Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من اگر مرفح بودم............................................... :icon_razz:هییییییییییییییی... زندگی... خودت گفتی " مشکلی نیست... میپردازم... "و منم خواستم باهت همدردی کنم وگرنه!منو مرفه؟!!!:smiley (18): هییییییییییییییییی... روزگار... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام......... فکر کنم این مطلب مربوط به بخش جدیدترین اخبار کامپیوتر و اینترنت و زیر بخش وب و اینترنت باشه حالا توی تالار آزاد چیکار میکنه خدا میدونه؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اینطوری ینی اینکه قیمت فعلی adsl میشه ، قیمت جدید اینترنت دایل آپ با پهنای باند های 8 ، 16 ، و 32 کیلوبیت! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ احساس خوش بختی در وجودم فوران کرد. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بعد اوقت از کی اجرایی میشه این قانون جدید ؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ فکر کنم اصلا دیگه جزو 5 کشور اخر از لحاظ فناوری اینترنت هم حساب نشیم کلا شوت میشیم تو قرون وسطی 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ فکر کنم اصلا دیگه جزو 5 کشور اخر از لحاظ فناوری اینترنت هم حساب نشیم کلا شوت میشیم تو قرون وسطی همیشه مستقیم که ف یلتر نمی کنن. دیگه چه قدر می تونن ف یلتر کنن. یه راهش اینه که سرعتو کم کنن تا ملت کم تر بدونن. یه راهشم اینه که قیمت برق و اینترنت زیاد شه. 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ همیشه مستقیم که ف یلتر نمی کنن. دیگه چه قدر می تونن ف یلتر کنن. یه راهش اینه که سرعتو کم کنن تا ملت کم تر بدونن.یه راهشم اینه که قیمت برق و اینترنت زیاد شه. خدا پدر اینترنت ماهپاره ای رو بیامرزه! :mornincoffee: 14 برابر که شد ما هم پناه میبریم به سرویس های Open Sky . . . 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خدا پدر اینترنت ماهپاره ای رو بیامرزه! :mornincoffee:14 برابر که شد ما هم پناه میبریم به سرویس های Open Sky . . . اینارو من از کجا یاد بگیرم؟ 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ اینارو من از کجا یاد بگیرم؟ بذار قیمتا بره بالا خودم یادت میدم . . . :mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خدا پدر اینترنت ماهپاره ای رو بیامرزه! :mornincoffee:14 برابر که شد ما هم پناه میبریم به سرویس های Open Sky . . . یعنی offline ? 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی offline ? نه بابا online . :mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ بذار قیمتا بره بالا خودم یادت میدم . . . :mornincoffee: الان یاد بدی بهتره بعد سرعت کم بشه نمیتونیم آموزش ببینیم خب 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ الان یاد بدی بهتره بعد سرعت کم بشه نمیتونیم آموزش ببینیم خب دم و دستگاه میخواد . . . یه عدد DVB Card یه د.یش و ال.ان ب.ی یه سرویس اینترنت روی یکی از ماهپاره های دارای سرویس های Data و قابل دریافت در ایران یه خط ارسال ( حتی دایل آپ ) ;) 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا online . :mornincoffee: خوب اونم که باید پول بدی دیگه... قیمت اونم کم نیست که... بعدشم مگه تعرفه ی اونم توی ایران تعیین نمیشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ دم و دستگاه میخواد . . .یه عدد DVB Card یه د.یش و ال.ان ب.ی یه سرویس اینترنت روی یکی از ماهپاره های دارای سرویس های Data و قابل دریافت در ایران یه خط ارسال ( حتی دایل آپ ) ;) همه را داریم... 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ دم و دستگاه میخواد . . .یه عدد DVB Card یه د.یش و ال.ان ب.ی یه سرویس اینترنت روی یکی از ماهپاره های دارای سرویس های Data و قابل دریافت در ایران یه خط ارسال ( حتی دایل آپ ) ;) این اکانت هایی که میفروشن و قیمتشون بد نیست.مثلا ماهی حدود 30 تومان برای 512 یا 1 مگ همه شون هک شده هست یعنی همون دزدی. حتی خودما هم میتونیم هک کنیم که البته یکم مشکل هست ولب کاملا شدنی هست. ولی تاریخ مصرف داره و بزودی همه را هک میکنند و تموم میشه و الان خیلی از شرکت ها جلوی هک را گرفتند. و بزودی 2 تا شرکتی که قابل هک هم هست ازش جلوگیری میکنند. وگرنه اگر اکانت واقعی بخری n تومان پولش میشه و اصلا نمیصرفه 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ همه را داریم... ای شیطون برای چی کارت دی وی بی داری؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ چی میگی آقای تی؟؟ فارسی بگو اخوی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده