pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دوست؟؟؟؟؟ یعنی چی؟؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دوست؟؟؟؟؟ یعنی چی؟؟ :jc_thinking: دوست خوب یعنی کسی که جلوی روت با پشت سرت هیچ تفاوتی تو رفتار و گفتارش نباشه. دوست خوب یعنی کسی که وقتی نیستی انگار که باشی رفتار کنه. دوست خوب حتی اگر توی صورتت هم بزنه دستاشو باید ببوسی ... چون مطمئنی خیر و صلاحتو خواسته. دوست خوب از ابعاد مختلف میشه بهش نگاه کرد خوش بحال اون کسانی که تو این دنیا حداقل یه دوست خوب دارن. 11 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دوست خوب یعنی کسی که جلوی روت با پشت سرت هیچ تفاوتی تو رفتار و گفتارش نباشه.دوست خوب یعنی کسی که وقتی نیستی انگار که باشی رفتار کنه. دوست خوب حتی اگر توی صورتت هم بزنه دستاشو باید ببوسی ... چون مطمئنی خیر و صلاحتو خواسته. دوست خوب از ابعاد مختلف میشه بهش نگاه کرد خوش بحال اون کسانی که تو این دنیا حداقل یه دوست خوب دارن. هی لوله گااااااااااز لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دوست خوب یعنی کسی که جلوی روت با پشت سرت هیچ تفاوتی تو رفتار و گفتارش نباشه.دوست خوب یعنی کسی که وقتی نیستی انگار که باشی رفتار کنه. دوست خوب حتی اگر توی صورتت هم بزنه دستاشو باید ببوسی ... چون مطمئنی خیر و صلاحتو خواسته. دوست خوب از ابعاد مختلف میشه بهش نگاه کرد خوش بحال اون کسانی که تو این دنیا حداقل یه دوست خوب دارن. گشتم نبود............. نگرد نیست... 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ گشتم نبود............. نگرد نیست... من یکی پیدا کردم :2rqfst4: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ هی لوله گااااااااااز لوله گاز ؟! 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ گشتم نبود............. نگرد نیست... هست اما خيلي كم... 3 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ هست اما خيلي كم... خیلی خیلی کمه:ws3: 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دوست خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟:girl_in_dreams: آره میتونم بگم دارم,زیاد نیست تعدادشون ولی همین که هستن ؛بهترینن:girl_yes2: در کل تا چندی پیش من دوست صمیمی خیلی از دوستام بودم ولی هیچ کدومشون رو به عنوان دوست صمیمیم (بهترین دوستم)قبول نداشتم:icon_pf (34): ولی تازگیا دارم به نتایج جدیدی دراین موارد میرسم:626gdau: 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ کسایی که دنبال دوست خوب میگردن، اگر سعی کنن خودشون دوست خوبی باشن برای بقیه، دوستای خوب هم میان سراغشون! معمولا این قضیه دو طرفه اس! 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ کسایی که دنبال دوست خوب میگردن، اگر سعی کنن خودشون دوست خوبی باشن برای بقیه، دوستای خوب هم میان سراغشون!معمولا این قضیه دو طرفه اس! مطمئنی؟؟ یعنی من میگم دوست خوب ندارم یعنی خودم بدم؟؟ 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ گفتی دوست و کردی کبابم... یعنی ان چنان دلم از دست یکی که فکر میکردم یکی از بهترین دوستای دنیاس خونه که نگو... کم کم دارم به ادما بدبین میشم... 6 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ کسایی که دنبال دوست خوب میگردن، اگر سعی کنن خودشون دوست خوبی باشن برای بقیه، دوستای خوب هم میان سراغشون!معمولا این قضیه دو طرفه اس! اصلا اینطوری نیستش 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ گفتی دوست و کردی کبابم...یعنی ان چنان دلم از دست یکی که فکر میکردم یکی از بهترین دوستای دنیاس خونه که نگو... کم کم دارم به ادما بدبین میشم... بدبین باشی کمتر ضربه می خوری 5 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ کسایی که دنبال دوست خوب میگردن، اگر سعی کنن خودشون دوست خوبی باشن برای بقیه، دوستای خوب هم میان سراغشون!معمولا این قضیه دو طرفه اس! درسته این قضیه هم مثل خیلی از رابطه های دیگه 2طرفه است ولی من تا حدی بااین حرفتون موافق نیستم(با کمل احترام:girl_yes2:) مطمئنی؟؟ یعنی من میگم دوست خوب ندارم یعنی خودم بدم؟؟ نه اینوری نیست:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چند وقت پیش داشتم به یه نفر می گفتم: چرا آدما اینجوری شدن؟ گقت: آدم؟ حرفای تخیلی می زنی .... تو خودم رفتم....دیدم راست می گه ها.... آدم کم پیدا می شه....چه برسه به دوست دوست کم پیدا می شه...اونم از نوع سه بعدی...بقیشون....بودن و نبودنشون زیاد فرقی نداره... هروقت داشتي يه آدمي رو تو ذهنت بزرگ ميكردي ، جا واسه پشيموني هم بذار 8 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ حسادت و رقابت مانع از دوستی میشه 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چند وقت پیش داشتم به یه نفر می گفتم: چرا آدما اینجوری شدن؟گقت: آدم؟ حرفای تخیلی می زنی .... تو خودم رفتم....دیدم راست می گه ها.... آدم کم پیدا می شه....چه برسه به دوست دوست کم پیدا می شه...اونم از نوع سه بعدی...بقیشون....بودن و نبودنشون زیاد فرقی نداره... هروقت داشتي يه آدمي رو تو ذهنت بزرگ ميكردي ، جا واسه پشيموني هم بذار دقیقا من همین دو ماه پیش فکر میکردم یکی از دوستام پسره خوبیه تا فرصت دستش افتاد همیچین نامردی کرد بهتره تو دوستی بیشتر بدبین باشی تا خوش بین 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ مطمئنی؟؟ یعنی من میگم دوست خوب ندارم یعنی خودم بدم؟؟ اين دليل نميشه شما هم خوبي يه دوست خوب هم پيدا ميكنين اما به نظر من تنها بودن بهتر از داشتن دوست بد هست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده