sokeran 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ سلام یه آموزش فارسی آباکوس مخصوصا قسمت نوردش اگه کسی سراغ داره بزاره برای نورد متقارن فلز می خوام 4 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سلام یه آموزش فارسی آباکوس مخصوصا قسمت نوردش اگه کسی سراغ داره بزارهبرای نورد متقارن فلز می خوام کلا برای آباکوس آموزش فارسی وجود نداره 2 لینک به دیدگاه
ravaji 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستان و مخاطبین محترم سایت برای مشاهده مطالب آموزشی مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار آباکوس از سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازدید و نظرات خود را مطرح فرمائید. تاکنون مطالبی در خصوص آشنایی با محیط نرم افزار، مدل کردن تیرهای ساده، بررسی کامل و مقایسه روشهای implicit و explicit، مدلسازی فنر و مدلسازی ترک و گسترش ترک و .... بر روی سایت قرار گرفته است. امیدوارم مفید باشد 4 لینک به دیدگاه
صفدر علی 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ من نورد کار کردم اگه خواستی ایمیلتو بگو واست یه تمرین حل شده داخل اباکوس با فرمت اباکوس بفرستم 2 لینک به دیدگاه
zobairzn 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ من نورد کار کردم اگه خواستی ایمیلتو بگو واست یه تمرین حل شده داخل اباکوس با فرمت اباکوس بفرستم سلام.من دارم نورد گرم کار میکنم. اگر امکانش هست برای من بفرستید. لینک به دیدگاه
golpesar00000 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی جناب اگه امکان داره برای من هم لطف کن بفرست لینک به دیدگاه
yalda afkham 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ Mibakhshin mishe tamrino bara man ham befrestin?kheili mamnun 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ منم میخوامتو سایت آموزش آباکوس هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ [h=3]همه چیز در مورد اباکوس 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سلام یه آموزش فارسی آباکوس مخصوصا قسمت نوردش اگه کسی سراغ داره بزارهبرای نورد متقارن فلز می خوام برای پروسه های مشخص شکل دهی، نرم افزار دفورم به مراتب سریع تر و راحت تر از ابکوس جواب میده. معیارهای مختلف تنش سیلان ماده رو انتخاب میکنید و تمام ضرایب از کتبخانه موادش میاد. تو اباکوس باید خودون پیدا کنید و دستی وارد کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده