Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2011 از اون الاغ ها مشخص كه دهه 60 تيه درسته فقط اينو بگو كه تو تالار گفتگو مياد يا كاربر فعال هست آره دهه شصتیه تو تالار گفتگو میاد فعال هم هست شماره 14 ؟!! کیا قبلا شرکت کرده بودن؟ اون 13 نفر قبل رو بگو تا حدسام نسوزن خب ممکنه از قبلی ها هم باشه مسابقات قبلی تو آرشیو هست... آرشیو مسابقات 2
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2011 محمد .ا نه بابا این محمد خسیس تر از ایناست که پول بده بره الاغ سواری کنه یه فرض غیر ممکن :Essi خوب منم یکی بپرونم :JC_thinking: . . . آریو برزن الان یعنی دو تا حدست رو زدی ؟ :JC_thinking: شما هم مهره هات سوخت به فرض خیلی ممکن Morta...... دو تا حدست رو زدی دیگه نمیتونی بحدسی به نظره من اسیه :icon_pf (34): یه حدس دیگه داری... 4
داريوش 2148 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 :jawdrop::jawdrop: الاغ دهه شصتی چیه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!! اسي جان منظورم اون عكسي بود كه اون داداشمون روي اون الاغ سواري مي كرد توپاركه فكر كنم 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 مرسی افسانه جون شرمنده من وقتشو نداشتم دیگه ببخشید......... محمدرضاست؟؟؟؟؟ 2
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2011 مرسی افسانه جونشرمنده من وقتشو نداشتم دیگه ببخشید......... محمدرضاست؟؟؟؟؟ خواهش عزیزم...دشمنت شرمنده.:icon_gol: از مسابقات بعدی پرتو زحمتشو میکشه مدیر تالار معدن هم نیست 4
partow 25305 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 خواهش عزیزم...دشمنت شرمنده.:icon_gol: از مسابقات بعدی پرتو زحمتشو میکشه مدیر تالار معدن هم نیست خیلی هم خوب ...:shad: خب ...یه حدس دیگه ... ایمان هاشمی؟ sih ؟ بازم می تونم بگم ... ؟ 2
Neutron 60966 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 چرا شمال؟ :jc_thinking: آخه اون نوع گل فقط تو شمال در میاد دخترم. 3
ارسال های توصیه شده