afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ دیدن یک قوطی کنسرو تاریخ گذشته یا بیسکویتهایی که بوی ماندگی گرفتهاند در کابینت آشپزخانه اتفاق ناخوشایندی است. این نکتهها کمک میکند تا خوراکیها و غذاها را مدیریت و از دور ریختن و خراب شدنشان پیشگیری کنید... 1 به کابینتها سر و سامان دهید. کلوچهها و بیسکویتهایی که در بستهبندیشان باز است به طور مناسب نگهداری کنید. برای نگهداری غلات و خشکبار از کیسههای مخصوص که درشان خوب بسته و راحت باز میشود، استفاده کنید. قوطیهای کنسرو و مواد غذایی قدیمیتر را در قسمتهای جلویی بچینید تا زودتر مصرف شوند. 2 تخممرغ و لبنیات را در در یخچال نگذارید. باقیمانده غذاها را جایی در دسترس قرار دهید تا آنها را زودتر مصرف کنید. برای نگهداری طولانیمدت غذاها آنها را در کیسه و ظرفهای مخصوص دردار بریزید، هوای داخل آن را خارج کنید و در فریزر بگذارید. 3 همه قوطیها و بستهبندیها برای استفاده مجدد مناسب نیستند. ظروف شیشهای که خوب تمیز میشوند برای نگهداری خوراکیها مناسباند اما در مورد قوطیهای فلزی آلومینیومی توصیه میشود پس از باز کردن، مواد غذایی داخل این ظروف نگهداری نشوند. ظروفی هم که خوب شسته نمیشوند به محل مناسبی برای رشد باکتریها تبدیل میشوند. 4 بههمریختگیها را از بین ببرید. قوطیهای کوچک را در ظروف بزرگ کنار هم قرار دهید. خوارکیهایی که احتمال ریختنشان وجود دارد به شکل عمودی در ظرف مناسبی قرار دهید. برای استفاده راحتتر میتوانید از یک ظرف یا سبد چهارگوش دستهدار استفاده کنید. 5 هوا عامل اصلی فساد مواد غذایی است. با استفاده از وکیوم و هواگیری، مواد غذایی را به جای چند هفته تا ماهها سالم نگه دارید. 6 هنگام خرید ظروف نگهداری مواد خوراکی به شکل آنها هم توجه کنید. ظروف چهارگوش فضای کابینت و یخچال را افزایش خواهند داد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده