pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ چرا نگاه می کنین؟ خب راست می گم دیگه اگه تاپیک علمی بزنی تنها پاداشت جذب حداقلی است و ته تهش چند تا تنکس ِ خونه آخرش یکی یه نظری بده... اگه تاپیک نظر سنجی با موضوع علمی بزنی... ای یه چند صفحه ای بیشتر زنده ای!! اگه تاپیک اسپم خورش خوب باشه موفق به جذب حداکثری میشی اما امان از اون روزی که تاپیک ،بوی دعوا بده!!:icon_pf (95): ان لحظه در دم یافت می شود !! : بیشترین وکیل از نوع وصی!! بیشترین رکورد پاسخ ظرف چند دقیقه و کلیک پشت کلیک ، پیگیری لحظه به لحظه ،داغ داغ! همه می گن بریم ببینم چه خبره:gnugghender:(عین این صحنه های تصادف که همه ملت می زنن کنار ببینن چه خبره چه بدبختی مرده یا نه؟) یا حتی به شکل کاربر مهمان و به صورت کنترل نامحسوس!!:scared9: خلاصه تا پاسی از شب نان این تاپیک در روغن است تا جایی که کار با جاهای ناموسی و باریک بکشد:icon_pf (34): یا اینکه از ابزار سرکوب تاپیک استفاده شود حالا بگین ببینم آخه این درسته؟!! همش دنبال جنجال و دعوا :banel_smiley_90:(اونم ما که ادعاکی دموکراسی داریم!):w13: نه آخه این چه وضعشه ... هان؟:w74: پ ن: 30 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ دقیقا همینه... منم اتفاقا میخوام یکی از این تاپیک های آبکی بزنم که یکم دلم خوش بشه که یک بار در زندگیم تاپیکم بالا موند... 10 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من که دعوایی نیستم... برای اینکه کار و کاسبی شما رو هم خراب نکنم فلنگ را میبندم... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من تو دعوا زود کم میارم میزنم زیر گریه :ws54: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من تو دعوا زود کم میارم میزنم زیر گریه :ws54: برخی دوستان هم زود کم میارن میزنند زیر گوش طرف... گریه نکن... :there: 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ برخی دوستان هم زود کم میارن میزنند زیر گوش طرف... گریه نکن... :there: کتک کاری کار بدیه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من هیچ وقت اهل دعوا نیستم و از دعواهم خیلی میترسم 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من كه حوصله كل كل كردن ندارم.اگرم دعوا باشه كه ميشينم يه گوشه اي گريه ميكنم[/b:hanghead:] 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ فکر کنم پر بازدید ترین تاپیک سال انجمن،تاپیکی بود که به من فحش داده بودند !!!! اونشب کل اعضا و مدیر و متخصص و مهمان و..... ریخته بودند تو اون تاپیک،ببینین چه حرفای قشنگی زده شده.. 11 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ فکر کنم پر بازدید ترین تاپیک سال انجمن،تاپیکی بود که به من فحش داده بودند !!!! اونشب کل اعضا و مدیر و متخصص و مهمان و..... ریخته بودند تو اون تاپیک،ببینین چه حرفای قشنگی زده شده.. بنده محروم ماندم... میشه برام خلاصه اش کنید ؟ 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بنده محروم ماندم... میشه برام خلاصه اش کنید ؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بنده محروم ماندم... میشه برام خلاصه اش کنید ؟ منم سعادت نداشتم برای منم بتعریفین 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بنده محروم ماندم... میشه برام خلاصه اش کنید ؟ منم سعادت نداشتمبرای منم بتعریفین هرچی فحش تو دنیا شنیدی،مخاطبش بشه اسی،میشه اون تاپیک....... چرا دوست دارین من تحقیر شم... 13 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ هرچی فحش تو دنیا شنیدی،مخاطبش بشه اسی،میشه اون تاپیک....... چرا دوست دارین من تحقیر شم... ما دوس نداریم ولی حتما دعوا جالبی بوده که این همه بازدید داشته 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی خیلی بد بود ؟ بنده هم از اینا داشتم... ناراحتی نداره که... بهش میگند occupational hazard... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی خیلی بد بود ؟ بنده هم از اینا داشتم... ناراحتی نداره که... بهش میگند occupational hazard... خیلی بد بود.. خیلی خیلی بد بود... واقعا توقع نداشتم 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ هرچی فحش تو دنیا شنیدی،مخاطبش بشه اسی،میشه اون تاپیک....... چرا دوست دارین من تحقیر شم... :w58: بنده از طرف اون افراد از شما عزر خواهی میکنم اسی خان... اینطوری نگو دیگه... آدم عذاب وجدان میگیره... :icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ هرچی فحش تو دنیا شنیدی،مخاطبش بشه اسی،میشه اون تاپیک....... چرا دوست دارین من تحقیر شم... ]چه تاپيكي بوده....چقد كم سعادت بود.ايشش چرا يكي منو خبر نداد منم بيام ببينم :w58: بنده از طرف اون افراد از شما عزر خواهی میکنم اسی خان... اینطوری نگو دیگه... آدم عذاب وجدان میگیره... :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده