Mohammad Aref 120452 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز انجمن نواندیشان تاپیک شکار لحظه ها رو یادتونه؟ الان تو این تاپیک سبک دیگه ای از همون تاپیک رو داریم. این تاپیک شامل دو قسمت میشه: 1- همون صحنه های شکار لحظه ها: سوژه هایی که تو انجمن شکار میکنین رو می تونین تو اینجا بذارین. 2- انتقاد به صورت طنز: همونطور که مشخصه انتقاد از دوستان و به خصوص مدیران به صورت طنز بیان میشه. مشابه تاپیک های طنزی که ایلیا به خاطر سرور و خرابی های انجمن زده بود یا ارش به خاطر محدود شدن تشکرا و ... اما خیلی دقت کنین سوژه ای که میذارین یا نقد طنزی که میذارین، نوع بیانش به شیوه درستی باشه که باعث ناراحتی کسی نشه. اگه بشه رو اسم طرف خط بکشین که مشخص نشه، بهترم هست. رعایت نوع گفتار به خصوص در مورد نقد اهمیت بیشتری داره که نوع بیانش حساسیت بیشتری داره. از مشاهده مکالمات دو نفر غیر از خودتون هرگز شکار لحظه ها نکنین. البته سعی کنیم هممون جنبه این شوخی و طنزها رو داشته باشیم تا بتونیم همیشه لحظات خوبی رو کنار هم داشته باشیم. دوستانی که احساس میکنن اگه ازشون نقد طنز بشه (حتی با نوع بیان درست) احتمال داره ناراحت بشن یا اینکه ازشون بخواد سوژه ای شکار بشه، ناراحت بشن، خصوصی بهم بگن تا اسمشون تو همین پست اول تاپیک گذاشته بشه که اگه کسی سوژه ای از این دوستان گذاشت یا نقدی کرد پستش پاک بشه و به فرد اخطار داده بشه. چون اصلاً نمیخوایم این نوع شوخی هایی که با هدف شادتر بودن با هم هست، خدایی نکرده باعث ناراحتی کسی بشه. دلیل بسته بودن این تاپیک تو این مدت هم همین قضیه بود. منتظر سوژه های نواندیشانی شما هستیم. 88 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خب اولین سوژه: من همیشه بعضی درخواست ها واسم جای سوال داشته، اما در این حدش رو دیگه ندیده بودم. این سوژه از صفحه اصلی سایت هستش: این تاپیک هم که کلاً واسه خودش سوژه ای هستش. طفلک چی میکشن این بر و بچز موادی: :smiley (18): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 69 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ سوژه دوم: تاپیک پیشنهادهای شما برای پیشرفت انجمن کاربر: ببخشید به نظر من ..... مدیر: پیشنهاد خوبیه. بررسی می کنیمش. یک ماه بعد: کاربر: اون پیشنهادی که داده بودم چی شد؟ مدیر: هنوز کامل بررسی نشده. 3 ماه بعد کاربر: به نظر من .... (تکرار همون پیشنهاد) مدیر: آره پیشنهاد خوبیه. دستت درد نکنه. بررسیش می کنیم. آخرشم معلوم نمیشه بررسی میشه نمیشه، طرف بیخیال میشه دیگه نمونه بارز: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آخه مرد حسابی چرا خالی می بندی الکی میگی بررسی میکنیم. دو ماهه داری بررسی میکنی؟ همون تاپیک: کاربر: به نظر من .... مدیر: متأسفانه این مسئله امکان پذیر نیست و سرورمون در اون حد نیست . . کاربر: به نظرم من ....... مدیر: این قضیه جز امکانات وی بولتین نیست، نمیشه. ولی اگه میشد کار خوبی بود. . . کاربر: به نظر من ....... مدیر: نیاز به یه هک هست که زیاد ضروری نیست و بهتره هک ها رو زیاد نکنیم. . . کاربر: به نظر من ....... مدیر: ایشالا بعد از تغییر سرور انجام میدیم. . . . . تو اگه هیچ پیشنهادی رو نمیخوای عملی کنی، واسه چی تاپیک زدی. تاپیک زدی که الکی بگی آره ما به پیشنهادا اهمیت میدیم. آره جون خودت برداشته حالا لینکشم اون بالای انجمن تو اطلاع رسانی گذاشته ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 70 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ سوژه سوم: این موادیا کلاً مثل اینکه سوژه خوریشون خوبه. بانک سوالات ارشد که بودن. الان قراره یه بنگاه همسریابی هم باز کنن :icon_pf (34): فرستنده: Peyman ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 58 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سوژه چهارم: این سوژه که یکی از بچه ها فرستاده ویژه هستش. چون از ادمینه :gnugghender: یه سری حرفای خصوصی با خودش داشته میخواسته کسی نفهمه شمام کاری نداشته باشین دیگه فرستنده: Afsaneh.M ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 52 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سوژه پنجم: این مدیرای نواندیشان چه آینده نگرن. آدم کیف میکنه از الان به فکر آیندس که اون موقع چطوری تالار رو بهبود ببخشه :thk: فرستنده: maryam_k ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 44 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سوژه ششم: وقتی انجمن نزدیک عید مثل ویترین مغازه ها میشه و همه در حال نگاه کردنش هستن :wht: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 40 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سوژه هفتم: اصلاً این انجمن مثل اینکه همه چیش سوژس اون از سرورش، اون از ادمینش اینم از تاپیکای مشابهش. :w74: من هنوز موندم این تاپیکای مشابه که پایین صفحات هستش دیگه چه صیغه ایه. :thk: فرستنده: Afsaneh.M ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 41 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ سوژه هشتم: وقتی هکر آشنا از آب در میاد ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 42 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ سوژه نهم: یه مدیر ارشدمون سوژه نشده بود، اونم شد :4chsmu1: چه حالی میده وقتی تاپیکشو بفرستی بایگانی فرستنده: MohammadReza ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 36 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ سوژه نهم: یه مدیر ارشدمون سوژه نشده بود، اونم شد :4chsmu1: چه حالی میده وقتی تاپیکشو بفرستی بایگانی فرستنده: MohammadReza ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. خب تبریک میگم! ودراصل تسلیت میگم چون دراولین فرصتی که بیکارباشم این تاپیک با سوژه هایی از ادمین سابق چندصفحه ای حرکت خواهد کرد :persiana__hahaha: 44 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ سوژه دهم: وقتی که سیاست تایید تاپیک توسط مدیران شکست میخوره... تاپیک بعد از 13تا پاسخ بازم هنوز تأیید نشده فرستنده: pianist ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 46 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ سوژه یازدهم: وقتی با یه حرکت میشه به اندازه کل جمعیت جهان تشکر جمع کرد من که نتونستم این عدد رو بخونم. شما اگه تونستین یه کمکی بکنین :JC_thinking: فرستنده: Nightingale ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 45 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ سوژه دوازدهم: وقتی هکر تقریباً مورد شناسایی قرار میگیره. کم مونده دیگه بشینن واسه هم چایی بریزن خاطره تعریف کنن فرستنده: MohammadReza ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 36 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ سوژه سیزدهم: هیچ وقت فکر نمیکردیم هکر و کسی که واسه تالارا پسورد میذاره، بخواد یکی از نزدیک ترین دوستامون باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 32 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سوژه چهاردهم: این مشغله های فکری چه به حال جوونامون آورده. تو یه هفته، آبجی شد داداش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرستنده: آرماندیس ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 36 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ سوژه پانزدهم: دیدین بعضیا چه کلاس میذارن که بگن وقت ندارن و اینا :icon_razz: بعد پا میشن میان میگن به پیغامای ضروری جواب میدم یا دیر جواب میدم یا .... :w888: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه یه سر به پروفایلشون بزنین و یه مشاهده مکالمات بگیرین، معنی پیغامای ضروری رو کاملاً متوجه میشین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الکی واسه ما کلاس نذار :brodkavelarg: ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 33 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سوژه شانزدهم: این مدیرای نواندیشان کلاً سوژه ان. :confused: به کاربر ویژه خودشون هم رحم نکردن و بدون دلیل دائم المحرومش کردن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرستنده: niaz ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 24 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سوژه هفدهم: هی میان به این گفتگوی آزاد گیر میدن، میگن تاپیکا رو تو تالارای خودش بزنین. تالارای تخصصی خودشونو نگاه نمیکنن که یکی به من بگه پزشکی چه ربطی به تحلیل شخصیت داره فرستنده: hamed.zizo ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 23 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سوژه هجدهم: معلوم نیست انجمن علمی پژوهشیه یا بنگاه دوستیابی دیگه کم مونده تاپیک بزنن واسه گذاشتن شماره تلفنشون ---------------------- سوژه های نواندیشانی خودتون رو با پیغام خصوصی برام ارسال کنید. 24 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده