هادی ناصح 18854 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 مگه بمب می اندازن که بریم رو هوا نهایت شیشه ماشین میشکنه یهو دیدی باک ماشین ترکید والا
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 صدای ترق و توروقا کم کم داره در میاد. گفتم بزار یه تاپیک بزنم واسه اونایی که به هر دلیلی نمیتونن برن از روی آتیش بپرن و میخوان پناه بیارن به نواندیشان. گفتم یه جایی باشه واسه اسپم بازی. یه جایی باشه واسه یه شادی کوچیک. دیدم داش محمد رضا قبلا زحمتشو کشیده. بدین وسیله اعلام مینمایم از این لحظه تا طلوع آفتاب روز چهارشنبه اسپم و شلوغ بازی در این تاپیک آزاد میباشد. 5
Avenger 19333 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 صدای ترق و توروقا کم کم داره در میاد. گفتم بزار یه تاپیک بزنم واسه اونایی که به هر دلیلی نمیتونن برن از روی آتیش بپرن و میخوان پناه بیارن به نواندیشان. گفتم یه جایی باشه واسه اسپم بازی. یه جایی باشه واسه یه شادی کوچیک. دیدم داش محمد رضا قبلا زحمتشو کشیده. بدین وسیله اعلام مینمایم از این لحظه تا طلوع آفتاب روز چهارشنبه اسپم و شلوغ بازی در این تاپیک آزاد میباشد. اتیش بازی خطر داله ابولفضل جان نکات ایمنی رو جدی بگیرید ستاد بر هم زدن نظم عمومی 4
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 اتیش بازی خطر داله ابولفضل جان نکات ایمنی رو جدی بگیرید ستاد بر هم زدن نظم عمومی دیگه الان همش سوسول بازی شده. یادش بخیر زمان قدیم کاربید میزدیم. بومببببب! 3
Avenger 19333 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 دیگه الان همش سوسول بازی شده. یادش بخیر زمان قدیم کاربید میزدیم. بومببببب! من یه با کاربید لونه جوجه تیغی و خودش رو به فنا دادم از بس اذیت میکرد یه پیت که تا نصفه اب داشت و توش پر کاربید و با یه چاشنیه الکتریکی گذاشتم داخل لونه جوجه تیغی و درشو باخاک کاملا بستم و 10 دقیق صبر کردم و بعد بامممممممممممممممممممممممم یه تن خاکی که ریخته بودم دم سوراخ کاملا پخش شد اطارف انگار که بمب منفجر شده 3
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 من یه با کاربید لونه جوجه تیغی و خودش رو به فنا دادم از بس اذیت میکرد یه پیت که تا نصفه اب داشت و توش پر کاربید و با یه چاشنیه الکتریکی گذاشتم داخل لونه جوجه تیغی و درشو باخاک کاملا بستم و 10 دقیق صبر کردم و بعد باممممممممممممممممممممممممیه تن خاکی که ریخته بودم دم سوراخ کاملا پخش شد اطارف انگار که بمب منفجر شده تاپیک عذاب وجدان دو تا کوچه بالاتره وحید جان. خوشحالم هست تازه. :vahidrk: 2
Avenger 19333 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 تاپیک عذاب وجدان دو تا کوچه بالاتره وحید جان. خوشحالم هست تازه. :vahidrk: اخه تمام محصولات کشاورژیمون رو نابود میکرد خوب:ws3: 2
zahra-d 4993 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 من امشب تنهام و ميخوام بعده چند سال تو روز 4شنبه سوري آتيش روشن كنم:hapydancsmil: شماها هم بياين از تنهايي در بيام 4
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 من امشب تنهام و ميخوام بعده چند سال تو روز 4شنبه سوري آتيش روشن كنم:hapydancsmil:شماها هم بياين از تنهايي در بيام ما همه هستیم. آتیشو روشن کن میایم. تنقلات چی دارید؟ وحید یه آهنگ شاد بزار برامون. 2
zahra-d 4993 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 ما همه هستیم. آتیشو روشن کن میایم. تنقلات چی دارید؟ وحید یه آهنگ شاد بزار برامون. نشد ديگه آتيش با من:gnugghender: تنقلاتش با شما هر كدوم دارين مياين يه چيپسي پفكي بخرين جور ميشه 4
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 نشد ديگه آتيش با من:gnugghender:تنقلاتش با شما هر كدوم دارين مياين يه چيپسي پفكي بخرين جور ميشه من فقط میخوام براتون قر بدم. تدارکات با وحیده. 4
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 دیگه الان همش سوسول بازی شده. یادش بخیر زمان قدیم کاربید میزدیم. بومببببب! من یه با کاربید لونه جوجه تیغی و خودش رو به فنا دادم از بس اذیت میکرد یه پیت که تا نصفه اب داشت و توش پر کاربید و با یه چاشنیه الکتریکی گذاشتم داخل لونه جوجه تیغی و درشو باخاک کاملا بستم و 10 دقیق صبر کردم و بعد باممممممممممممممممممممممممیه تن خاکی که ریخته بودم دم سوراخ کاملا پخش شد اطارف انگار که بمب منفجر شده به به مديراي مارو باش خلاف سنگين هستن واسه خودشون بگم بيان ببرنتون.... 4
Avenger 19333 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 به بهمديراي مارو باش خلاف سنگين هستن واسه خودشون بگم بيان ببرنتون.... ای کاش 10 سال پیش به پست منو دادشم میخوردین تا ببینین اتیش سوزندن یعنی چی 3
lorena 10304 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 تولد 4 شنبه سوریتون مبارک لالای لای قری هاش بیان وسط:hapydancsmil: [FLASH=10*10] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 9
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 من که دیگه گوشام نمیشنوهکل دردشت رو رفتیم واومدیم حیف دو تا از نارنجک ها رو هرکاری کردم عمل نکرد آخری رو که زدم به اندازه نیم متر جا گذاشتیکی اومده بود یه موشک سوتی بزنه از ترس رفت خونه عاشق نور و صدام:hapydancsmil:خیلی حال داد:hapydancsmil: تازه رقص هم داشتیم،اوووووووووووووووف:hapydancsmil: 4
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 كاري كه اينا ميخوان بكنن نابودي ايين و سنت هاي قشنگ ديرنه و بومي كشورمون هست كاري كه مغول با اون همه وحشي گري نكرد كدوم ايراني هست كه دلش براي چهارشنبه سوري مراسم قاشق زني و جشن مهربون نوروز تنگ نشه ... يه مشت ارازل و اوباش با نارنجك ميفرستن تو خيابون براي خراب كردن فرهنگ ديرين مملكت ..ناراحتن ولي كيه كه ندونه بالاخره زندگي بر ضد زندگي پيروز ميشه و يه روز هميه ايين زيباي پارسي به همون زيباي سابق پاس داشته ميشن ... چهارشنبه سوري يادگار عبور سياوش مظهر پاكي از اتش و رو شدن حيله و نيرنگ سودابه مبارك باد 5
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 یکی واسه من توضیح بده این نارنجک بازی چه لذتی داره؟ اصل چارشنبه سوری به آتیششه و بزن و برقصش و همون قاشق زنیش و اینا! این جینگولک بازیا چیه 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 یکی واسه من توضیح بده این نارنجک بازی چه لذتی داره؟اصل چارشنبه سوری به آتیششه و بزن و برقصش و همون قاشق زنیش و اینا! این جینگولک بازیا چیه خیلی حال میده قابل وصف نیست،باید یکی زیر پات بخوره تا لذتشو بفهمی با این وضع اقتصادی بری قاشق زنی،همچین میزنن تو سرت که دنیا دور سرت بچرخه انقدر خوشم میاد جوونای امروز میان میگن چهارشنبه سوری ترقی بازی نیست و آجیل خوردن و ایناس و من عاشق زرتشتیام و آره و اینااصن یه جوری میشم،دمتون گرم بازم بگید:hapydancsmil: 4
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 خیلی حال میده قابل وصف نیست،باید یکی زیر پات بخوره تا لذتشو بفهمیبا این وضع اقتصادی بری قاشق زنی،همچین میزنن تو سرت که دنیا دور سرت بچرخه انقدر خوشم میاد جوونای امروز میان میگن چهارشنبه سوری ترقی بازی نیست و آجیل خوردن و ایناساصن یه جوری میشم،دمتون گرم بازم بگید:hapydancsmil: همین سرشب چندتاش خورد زیر پام حالا قاشق زنی نبود آتیش بازیش باشه!اونم نبود بزن و برقصش باشه این نارنجک بازیش نباااشه حمید اراذلی هستی واسه خودتا 3
ارسال های توصیه شده