن همین بی رحمی و استفاده کردن از سادگیه حشرات هست که به سمتشون میان و بعدش شکارش میشن . در واقع گول ظاهر آرومشو میخورن . به قول شاعر که میگه : از آن نترس که های و هوی دارد از آن بترس که سر به زیر دارد شوخي با جامعه روحانيت 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ یه سوال: این مانتیس دست آدمو میبره؟ نه بابا از آدما میترسن,فقط موجودات که میخواد شکار کنه رو با اون دستایه اره شکلشون میگیرن و محکم وارد بدنشون میکنن و طمعه خودشونو آروم آروم میبیرن :gnugghender: طفلی مگس خوار ! من انتظاره برعکسشو داشتم!:w00::mornincoffee:اینا آدمم میخورن؟ اژدها دیگه نیستند که! :45645: 2 لینک به دیدگاه
Neptune 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این جناب مانتیس بسیار وحشتناک تشریف دارن:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی چندشه ه ه ه :guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این جناب مانتیس بسیار وحشتناک تشریف دارن:banel_smiley_52: اوهوم خیلی چندشه ه ه ه :guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: عه چرا مانتيس به اين خوشگلي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده