Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۸ آموزش آپلود فایل تو سایت 4shared رو گذاشتم تا دوستان راحت تر فایل های خودشونو تو این سایت آپلود کنن. آدرس سایت : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در آخر لینکی که بهتون میده رو تو سایت بذارین 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۸ يه سوال ميشه پسورد يك برنامه روكه از سايت ديگري دانلود كرديم به وسيله همين برنامه تغيير داد؟:ws11: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۸ با کدوم برنامه پسورد رو تغییر بدی؟ 4shared که یه سایت واسه آپلود فایل چه ربطی به پسورد داره :ws11: منظورت رو متوجه نشدم :ws6: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۸ بعضی چیزا رو که دانلود میکنی پسورد داره منظورش اینه فکر کنم با برنامه zip کردن و از این برنامه ها باید پسورد بزارید با سایت نمیشه که بعد که زیپ کردید و پسورد گذاشتید باید آپلود کنید 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۸ آره با برنامه winrar میشه پسورد گذاشت. اکثر فایلهای دانلودی تخصصی تو انجمن رو من همینطوری میذارم با پسورد آدرس انجمن. ولی نمیشه پسورد رو عوض کرد. این 4shared هم که هیچ ربطی بهش نداره فقط واسه آپلود فایل هستش. به نظر من یکی از بهترین سایتا واسه آپلود فایله. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده