Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ از اون الاغ ها مشخص كه دهه 60 تيه درسته فقط اينو بگو كه تو تالار گفتگو مياد يا كاربر فعال هست آره دهه شصتیه تو تالار گفتگو میاد فعال هم هست شماره 14 ؟!! کیا قبلا شرکت کرده بودن؟ اون 13 نفر قبل رو بگو تا حدسام نسوزن خب ممکنه از قبلی ها هم باشه مسابقات قبلی تو آرشیو هست... آرشیو مسابقات 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ محمد .ا نه بابا این محمد خسیس تر از ایناست که پول بده بره الاغ سواری کنه یه فرض غیر ممکن :Essi خوب منم یکی بپرونم :JC_thinking: . . . آریو برزن الان یعنی دو تا حدست رو زدی ؟ :JC_thinking: شما هم مهره هات سوخت به فرض خیلی ممکن Morta...... دو تا حدست رو زدی دیگه نمیتونی بحدسی به نظره من اسیه :icon_pf (34): یه حدس دیگه داری... 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: الاغ دهه شصتی چیه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!! اسي جان منظورم اون عكسي بود كه اون داداشمون روي اون الاغ سواري مي كرد توپاركه فكر كنم 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی افسانه جون شرمنده من وقتشو نداشتم دیگه ببخشید......... محمدرضاست؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی افسانه جونشرمنده من وقتشو نداشتم دیگه ببخشید......... محمدرضاست؟؟؟؟؟ خواهش عزیزم...دشمنت شرمنده.:icon_gol: از مسابقات بعدی پرتو زحمتشو میکشه مدیر تالار معدن هم نیست 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ به نظره من دوست عزيز اقاي نام كاربري Neutron مي باشد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ معلومه دیگه. یکی از پسرای انجمنه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ خواهش عزیزم...دشمنت شرمنده.:icon_gol: از مسابقات بعدی پرتو زحمتشو میکشه مدیر تالار معدن هم نیست خیلی هم خوب ...:shad: خب ...یه حدس دیگه ... ایمان هاشمی؟ sih ؟ بازم می تونم بگم ... ؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ منممممممممم امروز همه فکر میکردن من پسرم پس عکس منه 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ هرکی هست بچه شماله. چرا شمال؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چرا شمال؟ :JC_thinking: پس چندتا؟ 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چرا شمال؟ :JC_thinking: چون افسانه خودش گفت 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چرا شمال؟ :jc_thinking: آخه اون نوع گل فقط تو شمال در میاد دخترم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده