Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان گل نواندیش بالاخره بعد از سه ماه بازم مسابقه داریم... متاسفانه دوست عزیزم فاطمه گلی ( معمار67سبز) نمیتونه مسابقات رو برگزار کنه اگر کسی میتونه از این به بعد این کارو انجام بده اعلام آمادگی کنه قوانین مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه. 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید 4- جاييزه مسابقه 50 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جورااييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس شرکت کننده این دور: X X X بنا به درخواست خودش عکس ها برداشته شد. راهنمایی: 1.خیلی پسر نازی بوده نیگاش کنید چطوری الاغ سواری میکنه 2.بچه مودبیه :girl_in_dreams: 3.بعضی وقتها شیطون گولش میزنه بچه بدی میشه 4.دانشجوی مهندسیه اما چه رشته ای نمیگم 5.مثل همه پسرها فوتبال هم خیلی دوست داره :girl_yes2: 6.همینا دیگه بسه :w00: از کساییه که عکس رو دیدن یا می شناسن خواهش می کنم لو ندن وگرنه تنبیه می شن :w00: بقیه هم عسکاتونو بدین برا مسابقه بعدی :w00: راهنمایی های بعدی رو بعدا می دم تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. یه عکس اضافه شد . از عکس معلومه که خیلی شوخ و خوش خنده هست 29 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ به به ... دستت مرسی افسانه ... عکسا رو بده خودم تاپیک میزنم ... خب ... 2 تا حدس کم نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ آقا ایمان؟ :icon_pf (34): کدوم ایمان ؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ به به ... دستت مرسی افسانه ... عکسا رو بده خودم تاپیک میزنم ... خب ... 2 تا حدس کم نیست؟ هوراااا پس مسابقات بعدی با تو فعلا نفری دو تا حدس بزنه اگر همش اشتباه بود دوباره میشه حدس زد 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):کدوم ایمان ؟ مدیر بازنشسته ست فک کنم همون که اواتورش عکس قلبه که میتپه برای تیم منچستر فک کنم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی پسر نازی بوده نیگاش کنید چطوری الاغ سواری میکنه یعنی الان دیگه ناز نیست؟؟!! تنها حالتش میتونه sheikh باشه که الان ریش داره و از ناز بودن خارج شده !!!!! مثل همه پسرها فوتبال هم خیلی دوست داره . تضاد بیشتر شد !!!!!!! mojtaba77 نیست؟ اون عاشق فوتباله...... 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ هوراااا پس مسابقات بعدی با تو فعلا نفری دو تا حدس بزنه اگر همش اشتباه بود دوباره میشه حدس زد باشه ... حدس اول ... . . . . . . . . . . . . . پسر مشهدی ... :JC_thinking: :icon_pf (19): 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مدیر بازنشسته ست فک کنم همون که اواتورش عکس قلبه که میتپه برای تیم منچستر فک کنم ادامه بده :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): یه حدس دیگه داری یعنی الان دیگه ناز نیست؟؟!! تنها حالتش میتونه sheikh باشه که الان ریش داره و از ناز بودن خارج شده !!!!! تضاد بیشتر شد !!!!!!! mojtaba77 نیست؟ اون عاشق فوتباله...... دوتا حدستو زدی ، متاسفم مهره هات سوخت:persiana__hahaha: بشین تا بعدا دوباره نوبتت بشه من نيستم؟ :icon_pf (95): باشه ... حدس اول ... . . . . . . . . . . . . . پسر مشهدی ... :JC_thinking: :icon_pf (19): :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من نيستم؟ اين گفته نازه مگه تو نازي فكر كنم Hamid 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اين گفته نازه مگه تو نازي فكر كنم Hamid یعنی mammad_1313 زشته؟ :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ دوتا حدستو زدی ، متاسفم مهره هات سوخت:persiana__hahaha: بشین تا بعدا دوباره نوبتت بشه دو تا حدس تو یک پُست زدم،نمیدونستم اینجوریه....... 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی mammad_1313 زشته؟ :icon_pf (34): فتنه 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اين گفته نازه مگه تو نازي فكر كنم Hamid حمید کیه ؟ ما اینجا کلی حمید داریم ! با نام کاربری بگید دو تا حدس تو یک پُست زدم،نمیدونستم اینجوریه....... خب میخواستی تاپیکو کامل بخونی :w00: مدیر تالار موبایله؟ :JC_thinking: حالا بازم حدس بزن ....یکی دیگه داری 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ امیر نپو؟ :icon_pf (34): اون امینه دلبندم نه امیر 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ :JC_thinking: حالا بازم حدس بزن ....یکی دیگه داری درست گفتم ..........افسانه بگو درست گفتم من ارزو به دل نمونم:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ يكي هست كه فقط نام كاربريش حميد!!!! H a m i d 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده