Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چهارشنبهسوری چهارشنبهسوری نام جشنی است که تغییر یافته مراسم باستانی پنج روز آخر سال به نام پنجه دزدیده یا اندرگاه است. این جشن برگرفته از آیین زرتشتی است که ایرانیان از ۱۷۰۰ سال پیش از میلاد تاکنون در پنج روز آخر هر سال، آن را با برافروختن آتش و جشن و شادی در کنار آن برگزار میکنند. در شاهنامه فردوسی اشارههایی درباره بزم چهارشنبهای در نزدیکی نوروز وجود دارد که نشان دهنده کهن بودن این جشن است. مراسم سنتی مربوط به این جشن ملی، از دیرباز در فرهنگ سنتی مردمان ایران زنده نگاه داشته شدهاست. جشن آتش در واقع پیش درآمد جشن نوروز است که نوید دهنده رسیدن بهار و تازه شدن طبیعت است. نویسندگان و نظریهپردازانی نیز بودهاند که جشنهای چهارشنبه سوری و نوروز را آیینی ناپسند و مذموم میدانستند. این مراسم «مستلزم ضرر و فساد» است. از آن «احمقها» است. چهارشنبه سوری یک سنت خرافی است، نباید سنت خرافی را احیا کنیم و از همه اینها گذشته اسراف در مال است و نباید اسراف در مال کرد. چهارشنبه سوری حرام است. 10 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ تا جایی که یادم میاد من دیشب اینجا پست دادم نویسندگان و نظریهپردازانی نیز بودهاند که جشنهای چهارشنبه سوری و نوروز را آیینی ناپسند و مذموم میدانستند. من نمیدونم این نویسنده هایی که این حرفا رو میزنن واقعا نویسندن یعنی لیاقت نویسنده گفتن بشون هست ....؟ فکر نکنم ... 8 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ چهارشنبهسوری چهارشنبهسوری نام جشنی است که ... این جشن برگرفته از آیین زرتشتی است که ایرانیان از ۱۷۰۰ سال پیش از میلاد تاکنون در پنج روز آخر هر سال، آن را با برافروختن آتش و جشن و شادی در کنار آن برگزار میکنند. همانطوریکه در متن خوتان هم آمده جشن چهارشنبه سوری ( که قدمتی به بلندای تاریخ دارد و) پیدایش آن به 1700 سال پیش از میلاد مسیح یعنی حدود 3700 سال پیش بر می گردد بنابراین بنظرم عنوان جستار باید اصلاح شود . هر چند بعنوان یک ایرانی استفاده از واژه حماقت در مورد چهار شنبه سوری را هرگز نمی پسندم. *** با آرزوی نوروزی شاد وچهارشنبه سوری پر نشاطی برای شما ودیگر نواندیشان انجمن ایرانی ایرانی باش 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ چهار شنبه سوری آیین باستانیه ایرانیان است . اما با نارنجک و کپسولی ؟؟؟ این چهارشنبه اون چهار شنبه نیست یکی از همکلاسی های دوره دبیرستان من که خیلی هم شر بود با چشای سبز که خیلی هم ناز بود . یه نارنجک تو دستش منفجر شد و یکی از چشماشو از دست داد ولی خب همین نارنجک . کپسولی . آبشار هم حالی میده ها 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ تا جایی که یادم میاد من دیشب اینجا پست دادم من نمیدونم این نویسنده هایی که این حرفا رو میزنن واقعا نویسندن یعنی لیاقت نویسنده گفتن بشون هست ....؟ فکر نکنم ... فعلا که دارن نویسندگی میکنن و نظر میدن:w00: 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ حماقت؟!!!:w00: عیب نداره اگرم حماقته قشنگه 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ همانطوریکه در متن خوتان هم آمده جشن چهارشنبه سوری ( که قدمتی به بلندای تاریخ دارد و) پیدایش آن به 1700 سال پیش از میلاد مسیح یعنی حدود 3700 سال پیش بر می گردد بنابراین بنظرم عنوان جستار باید اصلاح شود . هر چند بعنوان یک ایرانی استفاده از واژه حماقت در مورد چهار شنبه سوری را هرگز نمی پسندم. *** با آرزوی نوروزی شاد وچهارشنبه سوری پر نشاطی برای شما ودیگر نواندیشان انجمن ایرانی ایرانی باش با سپاس فراوان از نظرت دوست عزیز ولی من هم مثل شما از این عنوان که حماقت استفاده شده خوشم نمیاد و قبول هم ندارم ولی این واقعیتی که عنوان شده چندتا از جملات را هم نوشتم این فقط یه نقل قول است نه نظر شخصی من منم هم سالی آزاد و شاد را برای شما آرزومندم 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ حماقت؟!!!:w00: عیب نداره اگرم حماقته قشنگه حماقت نیست دوست من افتخاره و قشنگه خیلی زیاد 3 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اگه منظورشون از چهار شنبه سوری ، چهار شنبه سوزی و چهار شنبه کوری بوده درسته حماقت اندر حماقته لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اگه منظورشون از چهار شنبه سوری ، چهار شنبه سوزی و چهار شنبه کوری بوده درسته حماقت اندر حماقته نه منظورش این نبوده من دقیقا روی جشن دارم صحبت میکنم حالا اتفاقای بدی هم ممکنه بیوفته این توی همه مسائل هست توی کل زندگی اینجا اصلا بحث سر اتفاقهای بد نیست اصلا کلا نظرتون درباره جشن های ایرانی چیه؟؟؟خرافات یا اصالت یا تمیدن یا ........ 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اگه منظورشون از چهار شنبه سوری ، چهار شنبه سوزی و چهار شنبه کوری بوده درسته حماقت اندر حماقته نه منظورش این نبوده من دقیقا روی جشن دارم صحبت میکنم حالا اتفاقای بدی هم ممکنه بیوفته این توی همه مسائل هست توی کل زندگی اینجا اصلا بحث سر اتفاقهای بد نیست اصلا کلا نظرتون درباره جشن های ایرانی چیه؟؟؟خرافات یا اصالت یا تمدن یا ........ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اگه منظورشون از چهار شنبه سوری ، چهار شنبه سوزی و چهار شنبه کوری بوده درسته حماقت اندر حماقته تو همین ایام محرم میدونی چند نفر بخاطر به موقع نرسیدن آمبولانس به بیمارستانا جون خودشونو از دست دادن؟ میدونی چرا؟ چون آقایون خیابونارو بسته بودن.... تو محرم میدونی چقد اعتراض میشه به صدای تبلو هایو هوی بلند گو هایی که تا 2 شب میره رو اعصاب آدم؟:icon_pf (34): ولی کدومش منجر به دستگیری یکی از سرکرده های هیئت های عزا شده؟ هرکی واسه خودش دلیلی برای صلب آرامش طرف مقابلش داره....پس بهتره که به ارزش ها و خوشی های همدیگه احترام بذاریمو کاری به کار هم نداشته باشیم! (یکی به سینه زدنیو کشیدن قمه و عزاداری تا 2 نصفه شب خوشه،ما هم به روشن کردن آتیشو پریدن از روشو انداختن ترقه!) اگر دولت مکرمه خیلی ب فکر جون مردمه،خودش مثل 22 بهمن میدون هایی رو تو مراکز شهر مشخص کنه و آتش بازی برگذار کنه....:smiley (18): اصلاً نذاره ترقه و اکلیک سرنج وارد ایران بشه!! چرا نمیکنه؟ چون شیتیل فروش اینا از جون مردم براشون بیشتر میصرفه... لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نه منظورش این نبودهمن دقیقا روی جشن دارم صحبت میکنم حالا اتفاقای بدی هم ممکنه بیوفته این توی همه مسائل هست توی کل زندگی اینجا اصلا بحث سر اتفاقهای بد نیست اصلا کلا نظرتون درباره جشن های ایرانی چیه؟؟؟خرافات یا اصالت یا تمدن یا ........ جشن گرفتن در کل خوبه مایه شادیه چه مناسبت ملی باشه . چه مذهبی . چه شخصی . ولی اگه شادی لحظه ای ما بخواد آرامش دیگرون رو سلب کنه و به دیگران آسیب برسونه این دیگه جشن نیست . حماقته اگه بخوایم به خودمون آسیب بزنیم که حماقت اندر حماقته 1 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ تو همین ایام محرم میدونی چند نفر بخاطر به موقع نرسیدن آمبولانس به بیمارستانا جون خودشونو از دست دادن؟میدونی چرا؟ چون آقایون خیابونارو بسته بودن.... تو محرم میدونی چقد اعتراض میشه به صدای تبلو هایو هوی بلند گو هایی که تا 2 شب میره رو اعصاب آدم؟:icon_pf (34): ولی کدومش منجر به دستگیری یکی از سرکرده های هیئت های عزا شده؟ هرکی واسه خودش دلیلی برای صلب آرامش طرف مقابلش داره....پس بهتره که به ارزش ها و خوشی های همدیگه احترام بذاریمو کاری به کار هم نداشته باشیم! (یکی به سینه زدنیو کشیدن قمه و عزاداری تا 2 نصفه شب خوشه،ما هم به روشن کردن آتیشو پریدن از روشو انداختن ترقه!) اگر دولت مکرمه خیلی ب فکر جون مردمه،خودش مثل 22 بهمن میدون هایی رو تو مراکز شهر مشخص کنه و آتش بازی برگذار کنه....:smiley (18): اصلاً نذاره ترقه و اکلیک سرنج وارد ایران بشه!! چرا نمیکنه؟ چون شیتیل فروش اینا از جون مردم براشون بیشتر میصرفه... حماقت حماقته چه به نام ملی باشه چه مذهبی چه عروسی چه .... 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بیشتر از جشن یک روزی هست برای تخلیه عقده های ریشه دوانده در تن و روان است!یعنی چه من نمی دونم اخرسر هدف از این صداهای ناهجار چیه!میخوان چی رو ثابت بکنند؟مگر عقده ای بودن.ملت ما عقده ای تشریف دارن از چهارشنبه سوری همین ترقه ها و صداهاش و رعب و وحشت عدم امنیت علنیش!مونده صفا و خوش گذرانی محبت و فضای گرم بدون صداقت بدون اتحاد بدون ارج نهادن به انسان محال است محال خود فریبی حماقت است! 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ تو همین ایام محرم میدونی چند نفر بخاطر به موقع نرسیدن آمبولانس به بیمارستانا جون خودشونو از دست دادن؟میدونی چرا؟ چون آقایون خیابونارو بسته بودن.... تو محرم میدونی چقد اعتراض میشه به صدای تبلو هایو هوی بلند گو هایی که تا 2 شب میره رو اعصاب آدم؟:icon_pf (34): ولی کدومش منجر به دستگیری یکی از سرکرده های هیئت های عزا شده؟ هرکی واسه خودش دلیلی برای صلب آرامش طرف مقابلش داره....پس بهتره که به ارزش ها و خوشی های همدیگه احترام بذاریمو کاری به کار هم نداشته باشیم! (یکی به سینه زدنیو کشیدن قمه و عزاداری تا 2 نصفه شب خوشه،ما هم به روشن کردن آتیشو پریدن از روشو انداختن ترقه!) اگر دولت مکرمه خیلی ب فکر جون مردمه،خودش مثل 22 بهمن میدون هایی رو تو مراکز شهر مشخص کنه و آتش بازی برگذار کنه....:smiley (18): اصلاً نذاره ترقه و اکلیک سرنج وارد ایران بشه!! چرا نمیکنه؟ چون شیتیل فروش اینا از جون مردم براشون بیشتر میصرفه... همه ی اینها به اضافه اینکه خوب همه ی جشنهای این ملت رو گرفتن بجاش عزا آوردن.....خوب همین یه چهار شنبه سوری و نوروز مونده درسته اصلش جشن و برپایی آتش ه .....اما آیا اجازه برگزاری جشن و شادی و رقص رو میدن؟ ملت میخوان کل هیجانات سال رو تو این یه روز تخلیه کنن....که هزارتا هم محدودیت داره....معلومه که اینجوری میشه ملت ما انقدر که شادی نکردن....بلد نیستن چجوری شاد باشن....ما فقط عزاداری رو خوب یادگرفتیم 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ چهار شنبه سوری آیین باستانیه ایرانیان است . اما با نارنجک و کپسولی ؟؟؟این چهارشنبه اون چهار شنبه نیست یکی از همکلاسی های دوره دبیرستان من که خیلی هم شر بود با چشای سبز که خیلی هم ناز بود . یه نارنجک تو دستش منفجر شد و یکی از چشماشو از دست داد ا چرا ما برای همه چیز باید بگیم که ، باید همه چیز رو با توجه به زمان خودش سنجید ، ولی برای این نگیم ؟ من خودم اگه از این موارد استفاده نکنم رسما 4 شنبه سوری نداشتم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده