Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 آبان، 2009 آموزش آپلود فایل تو سایت 4shared رو گذاشتم تا دوستان راحت تر فایل های خودشونو تو این سایت آپلود کنن. آدرس سایت : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در آخر لینکی که بهتون میده رو تو سایت بذارین 4
setare.blue 23086 ارسال شده در 4 اسفند، 2009 يه سوال ميشه پسورد يك برنامه روكه از سايت ديگري دانلود كرديم به وسيله همين برنامه تغيير داد؟:ws11: 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2009 با کدوم برنامه پسورد رو تغییر بدی؟ 4shared که یه سایت واسه آپلود فایل چه ربطی به پسورد داره :ws11: منظورت رو متوجه نشدم :ws6: 1
میلاد 24047 ارسال شده در 5 اسفند، 2009 بعضی چیزا رو که دانلود میکنی پسورد داره منظورش اینه فکر کنم با برنامه zip کردن و از این برنامه ها باید پسورد بزارید با سایت نمیشه که بعد که زیپ کردید و پسورد گذاشتید باید آپلود کنید 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2009 آره با برنامه winrar میشه پسورد گذاشت. اکثر فایلهای دانلودی تخصصی تو انجمن رو من همینطوری میذارم با پسورد آدرس انجمن. ولی نمیشه پسورد رو عوض کرد. این 4shared هم که هیچ ربطی بهش نداره فقط واسه آپلود فایل هستش. به نظر من یکی از بهترین سایتا واسه آپلود فایله. 2
ارسال های توصیه شده