هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مگه بمب می اندازن که بریم رو هوا نهایت شیشه ماشین میشکنه یهو دیدی باک ماشین ترکید والا لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ یهو دیدی باک ماشین ترکید والا پس از خونه بیرون نمیرم 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ صدای ترق و توروقا کم کم داره در میاد. گفتم بزار یه تاپیک بزنم واسه اونایی که به هر دلیلی نمیتونن برن از روی آتیش بپرن و میخوان پناه بیارن به نواندیشان. گفتم یه جایی باشه واسه اسپم بازی. یه جایی باشه واسه یه شادی کوچیک. دیدم داش محمد رضا قبلا زحمتشو کشیده. بدین وسیله اعلام مینمایم از این لحظه تا طلوع آفتاب روز چهارشنبه اسپم و شلوغ بازی در این تاپیک آزاد میباشد. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ صدای ترق و توروقا کم کم داره در میاد. گفتم بزار یه تاپیک بزنم واسه اونایی که به هر دلیلی نمیتونن برن از روی آتیش بپرن و میخوان پناه بیارن به نواندیشان. گفتم یه جایی باشه واسه اسپم بازی. یه جایی باشه واسه یه شادی کوچیک. دیدم داش محمد رضا قبلا زحمتشو کشیده. بدین وسیله اعلام مینمایم از این لحظه تا طلوع آفتاب روز چهارشنبه اسپم و شلوغ بازی در این تاپیک آزاد میباشد. اتیش بازی خطر داله ابولفضل جان نکات ایمنی رو جدی بگیرید ستاد بر هم زدن نظم عمومی 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اتیش بازی خطر داله ابولفضل جان نکات ایمنی رو جدی بگیرید ستاد بر هم زدن نظم عمومی دیگه الان همش سوسول بازی شده. یادش بخیر زمان قدیم کاربید میزدیم. بومببببب! 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه الان همش سوسول بازی شده. یادش بخیر زمان قدیم کاربید میزدیم. بومببببب! من یه با کاربید لونه جوجه تیغی و خودش رو به فنا دادم از بس اذیت میکرد یه پیت که تا نصفه اب داشت و توش پر کاربید و با یه چاشنیه الکتریکی گذاشتم داخل لونه جوجه تیغی و درشو باخاک کاملا بستم و 10 دقیق صبر کردم و بعد بامممممممممممممممممممممممم یه تن خاکی که ریخته بودم دم سوراخ کاملا پخش شد اطارف انگار که بمب منفجر شده 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من یه با کاربید لونه جوجه تیغی و خودش رو به فنا دادم از بس اذیت میکرد یه پیت که تا نصفه اب داشت و توش پر کاربید و با یه چاشنیه الکتریکی گذاشتم داخل لونه جوجه تیغی و درشو باخاک کاملا بستم و 10 دقیق صبر کردم و بعد باممممممممممممممممممممممممیه تن خاکی که ریخته بودم دم سوراخ کاملا پخش شد اطارف انگار که بمب منفجر شده تاپیک عذاب وجدان دو تا کوچه بالاتره وحید جان. خوشحالم هست تازه. :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیک عذاب وجدان دو تا کوچه بالاتره وحید جان. خوشحالم هست تازه. :vahidrk: اخه تمام محصولات کشاورژیمون رو نابود میکرد خوب:ws3: 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من امشب تنهام و ميخوام بعده چند سال تو روز 4شنبه سوري آتيش روشن كنم:hapydancsmil: شماها هم بياين از تنهايي در بيام 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من امشب تنهام و ميخوام بعده چند سال تو روز 4شنبه سوري آتيش روشن كنم:hapydancsmil:شماها هم بياين از تنهايي در بيام ما همه هستیم. آتیشو روشن کن میایم. تنقلات چی دارید؟ وحید یه آهنگ شاد بزار برامون. 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ما همه هستیم. آتیشو روشن کن میایم. تنقلات چی دارید؟ وحید یه آهنگ شاد بزار برامون. نشد ديگه آتيش با من:gnugghender: تنقلاتش با شما هر كدوم دارين مياين يه چيپسي پفكي بخرين جور ميشه 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نشد ديگه آتيش با من:gnugghender:تنقلاتش با شما هر كدوم دارين مياين يه چيپسي پفكي بخرين جور ميشه من فقط میخوام براتون قر بدم. تدارکات با وحیده. 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه الان همش سوسول بازی شده. یادش بخیر زمان قدیم کاربید میزدیم. بومببببب! من یه با کاربید لونه جوجه تیغی و خودش رو به فنا دادم از بس اذیت میکرد یه پیت که تا نصفه اب داشت و توش پر کاربید و با یه چاشنیه الکتریکی گذاشتم داخل لونه جوجه تیغی و درشو باخاک کاملا بستم و 10 دقیق صبر کردم و بعد باممممممممممممممممممممممممیه تن خاکی که ریخته بودم دم سوراخ کاملا پخش شد اطارف انگار که بمب منفجر شده به به مديراي مارو باش خلاف سنگين هستن واسه خودشون بگم بيان ببرنتون.... 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ به بهمديراي مارو باش خلاف سنگين هستن واسه خودشون بگم بيان ببرنتون.... ای کاش 10 سال پیش به پست منو دادشم میخوردین تا ببینین اتیش سوزندن یعنی چی 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تولد 4 شنبه سوریتون مبارک لالای لای قری هاش بیان وسط:hapydancsmil: [FLASH=10*10] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 9 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من که دیگه گوشام نمیشنوهکل دردشت رو رفتیم واومدیم حیف دو تا از نارنجک ها رو هرکاری کردم عمل نکرد آخری رو که زدم به اندازه نیم متر جا گذاشتیکی اومده بود یه موشک سوتی بزنه از ترس رفت خونه عاشق نور و صدام:hapydancsmil:خیلی حال داد:hapydancsmil: تازه رقص هم داشتیم،اوووووووووووووووف:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ كاري كه اينا ميخوان بكنن نابودي ايين و سنت هاي قشنگ ديرنه و بومي كشورمون هست كاري كه مغول با اون همه وحشي گري نكرد كدوم ايراني هست كه دلش براي چهارشنبه سوري مراسم قاشق زني و جشن مهربون نوروز تنگ نشه ... يه مشت ارازل و اوباش با نارنجك ميفرستن تو خيابون براي خراب كردن فرهنگ ديرين مملكت ..ناراحتن ولي كيه كه ندونه بالاخره زندگي بر ضد زندگي پيروز ميشه و يه روز هميه ايين زيباي پارسي به همون زيباي سابق پاس داشته ميشن ... چهارشنبه سوري يادگار عبور سياوش مظهر پاكي از اتش و رو شدن حيله و نيرنگ سودابه مبارك باد 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ یکی واسه من توضیح بده این نارنجک بازی چه لذتی داره؟ اصل چارشنبه سوری به آتیششه و بزن و برقصش و همون قاشق زنیش و اینا! این جینگولک بازیا چیه 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ یکی واسه من توضیح بده این نارنجک بازی چه لذتی داره؟اصل چارشنبه سوری به آتیششه و بزن و برقصش و همون قاشق زنیش و اینا! این جینگولک بازیا چیه خیلی حال میده قابل وصف نیست،باید یکی زیر پات بخوره تا لذتشو بفهمی با این وضع اقتصادی بری قاشق زنی،همچین میزنن تو سرت که دنیا دور سرت بچرخه انقدر خوشم میاد جوونای امروز میان میگن چهارشنبه سوری ترقی بازی نیست و آجیل خوردن و ایناس و من عاشق زرتشتیام و آره و اینااصن یه جوری میشم،دمتون گرم بازم بگید:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی حال میده قابل وصف نیست،باید یکی زیر پات بخوره تا لذتشو بفهمیبا این وضع اقتصادی بری قاشق زنی،همچین میزنن تو سرت که دنیا دور سرت بچرخه انقدر خوشم میاد جوونای امروز میان میگن چهارشنبه سوری ترقی بازی نیست و آجیل خوردن و ایناساصن یه جوری میشم،دمتون گرم بازم بگید:hapydancsmil: همین سرشب چندتاش خورد زیر پام حالا قاشق زنی نبود آتیش بازیش باشه!اونم نبود بزن و برقصش باشه این نارنجک بازیش نباااشه حمید اراذلی هستی واسه خودتا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده