رفتن به مطلب

ایا ملت شریف ایران بافرهنگ هستند؟

spow

ایا ملت شریف ایران بافرهنگ هستند؟  

30 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا ملت شریف ایران بافرهنگ هستند؟

• 0
    • 7
    • 0
    • 21
    • 2
    • 0

ارسال های توصیه شده

میتونم ازتون بپرسم که

ایا فرهنگ قابل تغییر هست یا نه.؟؟

ایا کل مردم ایران دارای یک فرهنگ هستند؟؟

یعنی فرهنگ یک گیلانی با یک سمنانی یکی هست؟؟؟

یک سوال هم از خودتون میکنم.

ایا اگر شما در یک ده دورافتاده در لرستان زندگی میکردید .

ایا همین فرهنگ را داشتید؟؟؟

من کلا فرهنگ را مجموعه از چیز ها میدونم. که اکثر ان را قابل تغییر میدونم.

که مهمترین عامل تغییر فرهنگ را تغییر در تربیت خانواده و مدرسه و رسانه ها میدونم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 82
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با زدن کار درست نمی شه! وضع خراب تر از این حرفاس...

خب پس فردا این دختر مادر می شه، جلوی بچش هم این رفتارارو انجام بده، خب اون بچه یاد میگیره دیگه.:banel_smiley_4:

:icon_pf (34):متذسفانه همینه دیگه

طرف میشینه توی اتوبوس اگر یه وقتی خالی باشه پاشو میذاره رو صندلی جلویی بعد میبینی بچه اش هم روی صندلی ها داره راه میره اگرم بهشون بگی درست بشین یه چیزی هم بهت میگند

اگرم یه بچه درست تربیت بشه همه سعی در مسخره کردنش دارند بذار راحت باشه سوسول میشه.......اینه فرهنگ بعضی از مردم ما.......

• Like 3
لینک به دیدگاه

دیروز غروب خانوم همسایه پشتیمون ( یه اپارتمان 4 طبقس، اینا طبقه اولن) از پنجره خونشون ترقه پرت میکرد تو حیاط خلوت و بعد با صدای بلند می خندید!! :w58:

رفتم نگاش کنم تا بلکه خجالت بکشه، دیدم بهم لبخند تحویل می ده.طفلی فکر کرده بود خیلی باحاله!! گفت تقصیر بچمه اون می گه بنداز!!:w58: حالا بچه بیچاره اصلا معلوم نیست کجاس!! خودش لب پنجره بود فقط:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببخشید تو بحثتون فضولی میکنم البته به نظرم سیاستهای کلی کشور تو این چند ساله کم تاثیر نگذاشته تو این برنامه ها !!

نمیخوام نژادی برخورد کنم با قضیه ولی خب همین عربهای خلیج فارس دائیم میگفت اینا موقعی که میخواستن بیان امریکا یا کشورهای دیگه خودشون ایرانی جا میزدن ولی الان چی میره تو کشورشون ازت اثر انگشت و کم مونده دیگه سی تی اسکن و ام ار ای ازت بگیرن

بیخیال توروخدا

این شایعات چیه آخه؟ چرا الکی خودمونو گنده میکنیم؟ واقع بین باشید:shame:

• Like 2
لینک به دیدگاه
میتونم ازتون بپرسم که

که مهمترین عامل تغییر فرهنگ را تغییر در تربیت خانواده و مدرسه و رسانه ها میدونم.

الان فرهنگ شهرهای مختلف مدنظر نیست.این چیزی که در موردش بحث میکنیم موضوع کلیه....این مواردی که تو پست اول ذکر شد و خیلی هم به جا بود و مطمئنا نمونه هاشو هممون دیدیم، ربطی نداره طرف تو کدوم شهر باشه.این به فرهنگ و تربیت شخصی افراد برمیگرده :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
میتونم ازتون بپرسم که

خب مطمئنا قابل تغییر هست ولی یک پارامتر بسیار بزرگ توش نقش بازی میکنه واونم وقتیه که همه شرایط برای تغییرش مساعد باشن

تغییر فرهنگ با زمان همراهه

معمولا توی بحثای جامعه شناختی حداقل دویا سه نسل برای تغییر یک فرهنگ رو لازم وضروری میدونن

فرهنگ بسته به موقعیت مکانی مطمئنا متفاوت هست ولی چیزی که این وسط مهم وثابت هست شعورودرک مردم هست

این پارامترقابل سنجش با هیچ معیاری جزالگوی رفتاری شخص ودرمجموع برایندش درجامعه نیست

هیچ ربطی نداره جنسیت وقومیت شما کجایی باشه همین که واکنش شما نتیجشو نشون بده میشه از شعورودرک شما برداشتهای لازم رو کرد درحالی که شاید یکی تو بدترین جامعه ممکن ویا دریکی ازتحسین شده ترین جوامع باشه

همون مسئله ای که قبلا درموردش گفتم تو یه تاپیک دیگه واونم بستر اگاهی عمومی دروهله اول ونشر وبازنشر اگاهی های لازم دروهله دوم هست

بله بازم با شما وبقیه دوستان دراین قسمت موافقم که دراین مورد خاص قدرت ها وسازمانهای مسئول تصمیم گیرنده وتاثیرگذاراصلی هستند ولی عموم اگه بخوان شعوررو به صورت ذاتی دارن!!

متاسفانه پارادوکس سنگینی این وسط حاکم هست:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اصلا یک چیز ها دیگه.

من هم یک ایرانی هستم و هیچ یک از این خصوصیاتی که به ایرانی ها در این تاپیک نسبت میدید را ندارم.

حداقل 90 درصدشون را مطمئن هستم.

حالا چی میگید؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا همیشه از دیگران مثال میزنیم؟ آقا تا حالا پیش نیومده تف بندازین زمین؟ آشغال بندازین؟ آدامستونو بچسبونین در و دیور یه جا؟‌ موقع تاکسی سوار شدن به ناحق و زودتر از کسی که قبل از ما منتظر تاکسی بود سوار نشدیم؟ تو جمع دوستانه و تو یه محیط خانوادگی بلند بلند حرفای +18 بزنیم و بخندیم؟ رو خط عابر پیاده توقف نکردیم؟ چراغ قرمز رد نکردیم؟ موقع رانندگی فحش ندادیم؟ صدای ضبط ماشین یا خونه رو بلند نکردیم؟ کسی رو مسخره نکردیم؟و ...

خوب همه فکر میکنیم که نه ما از این کارا نکردیم اگر هم کردیم فقط 1 بار بوده ، خوب از کجا میدونین کسانه دیگری هم که این کارها رو میکنند و شما بهشون میگید بی فرهنگ ، در حال انجام فقط همون 1 بارشون نیستن؟

بی فرهنگی به این معنی نیست که هر لحظه در حال انجام کارهای بی فرهنگانه باشی ، حتی یک بار در عمرت اگر چنین کاری بکنی بی فرهنگی ، و همه ما بی فرهنگ هستیم ، یکیش خودم :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب مطمئنا قابل تغییر هست ولی یک پارامتر بسیار بزرگ توش نقش بازی میکنه واونم وقتیه که همه شرایط برای تغییرش مساعد باشن

تغییر فرهنگ با زمان همراهه

معمولا توی بحثای جامعه شناختی حداقل دویا سه نسل برای تغییر یک فرهنگ رو لازم وضروری میدونن

فرهنگ بسته به موقعیت مکانی مطمئنا متفاوت هست ولی چیزی که این وسط مهم وثابت هست شعورودرک مردم هست

این پارامترقابل سنجش با هیچ معیاری جزالگوی رفتاری شخص ودرمجموع برایندش درجامعه نیست

هیچ ربطی نداره جنسیت وقومیت شما کجایی باشه همین که واکنش شما نتیجشو نشون بده میشه از شعورودرک شما برداشتهای لازم رو کرد درحالی که شاید یکی تو بدترین جامعه ممکن ویا دریکی ازتحسین شده ترین جوامع باشه

همون مسئله ای که قبلا درموردش گفتم تو یه تاپیک دیگه واونم بستر اگاهی عمومی دروهله اول ونشر وبازنشر اگاهی های لازم دروهله دوم هست

بله بازم با شما وبقیه دوستان دراین قسمت موافقم که دراین مورد خاص قدرت ها وسازمانهای مسئول تصمیم گیرنده وتاثیرگذاراصلی هستند ولی عموم اگه بخوان شعوررو به صورت ذاتی دارن!!

متاسفانه پارادوکس سنگینی این وسط حاکم هست:icon_gol:

میتونم بپرسم منظور شما از شعور و درک مردم چیه؟؟

همین که الان این همه ادم داریم تو این انجمن در مورد این موضوع بحث میکنیم و یک جورایی شعور این را داریم که این چیز ها و این فرهنگ ها را بد بدونیم.

همین نشانه داشتن شعوری متفاوت هست .

درسته؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصلا یک چیز ها دیگه.

من هم یک ایرانی هستم و هیچ یک از این خصوصیاتی که به ایرانی ها در این تاپیک نسبت میدید را ندارم.

حداقل 90 درصدشون را مطمئن هستم.

حالا چی میگید؟؟

اولا تو پست اولم هم گفتم مورد استثنا داریم ولی اونارو نادیده میگیریم دلیلش رو هم پست بعدیت حمید نوشت

قصد بی احترامی به کسی یا جامعه ای رو نداریم ولی واقع بینانه به دور وبرت نگاه کن ودوباره نتیجه گیری کن

اگه به اون چیزایی که گفتم نرسیدی من نوشتمو اصلاح میکنم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بیخیال توروخدا

این شایعات چیه آخه؟ چرا الکی خودمونو گنده میکنیم؟ واقع بین باشید:shame:

بنده حرف دروغی نزدم اکثر خونواده مادریم خارجن همیشه سر مسائل اجتماعی باهاشون بحث میکنم

ملتی که خودش دست کم بگیره وای به حالش!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
میتونم بپرسم منظور شما از شعور و درک مردم چیه؟؟

همین که الان این همه ادم داریم تو این انجمن در مورد این موضوع بحث میکنیم و یک جورایی شعور این را داریم که این چیز ها و این فرهنگ ها را بد بدونیم.

همین نشانه داشتن شعوری متفاوت هست .

درسته؟؟؟

ببین شاید با یه کارگر بیسواد با یه دانش اموز دوره متوسطه با یه راننده تاکسی با یه پیر از دنیا بی خبر یه زن گرفتارکارخونه وبچه که اندازه ماها تو پیچ وخم این چیزا گیرنکرده هم بشینی وصحبت کنی حرفای عمیقتر وتاثیرگذارتری ازشون بشنوی!

این همون درک وشعوری هست که من میگم همه تو یه جامعه دارن وربطی به تحصیلات وادراک سیاسی یا اجتماعیشون نداره ولی تفاوت بزرگی هست بین این عامه با بقیه

یک چالش یک تغییر یک مسئله نو دربرابرشون بزار

تنها به کمک عوامل پیش وپاافتاده ای که هممون ازشون صرفنظر میکنیم میتونی دراقناع اونا موفق بشی ومطمئنا دربرابر حرفای ناجنس من وتو موضع میگیرن

این بخشی از همون پارادوکسی هست که گفتم

• Like 2
لینک به دیدگاه
بنده حرف دروغی نزدم اکثر خونواده مادریم خارجن همیشه سر مسائل اجتماعی باهاشون بحث میکنم

ملتی که خودش دست کم بگیره وای به حالش!!

من اصلا نگفتم تو دروغ میگی دوست عزیز:icon_gol: شما تنها کسی نیستی که از این حرف ها میزنی ؛ منظورم کلیست ، همیشه یک کلاغ چهل کلاغ میشه و یک شایعه بزرگ و بی منبع رواج پیدا میکنه :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا همیشه از دیگران مثال میزنیم؟ آقا تا حالا پیش نیومده تف بندازین زمین؟ آشغال بندازین؟ آدامستونو بچسبونین در و دیور یه جا؟‌ موقع تاکسی سوار شدن به ناحق و زودتر از کسی که قبل از ما منتظر تاکسی بود سوار نشدیم؟ تو جمع دوستانه و تو یه محیط خانوادگی بلند بلند حرفای +18 بزنیم و بخندیم؟ رو خط عابر پیاده توقف نکردیم؟ چراغ قرمز رد نکردیم؟ موقع رانندگی فحش ندادیم؟ صدای ضبط ماشین یا خونه رو بلند نکردیم؟ کسی رو مسخره نکردیم؟و ...

خوب همه فکر میکنیم که نه ما از این کارا نکردیم اگر هم کردیم فقط 1 بار بوده ، خوب از کجا میدونین کسانه دیگری هم که این کارها رو میکنند و شما بهشون میگید بی فرهنگ ، در حال انجام فقط همون 1 بارشون نیستن؟

بی فرهنگی به این معنی نیست که هر لحظه در حال انجام کارهای بی فرهنگانه باشی ، حتی یک بار در عمرت اگر چنین کاری بکنی بی فرهنگی ، و همه ما بی فرهنگ هستیم ، یکیش خودم :w16:

تف که مطمئن هستم تو عمرم این کار را نکردم.

اشغال هم روی زمین ننداختم{البته شاید تو عمرم کمتر از 5 بار انجامش داده باشم در حالت و موقعیت های حاد.}

به نا حق سوار تاکسی نشدم.غیر از یکبار که یادم هست برای دانشگاه دیر شده بود.که البته موفق هم نشدم و یارو شاکی شد

ادامس هم تو عمرمبه دیوار نچسبوندم

هرگز تو جمع حرف های +18 بلند بلند نزدم

موقع رانندگی اینکار ها را نکردم.البته یکبار فقط از چراغ قرمز گذشتم .

همیشه صدای ضبطم مناسب بوده

تو عمرم شاید بسیار کم کسی را مسخره کرده باشم.

خوب الان فکر کنم من ایرانی باشم .

در ضمن میتونم یک سوال ازت بپرسم .

یعنی یک امریکایی یا یک اروپایی وجود داره که تو عمرش کسی را مسخره نکرده باشه؟؟

خیلی از این ها در خیلی از افراد جامعه خارجی وجود داره.

خود من که مدتی در یک کشور اروپایی زندگی کردم.تجربه ان را دارم.

اون ها هم گل نیستند و ایراداتی دارند که شاید برای ما انها بی فرهنگ باشند

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببین شاید با یه کارگر بیسواد با یه دانش اموز دوره متوسطه با یه راننده تاکسی با یه پیر از دنیا بی خبر یه زن گرفتارکارخونه وبچه که اندازه ماها تو پیچ وخم این چیزا گیرنکرده هم بشینی وصحبت کنی حرفای عمیقتر وتاثیرگذارتری ازشون بشنوی!

این همون درک وشعوری هست که من میگم همه تو یه جامعه دارن وربطی به تحصیلات وادراک سیاسی یا اجتماعیشون نداره ولی تفاوت بزرگی هست بین این عامه با بقیه

یک چالش یک تغییر یک مسئله نو دربرابرشون بزار

تنها به کمک عوامل پیش وپاافتاده ای که هممون ازشون صرفنظر میکنیم میتونی دراقناع اونا موفق بشی ومطمئنا دربرابر حرفای ناجنس من وتو موضع میگیرن

این بخشی از همون پارادوکسی هست که گفتم

من دقیقا متوجه نشدم.

یعنی منظور شما این هست که در کل و اکثریت ایرانی ها دارای شعور و درک لازم نیستند و اگر وجود داره کل نیست و محدود هست .

یعنی هنوز من پارادوکس را درک نکردم

• Like 1
لینک به دیدگاه

تف که مطمئن هستم تو عمرم این کار را نکردم.

اشغال هم روی زمین ننداختم{البته شاید تو عمرم کمتر از 5 بار انجامش داده باشم در حالت و موقعیت های حاد.}

به نا حق سوار تاکسی نشدم.غیر از یکبار که یادم هست برای دانشگاه دیر شده بود.که البته موفق هم نشدم و یارو شاکی شد

ادامس هم تو عمرمبه دیوار نچسبوندم

هرگز تو جمع حرف های +18 بلند بلند نزدم

موقع رانندگی اینکار ها را نکردم.البته یکبار فقط از چراغ قرمز گذشتم .

همیشه صدای ضبطم مناسب بوده

تو عمرم شاید بسیار کم کسی را مسخره کرده باشم.

خوب الان فکر کنم من ایرانی باشم .

در ضمن میتونم یک سوال ازت بپرسم .

یعنی یک امریکایی یا یک اروپایی وجود داره که تو عمرش کسی را مسخره نکرده باشه؟؟

خیلی از این ها در خیلی از افراد جامعه خارجی وجود داره.

خود من که مدتی در یک کشور اروپایی زندگی کردم.تجربه ان را دارم.

اون ها هم گل نیستند و ایراداتی دارند که شاید برای ما انها بی فرهنگ باشند

خوب خیلی از این کار هارو یک بار حداقل کردی پس ، و احتمالا کسایی که اون یک بار رو دیدن تو دلشون گفتن چه بی فرهنگ! و بعد احتمالا اون ها هم در شرایطی قرار گرفتن که به خودشون گفتن وقتی همه میکنن چرا من نکنم و اون ها هم کار زشتی کردن و یک زنجیره شکل گرفته.

در مورد فرهنگ نمیشه هیچ جا رو الگو قرار داد ، هر جامعه ای هنجار های مخصوص خودشو داره ، تو خیلی کشور ها ادرار کردن کنار خیابون یا تو جوب بی فرهنگی نیست اما تف انداختن تو پیاده رو بی فرهنگیه ، اصلا همین کشور خودمون ، بین بعضی اقوام رها کردن باد شکم زشت نیست اما رها کردن باد معده کار خیلی نا پسندیه .

در مورد تمسخر اگه بخوام اختصاصی حرف بزنم ، به عنوان یک ترک مطمئنم خیلی معدود جامعه ای پیدا بشه که امروزه به گرد پای مسخره کردن بین ایرانی ها و مخصوصا مرکز نشینان برسه .

• Like 1
لینک به دیدگاه
من اصلا نگفتم تو دروغ میگی دوست عزیز:icon_gol: شما تنها کسی نیستی که از این حرف ها میزنی ؛ منظورم کلیست ، همیشه یک کلاغ چهل کلاغ میشه و یک شایعه بزرگ و بی منبع رواج پیدا میکنه :w16:

منبع حرفا خاطرات گذشته افراد هستش و اوضاع و احوال اون روزا باید گفت برای پدر خودمم این طور قضایا پیش اومده قبل از انقلاب

همانطور که گفتم ریشه تو سیاستهای کلی کشور داره تواین چند ساله

• Like 1
لینک به دیدگاه
اولا تو پست اولم هم گفتم مورد استثنا داریم ولی اونارو نادیده میگیریم دلیلش رو هم پست بعدیت حمید نوشت

قصد بی احترامی به کسی یا جامعه ای رو نداریم ولی واقع بینانه به دور وبرت نگاه کن ودوباره نتیجه گیری کن

اگه به اون چیزایی که گفتم نرسیدی من نوشتمو اصلاح میکنم:icon_gol:

الان اعتقاد شما این هست که اکثر ایرانی بی فرهنگ هستند دیگه.

من و شما با این هیچ مشکلی نداریم.

ولی من اعتقاد دارم امکان تغییر این فرهنگ حتی در مدت زمان کم مثلا 30 سال وجود داره.

و معتقد هستم شعور تغییر در فرهنگ برای ایرانی ها وجود داره...

و معتقد هستم فقط 1 درصد از فرهنگ میتونه ژنتیکی باشه و بقیه قابل تغییر هست.

همین که مثلا تعداد ایرانی با فرهنگ هستند و مقداری نه.

نشان میده که اون افراد هم میتونستند شرایط ما را داشته باشند.

وقتی پسرخاله من از چراغ قرمز عبور میکنه و من نمیکنم.

ما که با هم بزرگ شدیم .از نظر ژنتیکی شبیه هم شاید باشیم.ولی شرایط و تربیت پدر و مادر ومدرسه ای که رفتیم و برنامه های تلویزوینی که دیدیم میتونست شخصیت ما 2 نفر را از هم متفاوت کنه..

غیر از اینه؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب خیلی از این کار هارو یک بار حداقل کردی پس ، و احتمالا کسایی که اون یک بار رو دیدن تو دلشون گفتن چه بی فرهنگ! و بعد احتمالا اون ها هم در شرایطی قرار گرفتن که به خودشون گفتن وقتی همه میکنن چرا من نکنم و اون ها هم کار زشتی کردن و یک زنجیره شکل گرفته.

در مورد فرهنگ نمیشه هیچ جا رو الگو قرار داد ، هر جامعه ای هنجار های مخصوص خودشو داره ، تو خیلی کشور ها ادرار کردن کنار خیابون یا تو جوب بی فرهنگی نیست اما تف انداختن تو پیاده رو بی فرهنگیه ، اصلا همین کشور خودمون ، بین بعضی اقوام رها کردن باد شکم زشت نیست اما رها کردن باد معده کار خیلی نا پسندیه .

در مورد تمسخر اگه بخوام اختصاصی حرف بزنم ، به عنوان یک ترک مطمئنم خیلی معدود جامعه ای پیدا بشه که امروزه به گرد پای مسخره کردن بین ایرانی ها و مخصوصا مرکز نشینان برسه .

ببین من دانمارک زندگی کردم .اونجا عاروق بزنی انگار جنایت کردی.ولی اگر بگوزی هیچ مشکلی نداره.

تو همین دانمارک کلی جوک برای افغانی ها و پاکستانی ها میسازند و من هم با جوک هایشون کلی خندیدم.

خوب حالا من از شما سوال دارم.

به نظرتون این فرهنگ ذاتی و غیر قابل تغییر هست یا قابل تغییر؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...