Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ نانوایی های پایتخت با ارائه سند ملکی، نان تمام قسطی ارائه می دهند چمن های ورزشگاه آزادی دیروز در قابلمه قورمه سبزی تهرانی ها بود دو کامیون حامل مهاجران غیر قانونی ایرانی، در کشور افغانستان شناسایی شد و به کشور عودت داده شد نرخ جدید کرایه تاکسی اعلام شد: یک ملیون پول پیش و هر کورس صد هزار تومان به دلیل سختی شمارش، واحد ِ پول کشور به کیلو تغییر می کند. مثلا از این به بعد برای خریدن یک پفک نمکی باید یک کیلو هزارتومانی پرداخت کنید و... شما چی فکر میکنید؟ سر خط خبرهای اقتصادی و اجتماعی در یک سال دیگر چه خواهد بود؟ 23 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ ورود سکه 10 هزار تومانی با بازار! همین الان که 500 تومنیش اومده ...هزار تومنیشم تو راهه! 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ من تو اطلاعات هفتگی خوندم که قراره 3 تا صفر رو حذف کنن پس این چیزا که نوشتی احتمالا اتفاق میوفته! 5 لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ من تو اطلاعات هفتگی خوندم که قراره 3 تا صفر رو حذف کنن پس این چیزا که نوشتی احتمالا اتفاق میوفته! میشه یه ذره از قیمتها در زمانه خودتون بگین؟ 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ میشه یه ذره از قیمتها در زمانه خودتون بگین؟ منظورم تغییرات بعد از عید بود هنوز جا برای تغییر قیمت هست و اگع نتونن کنترل کنن که احتمالش کم نیست 100 در 100 صفر ها رو حذف می کنن فکر می کنم حذف صفر رو از ترکیه یاد گرفتن 4 لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ منظورم تغییرات بعد از عید بود هنوز جا برای تغییر قیمت هست و اگع نتونن کنترل کنن که احتمالش کم نیست 100 در 100 صفر ها رو حذف می کنن فکر می کنم حذف صفر رو از ترکیه یاد گرفتن بله کاملا درست شنیدین، فرانسه هم از این استراتژی استفاده کرد ،البته خیلی وقت پیش (اون موقع واحد پولشون فرانک بود)و موفق بود. زیمباوه چندین بار صفرای پولشو حذف کرده ولی هنوزم یکی میخواد بره خرید باید یه گونی پول ببره!! امیدوارم ما مثل زیمباوه نشیم. 6 لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ جسارتا، میشه بپرسم قیمتها در زمان شما به چه صورتی بود؟ (آخه شما همیشه زمانتونو از ما جدا میکنین!!!) 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ بله کاملا درست شنیدین،فرانسه هم از این استراتژی استفاده کرد ،البته خیلی وقت پیش (اون موقع واحد پولشون فرانک بود)و موفق بود. زیمباوه چندین بار صفرای پولشو حذف کرده ولی هنوزم یکی میخواد بره خرید باید یه گونی پول ببره!! امیدوارم ما مثل زیمباوه نشیم. ما هرچی داریم از این فرانسه هست.... نظام اموزشیمون ..... ماشن سواریمون (رنو آزمایشی اونها بود) ....حذف صفرهای پولمون..... آزادی بیانمون...........و......... خدایا این فرانسویها رو از ما نگیر بیچاره میشیم 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ جسارتا، میشه بپرسم قیمتها در زمان شما به چه صورتی بود؟ (آخه شما همیشه زمانتونو از ما جدا میکنین!!!) تو زمان ما فعلا که نون سنگک 150 تومنه بقیش رو هم خودتون محاسبه بفرمایید 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ لويس بونوئل «به صراحت بگویم که با وجود وحشتم از نشریات دوست دارم که هر دهسال یکبار از قبرم بر خیزم و مقداری روزنامه بخرم. این آخرین آرزوی من است: روزنامهها را زیر بغل میزنم، بعد کورمال کورمال به قبرستان برمیگردم و از فجایع این جهان با خبر میشوم؛ سپس با خاطری آسوده در بستر امن گور خود بهخواب میروم.» 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ سر خط خبرهای اقتصادی و اجتماعی در یک سال دیگر چه خواهد بود؟ 1- آمار بیکاری به طرز معجزه آسایی به نیم درصد رسیده. 2- ایران در سرعت اینترنت بالاترین سرعت دنیا را کسب کرد. 3- در آزادی مطــبوعات و آزادی بیان و سایت ها و...... با اختلاف چشمگیری در رتبه نخست قرار داریم. 4- اولین فضانورد مسلمان ایرانی،روی ستاره خورشید پا گذاشت. 5- دروازه بان تیم فوتبال بانوان مسلمان ایرانی،با چادر ناب،بهترین دروازه بان جهان شد و... 15 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ این چی بود یه تاپیک زدم بهم گفت باید منتظر بمونید تا تایید بشه:jawdrop: یعنیییییییییییییییییییییییییییییییییییی چییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ این چی بودیه تاپیک زدم بهم گفت باید منتظر بمونید تا تایید بشه:jawdrop: یعنیییییییییییییییییییییییییییییییییییی چییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی اینها نتیجه اسپم کردن و روزی 10 تا تاپیک زدنه....... اگر هرکسی قانع بود و هر دو سه روز تنها یک تاپیک مفید میزد،اینجوری نمیشد..... 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ اینها نتیجه اسپم کردن و روزی 10 تا تاپیک زدنه....... اگر هرکسی قانع بود و هر دو سه روز تنها یک تاپیک مفید میزد،اینجوری نمیشد..... چه کاریه یه بارکی کل گفتگوی ازاد رو می فرستاد هوا 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ 1- آمار بیکاری به طرز معجزه آسایی به نیم درصد رسیده. 2- ایران در سرعت اینترنت بالاترین سرعت دنیا را کسب کرد. 3- در آزادی مطــبوعات و آزادی بیان و سایت ها و...... با اختلاف چشمگیری در رتبه نخست قرار داریم. 4- اولین فضانورد مسلمان ایرانی،روی ستاره خورشید پا گذاشت. 5- دروازه بان تیم فوتبال بانوان مسلمان ایرانی،با چادر ناب،بهترین دروازه بان جهان شد و... آمارهای ما فکر کنم برعکس خونده میشند؟ ولی با 5 موافقم اگر باچادر توی دروازه وایسی تا یک شعایی نیاز نداری خیلی حرکت کنی فقط جهت موافق بادمهمه و بس ............:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ وزیر آموزش و پرورش : 38 عنوان کتب جدید آموزشی در دست طراحی... اختصاص بودجه ی 4.5 میلیارد تومانی برای طراحی کتب جدید. فرمانده ی کل ارتش اعلام کرد : خرید 45 فروند جنگنده بمب افکن اف 35 و 22 فروند ثeuro fighter از انگلیس... بودجه ی 300 میلیاردی ارتش برای سال 91 تصویب شد... رئیس جمهور در سخنرانی دیروز در مجلس اعلام کرد : اگر لازم باشد با تند رو های اسلامی مقابله میکنیم... توضیع نفت خام به ترکیه و گاز به روسیه تا پایان سال متوقف خواهد شد... باز سازی 12 سکوی نفتی... قرار داد 63 میلیون دلاری ایران با توتال... دولت به دنبال تامین کمبود بودجه ی سال 91... مجلس اعلام کرد : قانون اساسی کشور مشکل دارد... تقاضای 7 نماینده ی مجلس برای تغییر 19 بند از قانون اساسی... آیا بنز به ایران می آید ؟ پایان سلطنت ایران خودرو ... تنها چهار ماه پس از اعلام رسمی ورشکسگی ایران خودرو... رهبر حکومت قبلی ایران فردا محاکمه میشود... پایان 6 ماه درگیری دولت برای مشخص شدن جرایم بین المللی و پی گیری اموال... سومین نوبت دادگاه صحرایی 4000 جنایت کار نظامی... 5 روز از اعدام 850 نفر از نیروهای سپاه گذشت... دولت : نمیگذاریم کشور را دوباره به مسجد تبدیل کنید... پیگیری دلیل ریزش سی و سه پل... تیم آمریکایی فردا به ایرن می آیند... من دوست دارم خوش بینانه به قضیه نگاه کنم... همین... 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ رقابت تخم مرغ و سکه بهار آزادی در بازار! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ این خبر واقعیه و من هنوز تو کف این خبرم که هر سال هم میگن: افزایش سفرهای نوروزی با هدفمند شدن یارانه ها و افزایش قیمت بنزین ............ واقعا هرچی بنزین گران تر میشه،ملت بیشتر میرن سفر؟ یکی بیاد به محمـــود بابا بگه چطوری؟ 8 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ منظورم تغییرات بعد از عید بود هنوز جا برای تغییر قیمت هست و اگع نتونن کنترل کنن که احتمالش کم نیست 100 در 100 صفر ها رو حذف می کنن فکر می کنم حذف صفر رو از ترکیه یاد گرفتن با این تفاوت که ترکیه شش تا صفر از پولاش حذف کرد تازه تونست موفق بشه چون پول وارد بازار میکرد این مهمه شما فک میکنین اگه ایران همچین کاری کنه موفق میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ 100 درصد مردم ایران در انتخابات مجلس شرکت کردند!!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده