ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سلام :icon_pf (44): برا اینکه یه کمی بیشتر با خلق و خوی شهرسازی هم دیگه آشنا بشیم، نظرت چیه که جاهای خالی رو پر کنی؟ نیاز نیست که خیلی فکر کنی یا کلمه های تخصصی به کار ببری، هر چی که به فکرت می رسه بنویس...(شاید بشه اسمش رو گذاشت یه انشاء کوچولو راجع به شهرسازی ) فقط یه نکته، برا راحتی کار خودت: قبل از اینکه نظر بچه ها رو بخونی، نظرت رو بنویس چون ممکنه ذهنت به جوابای بچه ها منحرف بشه و کارت سخت!! جایزه نفیس هم داره........... ........ ..... ...... ........ . . . . جایزه: نفره برنده هورررا می شه و براش دست می زنیم روش جواب دادنم همون به شیوه نقل قول، جاهای خالی رو پاک کن و به جاش چیزی که می خوای رو با یه رنگ دیگه بنویس. اصل موضوع یادم رفت :icon_pf (34):توی پست پایین!!!...موفق باشی 11 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من شهرسازی مثل ........1......... می مونه، چون....................2.....................،یک شهرسازبرای رسیدن به موفقیت باید............3............... باشه، شاید مهمترین کسایی که می تونن به شهرسازا کمک کنن..........4.............. باشن چرا که من به عنوان یه شهرساز معتقدم که شهر باید............5............ باشه، تنها در این صورت که شهر ...................6...................... می شه، به هر حال، امیدوارم به جاهایی برسیم که شهرهامون..................7.................... 9 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من شهرسازی مثل آش شله قلمکار می مونه، چون همه چی توش هست،یک شهرسازبرای رسیدن به موفقیت باید آشپز ماهری که بتونه با مواد متنوع آش خوب بپزه باشه، شاید مهمترین کسایی که می تونن به شهرسازا کمک کنن مردم شهر باشن چرا که من به عنوان یه شهرساز معتقدم که شهر باید خلاق باشه، تنها در این صورت که شهر پویا و پایدار می شه، به هر حال، امیدوارم به جاهایی برسیم که شهرهامون برای زندگی ساکنانش مقبول باشه. مرسی هدا جون تاپیکت هم علمی بود هم تفریحی 9 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من شهرسازی مثل اعضای بدن می مونه، چون چو عضوی بدرد اورد روزگاز ، دگر عضو ها را نماند قراد ،یک شهرسازبرای رسیدن به موفقیت باید ، شجاع و نترس ، مدبر و با درایت باشه، شاید مهمترین کسایی که می تونن به شهرسازا کمک کنن مسئولین و مدیران کلان باشن چرا که من به عنوان یه شهرساز معتقدم که شهر باید از پای بست اصلاح بشه ( خانه از پای بست ویران است ) تنها در این صورت که شهر تبدیل به یه آرمانشهر می شه، به هر حال، امیدوارم به جاهایی برسیم که شهرهامون دست معمارها نباشه. این اخریش برای مزش بود 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من شهرسازی مثل یه پازل می مونه، چون شامل قطعات و اطلاعات مختلفی میشه که کنار هم قرار میگیرن ،یک شهرسازبرای رسیدن به موفقیت باید به همه این اطلاعات مسلط باشه، شاید مهمترین کسایی که می تونن به شهرسازا کمک کنن خود شهروندا باشن چرا که من به عنوان یه شهرساز معتقدم که شهر باید مطابق با نظرات و نیاز های شهروندان باشه، تنها در این صورت که شهر برای ساکنینش دلپذیر می شه، به هر حال، امیدوارم به جاهایی برسیم که شهرهامون کمترین مشکلات رو داشته باشن یه کف بزنید 8 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من شهرسازی مثل تیم فوتباله می مونه، چون بازیگرای متنوعی رو با توان های مختلف برای نقش های مختلف داره،یک شهرسازبرای رسیدن به موفقیت باید دیدی مثل یه مربی حرفه ای داشته (یعنی توجه به توانها و پتانسیل های بازیکنان تیم و طراحی روشی برای برقراری ارتباط بین این افراد) باشه، شاید مهمترین کسایی که می تونن به شهرسازا کمک کنند مردم و مسئولین باشن چرا که من به عنوان یه شهرساز معتقدم که شهر باید برایندی از منافع فردی و عمومی جامعه باشه، تنها در این صورت که شهر متعلق به همه می شه، به هر حال، امیدوارم به جاهایی برسیم که شهرهامون بتونن از پتانسیل هاشون استفاده و به نیازهای شهروندانش توجه کنن. هدی خانم ممنون. مسابقه ی جالبی رو طراحی کرده اید. 8 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ بچه ها چه نظرات باحالی دادن. خیلی حال کردم. ایول برای شیخ، محمد و ابوذر عزیز 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من شهرسازی مثل روضه خوندن یک آخوند می مونه چون هرچی روضه را با آب و تاب بیشتری بخونه،موفق تره،مثل یک شهرساز که باید واسه مشتری روضه بخونه تا رضایتشو جلب کنه. یک شهرسازبرای رسیدن به موفقیت باید مثل یک مرجع باشه تا همه رو حرفش حساب کنند. شاید مهمترین کسایی که می تونن به شهرسازا کمک کنند مردم عوام باشن چرا که من به عنوان یه شهرساز معتقدم که شهر باید سرشار از جلوه ها و نمادهای مذهبی باشه تنها در این صورت که شهر جلوه هزاران سال پیش را پیدا میکنه و معنوی می شه به هر حال، امیدوارم به جاهایی برسیم که شهرهامون فقط توش آدم های با مرام و پایبند به اصول اخلاقی وجود داشته باشند،فقط همین.. 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ به هر حال، امیدوارم به جاهایی برسیم که شهرهامون دست معمارها نباشه یه بار دیگه بگو :icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من شهرساز نیستم ولی شهرسازان را دوست دارم:aghosh: 4 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ حالا خودم...:ws2: به نظر من شهرسازی مثل نماز خوندن می مونه، چون همون طوری که توی نماز اگر ارتباط با خدا قطع بشه، نماز باطله... قطع ارتباط شهرسازی با مردم و شهر = باطل شدن نتیجه کار، یک شهرساز برای رسیدن به موفقیت باید عاشق شهر و شهرسازی باشه، شاید مهمترین کسایی که می تونن به شهرسازا کمک کنن مردم همون شهر باشن چرا که من به عنوان یه شهرساز معتقدم که شهر باید بازتابی از علایق شهروندانش باشه، تنها در این صورت که شهر لایق به یدک کشیدن اسم شهر می شه، به هر حال، امیدوارم به جاهایی برسیم که شهرهامون تبدیل به با ارزش ترین میراث شهروندان بشن!!! 7 لینک به دیدگاه
سالار یارمهدوی 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر من شهرسازی مثلاریگامی(شکلهای کاغذی) می مونه، چون شهر مثل اریگامی حاصل کار یک شخصه(روح شهر) که صفحه ی شهرو که در بر دارنده پدیده ها و عوامل مختلفیه روی هم تا می کنه و در نهایت شکل مطلوب بدست میاره ،یک شهرسازبرای رسیدن به موفقیت بایدبدونه که حرف زدن در مورد شهر مثل شکلات تلخ می مونه،خوشمزس ولی شیرین نیست!و البته باید وکیل مدافع شهر و شهرونداش باشه، شاید مهمترین کسایی که می تونن به شهرسازا کمک کنند موکلاشون باشن چرا که من به عنوان یه شهرساز معتقدم که شهر باید و نباید زیادی شاید با خوش داشته باشه، تنها در این صورت که شهر آرمانشهر می شه، به هر حال، امیدوارم به جاهایی برسیم که شهرهامون شهروندمدار باشن. 4 لینک به دیدگاه
mahdarmohagh 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سلام :icon_pf (44): به نظر من شهرسازی مثل یه ترازو که دو تا کفه داره (یه کفه کالبد شهرها و یه کفه مردم شهرها هستند ) می مونه، چون همین دو عنصر اصلی هستند که شهرها رو تشکیل میدن،یک شهرسازبرای رسیدن به موفقیت باید سعی کنه با دانسته های خودش تعادل رو بین این دو کفه برقرار کنه و یه تحلیل گر خوب باشه، شاید مهمترین کسایی که می تونن به شهرسازا کمک کنن همه مردم باشن چرا که من به عنوان یه شهرساز معتقدم که شهر بایدمحل زندگی اونها باشه و این آدمها هستند که باید با زندگی در این شهرها به آرامش و خواسته های خودشون برسن و از زندگی در شهرشون لذت ببرن و نسبت به شهرهاشون متعهد باشن ، تنها در این صورت که شهر به مکانی پاسخگو به نیاز های ساکنینش تبدیل می شه، به هر حال، امیدوارم به جاهایی برسیم که شهرهامون انسان گرا ، زیبا و دارای کیفیت های مناسب شهرنشینی باشن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده