sokeran 15 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 سلام یه آموزش فارسی آباکوس مخصوصا قسمت نوردش اگه کسی سراغ داره بزاره برای نورد متقارن فلز می خوام 4
b-d 2058 ارسال شده در 4 آبان، 2011 سلام یه آموزش فارسی آباکوس مخصوصا قسمت نوردش اگه کسی سراغ داره بزارهبرای نورد متقارن فلز می خوام کلا برای آباکوس آموزش فارسی وجود نداره 2
ravaji 14 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 سلام دوستان و مخاطبین محترم سایت برای مشاهده مطالب آموزشی مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار آباکوس از سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازدید و نظرات خود را مطرح فرمائید. تاکنون مطالبی در خصوص آشنایی با محیط نرم افزار، مدل کردن تیرهای ساده، بررسی کامل و مقایسه روشهای implicit و explicit، مدلسازی فنر و مدلسازی ترک و گسترش ترک و .... بر روی سایت قرار گرفته است. امیدوارم مفید باشد 4
صفدر علی 17 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 من نورد کار کردم اگه خواستی ایمیلتو بگو واست یه تمرین حل شده داخل اباکوس با فرمت اباکوس بفرستم 2
zobairzn 31 ارسال شده در 30 آبان، 2014 من نورد کار کردم اگه خواستی ایمیلتو بگو واست یه تمرین حل شده داخل اباکوس با فرمت اباکوس بفرستم سلام.من دارم نورد گرم کار میکنم. اگر امکانش هست برای من بفرستید.
yalda afkham 11 ارسال شده در 23 شهریور، 2016 Mibakhshin mishe tamrino bara man ham befrestin?kheili mamnun 1
S.F 24932 ارسال شده در 24 شهریور، 2016 سلام یه آموزش فارسی آباکوس مخصوصا قسمت نوردش اگه کسی سراغ داره بزارهبرای نورد متقارن فلز می خوام برای پروسه های مشخص شکل دهی، نرم افزار دفورم به مراتب سریع تر و راحت تر از ابکوس جواب میده. معیارهای مختلف تنش سیلان ماده رو انتخاب میکنید و تمام ضرایب از کتبخانه موادش میاد. تو اباکوس باید خودون پیدا کنید و دستی وارد کنید. 1
ارسال های توصیه شده