danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ بعد از عید اموزشی افتادم شهید بهشتی شیروان فکر کنم سپاه باشه. یعنی 99.9 درصد امکانش هست.یعنی یک خورده شانس وجود داره که کارم درست بشه و بیوفتم نزدیک تر که البته خیلی امیدی ندارم. ایا کسی تو این مکان خدمت کرده؟؟؟ لطفا کلا اگر اطلاعی از اینجا دارید به من بگید 8 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من سربازی نرفتم ولی سرباز ها را دوست دارم....... امید وارم جای خوب و با بصیرتی باشه......:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ بعد از عید اموزشی افتادم شهید بهشتی شیروان فکر کنم سپاه باشه. یعنی 99.9 درصد امکانش هست.یعنی یک خورده شانس وجود داره که کارم درست بشه و بیوفتم نزدیک تر که البته خیلی امیدی ندارم. ایا کسی تو این مکان خدمت کرده؟؟؟ لطفا کلا اگر اطلاعی از اینجا دارید به من بگید امار اموزشی ندارم ولی کلا مردم خوبی نداره سه تا شهر خیلی ببخشیدمزخرف قوچان و شیروان بجنورد تو یه راستا قرار دارن از سمت مشهد مردم جالبی نداره این از من!! در ضمن کلا دوتا خیابون داره شهرش 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ امار اموزشی ندارم ولی کلا مردم خوبی نداره سه تا شهر خیلی ببخشیدمزخرف قوچان و شیروان بجنورد تو یه راستا قرار دارن از سمت مشهد مردم جالبی نداره این از من!!در ضمن کلا دوتا خیابون داره شهرش ممنون از اطلاعت پس باید به حال خودم گریه کنم. اب وهوایش چطوریه؟؟ یعنی مثلا تو اردیبهشت چه اب وهوایی داره؟؟؟گرمایش زیاده؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون از اطلاعتپس باید به حال خودم گریه کنم. اب وهوایش چطوریه؟؟ یعنی مثلا تو اردیبهشت چه اب وهوایی داره؟؟؟گرمایش زیاده؟؟؟ مردمش اکثرا کرد زبونن ادامای یکم زمختین !! کلا شمال خراسان هواش سرده هواشم البته مثل مردمش اصلا قابل پیش بینی نیست بهرحال لباس تا حدودی گرم حتما لازمت میشه تو اردیبهشت 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ شیروان دیگه کجاست؟ اگه سپاه باشه که خوبه،یک کم از خودت بصیرت نشون بدی،شاید یک شبه ره صدساله را طی کردی.... طرف های مشهد هست. راستی مشهدی این انجمن نداره؟؟ 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ طرف های مشهد هست.راستی مشهدی این انجمن نداره؟؟ مشهدي كه زياده! اينهمه داد و هوار كردن كه ميريم كوه يادت نيست؟ هرجا ميري خوش بگذره! اگه دوستاي خوبي داشته باشي خيلي بد نميگذره 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ یکی از دوستای من اون حوالی افتاده بود (ارتش) که خودش میگفت بد نبوده 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ الهی بمیرم داداش من تو این 1 ماه بدجور سوخته :ws54: کرم ضد آفتاب ببر با خودت که پوستت داغون نشه 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ 1:ایا مدت خدمت سربازی عوض میشه و از 18 به 24 ماه افزایش پیدا میکنه بعد از سال 90 2:ایا امکان تغییر مکانش با پارتی بازی از این به بعد وجود داره.یا دیگه امکان پارتی بازی هم نیست؟؟ 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ شیروان دیگه کجاست؟ اگه سپاه باشه که خوبه،یک کم از خودت بصیرت نشون بدی،شاید یک شبه ره صدساله را طی کردی.... شهرستان شیروان از شهرستانهای استان خراسان شمالی است.با وسعت ۳۷۸۹ کیلومتر که از شمال به کشور ترکمنستان و از جنوب به شهرستان اسفراین از شرق به شهرستان فاروج و از غرب به بجنورد محدود میشود. مرکز آن شهر شیروان است و لوجلی شهری است در شمال این شهرستان. شیروان از شهرهای مرتفع استان خراسان شمالی است که در درهٔ رود مرزی اترک ما بین کوههای کپهداغ و آلاداغ جای گرفتهاست. شیروان دارای آب و هوای نسبتا سرد در زمستان و گرم و معتدل در تابستان میباشد. این شهرستان در سال ۱۳۸۵، تعداد ۱۶۴ هزار نفر جمعیت داشتهاست 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ شیروان تا اونجایی که من میدونم ارتش نداره حالا یا سپاه هست یا نیروی انتظامی که کاش دومی نباشه ! شیروان جای خوش واب وهوایی هست ولی اموزشی به این چیزا هیچ ربطی نداره!! بعدش هم اینکه شیروان خیلی نزدیکتره به شهر شما تا اینکه مثلا میافتادی کازرونی عجب شیری یا کرمان دی: 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من خدمت مقدس سربازي بودم نيشابور باغرود حالا اگه بهم نزديك باشه يكمي سرد هست ولي بهار قشنگي داره راستي دني مواظب خودت باش اونجا اهل جيز و بيزن نري اونجا با بومي ها رفيق شي دود و دمي راه بندازي 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ نمیدونم کجاس ولی سپاه اصن خوب نیس البته نظر شخصیمه....من ارتشو خیلی دوس دارم 4 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ 1:ایا مدت خدمت سربازی عوض میشه و از 18 به 24 ماه افزایش پیدا میکنه بعد از سال 902:ایا امکان تغییر مکانش با پارتی بازی از این به بعد وجود داره.یا دیگه امکان پارتی بازی هم نیست؟؟ بله بعد سال 90 ما میریم 24 ماه خدمت میکنم مغرور اتلاف عمر!بلی میتونی با پارتی علاوه بر تیره و تار کردن اخرت بیفتی هرجا دلت خواست البته پارتی اگه حرفش برو داشت البته به مقام و خلوص نیت نیست یه گروهبانم میتونه سرنوشتت رو عوض کنه کی میدونه چی پیش میاد.در ضمن برادران مومن و متدین سپاه اغلب بومی از آب درمیان چون ناهاراشون مستقیم از پاریس هم نیاد بد نیست!تا بوش به مشام میرسه سرباز رو رهسپار کوی و برزن خودشون میکنن تا بره گل کوچیک بزنه اگه اموزشی دورباشی میای شهر خودت عکسش هم صادقه. 5 لینک به دیدگاه
Soheil_S 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ حیف منو تو و خیلی های دیگه که دو سال از عمرمون رو باید بگذرونیم ( یا گذروندیم ) به باد هوا. حالا اگه مملکت درست و حسابی هم داشتیم اشکال نداشت ولی از قضا مملکتی که یه گرگی حاکمش باشه اوضاشم که سگ میزنه و گربه بندری میرقصه اصلا فکرشو میکنم اعصابم خورد میشه. به هر حال امیدوارم سربازی بهت بد نگذره ( من زودتر برم که زبونم ول نشه فحشای بیشتری با رفقای حکومتی ندم یه وقت ) 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ وااااااااااااای دنییییییییییییییی مواظب خودت باش دلم برات کباب شد :ws44: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ چی شد؟؟ اونایی هم که الان سرباز هستن باید 2 سال برن؟ :ws54: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ مدت خدمت سربازي در سال 90 ۲۱ اسفند ۱۳۸۹ جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: برنامهاي براي افزايش خدمت سربازي در سال آينده نداريم. سردار موسي كمالي در گفتوگو با ايسنا، با بيان اينكه در حال حاضر هيچ برنامهاي براي افزايش خدمت سربازي در سال 90 نداريم، اظهار كرد: خدمت سربازي طبق قانون وظيفه عمومي 24 ماه است كه در چند سال اخير با توجه به تعداد اعزام مشمولان به يگان خدمتي و نياز نيروهاي مسلح مدت سربازي به 18 ماه كاهش يافته است. وي با بيان اينكه سربازاني كه در مناطق عملياتي خدمت خود را بگذرانند 2 ماه از خدمتشان كسر خواهد شد، افزود: سربازاني كه خدمتشان را در مناطق محروم ميگذرانند يك ماه از خدمت آنان كسر ميشود. به گفته كمالي سربازاني داراي مدرك ليسانس، يك ماه، سربازاني داراي مدرك فوق ليسانس 2 ماه و سربازاني داراي مدرك دكتري سه ماه از خدمت سربازيشان كسر ميشود. 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ بابا این جوری فکر نکــــــــــــــــــــن اینقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدر آموزشیت خوش میگذره اینقدر خال میکنی که نگو من الان سه ماه سربازم نمیدونم تاپیک بنفشه بنفشمو دیدی یا نه ولی خدایی بستگی به خودت داره که چی جوری بگذرونیش تو آموزشی هر کاری کنی بزنی تو گوش امیر پادگانم کاریت ندارن میگی توجیه نبودم این توجیه نبودن خیلی خوفه بعدشم به درس خوندها اصلا سخت نمیگذره عمرا سربازیم زیاد نمیشه آموزشی اصلا ربطی به شهر نداره هرجا بیوفتی تو پادگانی با مردم اصلا کاری نداری خلاصه داداش بگم که سخت نگیر چشم بزنی تمومه ولی دهن چشمت آفسالته برو بیا مثل من خاطراتتو بگو سر بچهارو درد بیار 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده