shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ آپ غروب شد اومدم عکس بگیرم همش سیاه شد:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ آپغروب شد اومدم عکس بگیرم همش سیاه شد:icon_pf (34): دوربینت چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ دوربینت چیه ؟ گوشیم نه محیط تاریک شد فقط یه خطه نارنجی از آسمون جداش میکرد (اینجوری سیاه شد):icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ گوشیمنه محیط تاریک شد فقط یه خطه نارنجی از آسمون جداش میکرد (اینجوری سیاه شد):icon_pf (34): حالا یه هفته دیگه هم وقت داری بالاخره یه عکس خوب توش در میاد موفق باشی گلم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ حالا یه هفته دیگه هم وقت داری بالاخره یه عکس خوب توش در میاد موفق باشی گلم مرسی امیدوارم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ تاپیک آپ؟ ببینید این کاربری که باید عکس رو با پ.خ واسش بفرستیم که 2هفته از آخرین فعالیتش میگذره!!! چرا؟؟؟ باز من براش فرستادم امیدوارم دیر نشده باشه(امروز13فروردین) 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ تاپیک آپ؟ببینید این کاربری که باید عکس رو با پ.خ واسش بفرستیم که 2هفته از آخرین فعالیتش میگذره!!! چرا؟؟؟ باز من براش فرستادم امیدوارم دیر نشده باشه(امروز13فروردین) به به ! چشم ما روشن ! پشت سر من غیبت می کنین ؟!!!!!! :167: من مسافرت بودم , جاتون خالی خیلی هم خوش گذشت افسانه جون هم خبر داشتن من قراره کل عیدو نباشم , برای همین هم مهلت شرکت توی مسابخه تا 15 فروردین تمدید شد . پس نگران نحوه ی برگزاری مسابقه نباشین ( حداقل از طرف من ) 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان تا حالا 14 نفر شرکت کردن 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ فقط تا فردا وقت دارید شرکت کنید ...! 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ فقط تا ساعت ٢٤ امشب وقت داريدا ! ١٤ نفر تا حالا ! ديگه نبود ؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ فقط تا ساعت ٢٤ امشب وقت داريدا !١٤ نفر تا حالا ! ديگه نبود ؟!!!! بابا من که گفتم جایزه رو بدید من ببرم. چرا خودتونو خسته میکنید؟ 1 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ چقدره عكسا خوشگلن واسه من خيلي ساده بود لذت بردم.... 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ نظرسنجی : سومین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع غروب 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده