Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ مرغ های مگس خوار بسیار سریع هستند و به ندرت اتفاق می افتد آنها را ثابت و بی تحرک ببینید و این امر از آنها در مقابل شکارچیان محافظت می کند. اما نه در مقابل مانتیس ها که سمبلی از صبر و استقامت هستند! مانتیس برای شکارش آماده شده است عکاس این تصاویر از مانتیس ی که می بینید در لحظاتی عکس گرفته که این حشره ساعت ها منتظر و بی حرکت بوده تا مرغ مگس خوار به دستهای خطرناکش به اندازه کافی نزدیک شود .سپس با یک حمله ی ناگهانی مرغ را شکار کرده است. شکار در حال نزدیک شدن است مانتیس در یک حرکت سریع به شکار حمله می کند این مانتیس علاوه بر اسوه ی صبوری اسوه ی سرعت هم هست که توانسته چنین قربانی سریعی را بگیرد. شکار مانتیس ها پرنده ها، مارمولک های کوچک و حتی جوندگان است. همانطور که در تصویری می بینید، "این مانتیس گرسنه برای شکار از دست خاردار راستش برای سوراخ کردن سینه ی پرنده استفاده کرد بدون اینکه نیازی به دست چپش باشد." مانتیس با دستهای تیغه دارش سینه ی پرنده را می شکافد در این تصویر مانتیس گرسنه مرغ مگس خوار را با هر دو دست جلوییش نگه داشته تا نوش جان کند در حالیکه یک زنبور هم سعی می کند سهم خود را از این شکار داشته باشد. و درپایان روز کار و کاسبی این مانتیس از نو شروع می شود تا قربانی بعدی را شکار کند. در این تصویر بزرگشده از پای یک مانتیس مشاهده می شود که خارهای پا حالت برعکس دارند توضیح: تصاویر متعلق به چند مکان مختلف میباشد 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ باورم نمیشه !!!!!!! چه جوری با این جثه کوچکش تونسته پرنده شکار کنه،من فکر میکردم حداکثر بتونه جیرجیرک یا ملخ بگیره !!! 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ جل الخالق! به جاي اينكه اين اونو شكار كنه اون اينو شكار كرد 4 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ باورم نمیشه !!!!!!! چه جوری با این جثه کوچکش تونسته پرنده شکار کنه،من فکر میکردم حداکثر بتونه جیرجیرک یا ملخ بگیره !!! اره منم خودم قبلا ديده بودم ملخ بگيره :banel_smiley_52: البت مرغ مگس خوارم كوچيكه تو عكسام پيداست حدودا هم اندازن جل الخالق! به جاي اينكه اين اونو شكار كنه اون اينو شكار كرد خوب اين شكارچيه اون شكارچي نيس كه! 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ اره منم خودم قبلا ديده بودم ملخ بگيره :banel_smiley_52:البت مرغ مگس خوارم كوچيكه تو عكسام پيداست حدودا هم اندازن خوب اين شكارچيه اون شكارچي نيس كه! خو اگه شكارچي نبود كه اسمش مرغ مگس خوار نميشد درسته كوچيكه...ولي اون يكي حشرس آخهههههههههه حشره پرنده شكار مي كنهههههههه:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ حکایت مرغ مگس خوار اینه: گهی زین به پشت و گهی پشت به زین...... عمری پدر و مادر مگس ها را خورد و بچه مگس ها را یتیم کرد،حالا بچه های خودش یتیم شده اند..... 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ باورم نمیشهههههههههههههه:jawdrop: چقدر ترسناکککککککککک:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ خو اگه شكارچي نبود كه اسمش مرغ مگس خوار نميشد درسته كوچيكه...ولي اون يكي حشرس آخهههههههههه حشره پرنده شكار مي كنهههههههه:banel_smiley_52: مگس نميخوره بيچاره فقط شهد گل ميخوره اره مانتيس بد چيزيه وحشتناكم هست كلا شيكارچيه خفنيه:banel_smiley_52: حکایت مرغ مگس خوار اینه: گهی زین به پشت و گهی پشت به زین...... عمری پدر و مادر مگس ها را خورد و بچه مگس ها را یتیم کرد،حالا بچه های خودش یتیم شده اند..... :ws28: اسي مي دوني اسم فارسيش چيه 2 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ باورم نمیشهههههههههههههه:jawdrop: چقدر ترسناکککککککککک:banel_smiley_52: باور كنيد! تاييد ميشود 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28: اسي مي دوني اسم فارسيش چيه :banel_smiley_4: با همه شوخی با نماینده ما در بین امت حشرات هم شوخی...... 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: با همه شوخی با نماینده ما در بین امت حشرات هم شوخی...... ولي اين اسم خيلي بهش مياد و كاملا برازندش ِ 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ چقده صحنه های شکار باحالی بود دمه آخوندکه گرم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ یه سوال: این مانتیس دست آدمو میبره؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ یه سوال: این مانتیس دست آدمو میبره؟ نشنیدی میگن هرکی به گل دست بزنه،شاپره نیشش میزنه؟ هرکی به عمامه من هم دست بزنه،آخوندک چنگش میزنه..... 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ چقده صحنه های شکار باحالی بوددمه آخوندکه گرم اره منم ازش خيلي خوشم اومد ميخوام يه چند تا شا بيارم تو خونه هر روز بهش ملخ بدم بخورهاسمشم خيلي قشنگه یه سوال: این مانتیس دست آدمو میبره؟ نمي دونم والا احتمالش هست كلا موجود خون خواريه:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ نشنیدی میگن هرکی به گل دست بزنه،شاپره نیشش میزنه؟ هرکی به عمامه من هم دست بزنه،آخوندک چنگش میزنه..... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ این عکس واقعیه ها....... وا... چقد من این شخصو دوس دارم...عاشقشم :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ چقد من این شخصو دوس دارم...عاشقشم :smiley (18): چرا عاشق آخوندکه نشدی؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ چرا عاشق آخوندکه نشدی؟ اون که ایش آوره :viannen_38: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده