Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ ای شیطون برای چی کارت دی وی بی داری؟ دارم دیگه... همینطوری... باهاش رادیو قرآن گوش میدادم... راستی hash ها دیگه هک نمیشند نه ؟ یعنی حتی نمیشه اشتراکی هم کار کرد باهاشون ؟ یعنی یک کلید رو بزاریم آنلاین کار کنه ؟ بعد شبکه هارو باز کنیم ؟ ناجور دلم برای دیسکاوری و وی اچ 1 و یک چند فروند شبکه ی دیگر تنگ شده... چی میگی آقای تی؟؟ فارسی بگو اخوی داریم حرف های بد بد میزنیم... گوش نده مریم خانوم... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ آپارتاید فناوری اطلاعات :ws54: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ آپارتاید فناوری اطلاعات :ws54: :ws28::ws28: این خیلی بانمک بود... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: این خیلی بانمک بود... 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ وافن چرا از cccam استفاده نمیکنی.اگر adsl داری؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ وافن چرا از cccam استفاده نمیکنی.اگر adsl داری؟؟؟ رو ویندور من کار نمیکنه... 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ رو ویندور من کار نمیکنه... مگه ویندوزت چیه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ ما میمیریم من میدونستم ما میمیریم 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ مگه ویندوزت چیه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ویندوز 7 64 بیتی... 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ اگر اموزش کامل هک اینترنت ماهواره ای ار میخوایید . بگید که براتون اپلود کنم. 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ اگر اموزش کامل هک اینترنت ماهواره ای ار میخوایید .بگید که براتون اپلود کنم. سیلام....اول یه توضیحی بده راجعبش....معایبو محاسن! بعد اگه بذاری خیلی ممنون میشیم....:w139: لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ اگر اموزش کامل هک اینترنت ماهواره ای ار میخوایید .بگید که براتون اپلود کنم. من میخوام... برامون بزار دنی... 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ لینک زیر را هم با حضورتان منور بفرمائید: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=458772#post458772 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ من میخوام... برامون بزار دنی... اولا بگم که 99 درصد اکانت های اینترنت ماهواره ای از همین روش بدست میامد و یک جوری کسانی که هک میکردند خیلی ها میگن که کلاش بودند که پول میگرفتند که البته من قبولش ندارم البته تا همین 6 ماه پیش تعداد کمی بلد بودند و لو نرفته بود . نکته جالب این هست که مثلا اگر میخواستی این اموزش را 6 ماه پیش بدست بیاری..ازت 200 تومان بابت اموزش میگرفتند. ولی مشکلی که داره متاسفانه .وقتی تعداد هک ها زیاد شدند.شرکت ها مقابل به مثال کردند و الان خیلی از شرکت ها سکیور هستند. البته راههایی برای هک اونها هست ولی هنوز به دستم نرسیده . ولی باز هم الان خیلی از شرکت ها باز هستند . البته برای هک احتیاج به میکروتیک هست که در اموزشش توضیح داده هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ البته لطفا اگر هک کردید.و یا وارد شدید.هوای ما را هم داشته باشید. چون اگر یاد بگیرید.هک کردن یک اکانت کار اسونی هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده