MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام... اين بازی این طوری من یک سوال میکنم و نفر بعدی باید جواب و سوال بعدی رو بگه...:ws2: قوانين این بازی اینه سوالات جواب کوتاه داشته باشه ،تكراري نباشه و فوتبالی باشه... 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اولین سوال رو خودم میکنم . کاپیتان بارسلونا چه کسیه ؟ بعدي بياد جواب بده و سوالشم بگه... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ کارلس ؟ ... کاپیتان منچستر کیه؟ 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ آره کارلس پویول كاپيتان منچستر نمانیا ویدیچه....:ws2: بهترین گلزن تاریخ باشگاه منچستر یونایتد ؟ 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ رونی ... اسم 2 تا از بهترین بازیکنان تیم ملی آلمان که در حال حاضر بازی می کنند رو بگو ... 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ klose & muler کاپیتان تیم اینتر ؟ 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ زانتی :JC_thinking: کاپیتان تیم بایرن مونیخ؟ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ رونی ... اسم 2 تا از بهترین بازیکنان تیم ملی آلمان که در حال حاضر بازی می کنند رو بگو ... روني نيست...سربابی چارلتون بهترین گلزن منچستر بوده... زانتی :jc_thinking: کاپیتان تیم بایرن مونیخ؟ مارک ون بومل .... بهترین بازیکن تاریخ رئال ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ رائول دروازه بان تیم آرسنال ؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ نه آفردو دی استفانو بوده.... دروازه بانش مانوئل آلمونیاه... قهرمان جام باشگاه های اروپا در سال 1999 ؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ نه آفردو دی استفانو بوده.... آره هواسم نبود 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ قهرمان جام باشگاه های اروپا در سال 1999 ؟ منچستر 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ منچستر پس سوال چرا نپرسيدي؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ دوباره خودم سوال ميپرسم....:ws2: نام بازیکن موفق تیم ملی ژاپن در جام ملتهای آسیا که بعد از درخشش در آن رقابتها به اینترمیلان رفت؟؟؟ بعدي بياد جواب بده و سوالشم بگه... لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ honda آرشاوین تو چ تیمی بازی میکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ نه یوتو ناگاتوموه... تو تيم آرسناله.... سوال: نام مدافع چپ قدرتمند اسبق رئال مادرید ؟ 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ serjio ramos:ws3: DI MARIYA کجا بازی میکنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ نه روبرتو کارلسه. آرژانتینه... بهترین گلزن جام جهانی 98 فرانسه ؟ 1 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ Davor Šuker گلزنترين دروازه بان ... 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ havard diego milito تو چ تیمی توپ می زنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده