setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ اونارو براي اوري گذاشتي؟؟؟؟ من هرچي تو پروفم بود گذاشتم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ حالا هرچی دیشب جمع کردین بیاین نصف نصف نصف من نصف شما دوتا لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ منم بعد دندون مصنوعي هاشو گذاشتم دم در گربه ها بخورن:4chsmu1: :w00::w00: وای بدبخت شدم،من امشب خواستگاری یک پیرزن دعوتم،بدون دندون چه جوری برم خدا !!!!! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ خب حالا وقتشه اسم يه مدير خسيس ديگه رو بياريم فكر ميكنيد كيه؟؟؟ اون كسي نيست جز مدير محترم مجله اقا محمد حسينEng.MHSN ايشون هم چراغ پروفش روشن بود ولي احتمالا خواب بودن هنوز هم نيومده :4chsmu1: از يابنده خواهش منديم از اقاي محمد حسين خوراكيه مارو بگيره:4chsmu1: به قیافش نمیومد خسیس باشه ستی.... حالا شاید بعدا بیاد احساس ندامت کنه لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ حالا هرچی دیشب جمع کردین بیاین نصف نصف نصف من نصف شما دوتا با شه دندون مصنوعیای اسی و میدیم تو :w00::w00: وای بدبخت شدم،من امشب خواستگاری یک پیرزن دعوتم،بدون دندون چه جوری برم خدا !!!!! خواستگاری مگه دعوتیه؟.... حالا بی دندون با یه چشه چلاق برو تا یاد بگیری خسیس بازی در نیاری.... بگو دندونامو گربه برد (ستی جونم اون چششم من زدما... اون و زدم نون و عسل داد ....وگرنه نمیخواست بده) لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ خواستگاری مگه دعوتیه؟.... بله دعوتیه.....:w00: اما واسه پیرمردهایی که خاطرخواه زیاد دارن،وقتی صدای عصای من در خیابان بلند میشه،پیرزن ها از همه طرف غش میکنند !!!! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ حالا هرچی دیشب جمع کردین بیاین نصف نصف نصف من نصف شما دوتا :w00: :4chsmu1: :w00::w00: وای بدبخت شدم،من امشب خواستگاری یک پیرزن دعوتم،بدون دندون چه جوری برم خدا !!!!! با پيرزنه مشاركتن دندوناشو استفاده كن اون موقع كه جيك جيك مستونت بود فكر زمستونت بود؟؟؟:4chsmu1: تو كه ميدونستي خواستگاري دهوتي نميدادي:2525s: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ احیای سنت ایرانی؟ آبروی منو می خواستید ببرید اینم جز سنت ایرانیه؟!! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ خب دوستان هنوز ماجرای پر فراز و نشیب قاشق زنیه اوری و ستی تموم نشده .... بعد از همساده هایی که گفتیم که یکیشم کهربا خانم بود رفتیم سراغ سفید برفی که مشروح واقعه رو آفجیم توضیح میده کهربا هم که جز کسانی بود که داشت میرفت قاطی خسیس خسسا،در یک حرکت به جا آبروی خودشو خرید و امروز سهم قاشق زنیه مارو شخصا پرداخت کرد هرچند که تکراری بود ولی بشقیدیمش چون مریضه گناه داره دیگه لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ احیای سنت ایرانی؟ آبروی منو می خواستید ببرید اینم جز سنت ایرانیه؟!! ما ابروي مديراي خسيس رو ميبريم:4chsmu1: شما كه شصتت درد نكنه قابلممونو پر كردي لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ بله دعوتیه.....:w00: اما واسه پیرمردهایی که خاطرخواه زیاد دارن،وقتی صدای عصای من در خیابان بلند میشه،پیرزن ها از همه طرف غش میکنند !!!! الان با اون چشت دائم الچشمکم شدی دیگه فک کنم همینجوری تلفات بدی احیای سنت ایرانی؟ آبروی منو می خواستید ببرید اینم جز سنت ایرانیه؟!! آره دیگه....یه سنتیم بوده آبروی ادمای خسیس و میبردن که این رذیلت اخلاقی زشت و کنار بذارن:4chsmu1: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ خب نفر بعدي كه در خونشون قفل بود كسي نيس جز سفيد برفي عزيز:4chsmu1: آبجي اوريم جزو دوستاش بود ولي من نبودم هرچي در زدم درو باز نميكرد قابلمه هم دست من بود اجيم رفت تو گفت قابلمه دست ستي جونه درو باز كن پا درميوني كرد خلاصه در باز شد و گل امد (يعني من:4chsmu1:) رفتم تو سفيد برفي هم اون گله كه رو موهاشه گذاشت تو قابلمه آجي اوري زود گل رو گذاشت تو گلدون:4chsmu1: بعدش دوباره قابلمه خالي شد سفيد برفي هم اجيلاشو با صليخه خانومانه خودش خوشجل كرد و بهمون داد آجیلم دادم بهت برو بخور تپل شی :4chsmu1: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ آره دیگه....یه سنتیم بوده آبروی ادمای خسیس و میبردن که این رذیلت اخلاقی زشت و کنار بذارن:4chsmu1: بله ما که خسیس نیستیم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ yasi * m هم يكي از كسايي بود كه رفتيم خونشون ولي چون تاريخ آخرين فعاليتش بيشتر از 15 دخيخه بود سرو صدا نكرديم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ بعد از سفیدی جون رفتیم پروف یوزا (ره) یا همون میلاد .... اولش یه کم اینجوری بود.... یه کم طول کشید تا بالاخره از شوک درومد و چه جورم درومد.... البته ما قبلش اعلام کردیم که تورو خدا آجیل ماجیل نده که دیگه از آجیل غنی شدیماااااااااااااااا اونم شام شبشون که زیاد مونده بود ریخت تو قابلمه البته از خدا پنهون نیست از شوما چه پنهون که صبونه فردامونم داد که ستیلی جونم شرح ما وقع رو میگه لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ بله ما که خسیس نیستیم نه بابا شما خوفین....فعلا خسیس دو تا داریم یکیش محمد ادمینیان...اون یکیم کد پلاس گرافیکیانه لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ اين نميدونم چيه كله پاچس يا چيز ديگه؟؟؟ هرچي كه هست اينو ميلاد داده براي صبحونه منم چون خيلي دوستون دارم اينو ميزارم واسه صبحونه شما:ws2: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ ما ابروي مديراي خسيس رو ميبريم:4chsmu1: شما كه شصتت درد نكنه قابلممونو پر كردي نه بابا شما خوفین....فعلا خسیس دو تا داریم یکیش محمد ادمینیان...اون یکیم کد پلاس گرافیکیانه :w888: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ ستی منم فک میکردم کله پاچست ولی انگار یه چیزی مثل خوراک مرغه.... به هر حال زشته ما همه رو خودمون بخریم این و بده بچه ها بخورن! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده