masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ امشب تمام حوصله ام را در يک كلام كوچک در تو خلاصه كردم اي كاش مي شد یک بار تنها همین یک بار تکرار می شدی ! تکرار قیصر امین پور 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ تویی که هر شب به “خواب”م میآیی! بخوابم، میآیی؟! 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ عشق من صدایت طنین دلنشین زیباترین موسیقی جهان است که گوشم از شنیدنش سیر نمیشود مرا به خود بخوان که برای دعوتت جان خواهم داد و دریچه ی قلبت را برویم باز کن که گم شدم در لحظه های تنهایی... 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ حظه هایی هست که دلم واقعاً برایت تنگ می شود. من اسم این لحظه ها را “همیشه” گذاشته ام 8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ دلم تنگ شده..ولی نه برای تو.. 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ تنها نقطه ی روشن ِ زندگی ِ من ، پنجره ی اتاق توست ... 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خاطرات من... روزگار من... نوشته هاي من... بند بندشان به تو بند است... خودت را از من مگير... 7 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ دارم مینویسم از تو! آنقدر صف خاطراتت طولانیست.. که سیاهی خودکارم ته کشیده!! خودکارم بی رنگ مینویسد اما مینویسم.. تو هم بخوان... "مرضیام" 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ تو اخم میکنی ... و من مهر می شوم تو قهر میکنی ... و من مهر می شوم تو داد میکشی... و من باز مهر می شوم آری من متولد ماه مهرم تو را که دوست بدارم فقط برایت مهر می شوم 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ حریم تو حریم توست حریم من هم حریم من هست نه من به حریمت تجاوز میکنم و نه تو اهل تجاوز به حریمم هستی ............ وقتی چشمهای مهربانت پر غمه ولی لبت میخنده و تنها دریک لحظه ساکت که میشوی غمت چه سنگین هست ....... قلب من زیر فشارش له میشود چه طاقتی داری تو .......... دوستت دارم شاید یک کلمه خیلی رایجی باشد ولی شنیدنش از زبان تو یعنی زندگی دوستت دارم بیشتر از خودم و خدایم بامن بمان عزیز ترینم 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ پَر می دهم پرنده ی خیالم را در آسمان عشق تو، به امید دانه ای از باغ سرسبز آغوش تو... **** 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ کلافه کـــــرده ای مــــــرا چـــــرا همیشه لبـــــخند هایت از نوشته های من قشنــــــگتر است........؟ 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ مــَـن بـي تــو شعـــر خــواهــم نــوشتـــ؛ تـــو بــي مـَـن چــِـه خــواهــي كــــرد؟ اصـــلا" يــــادت هَستـــ كــِــه نيستــَـمــ ...؟ 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ وقتـی فـهمــیدم ، تـــو بیـن ِ مـــردم هـستـی بـه هـر کـس کـه رســیدم... سـلام کــــردم ...!! 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ من و تو .... یه عكس 2 نفره به اين دنيا بدهکاریم ... !! 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ تو را به جای همه مردانی که نشناختهام دوست میدارم... تو را به جای همه روزگارانی که نمیزیستهام دوست میدارم... برای خاطر عطر گسترده بیکران و برای خاطر عطر نان گرم... برای خاطر برفی که آب میشود، برای خاطر نخستین گل... برای خاطر جانوران پاکی که آدمینمیرماندشان... تو را برای خاطر دوست داشتن دوست میدارم.. تو را به جای همه مردانی که دوست نمیدارم دوست میدارم... 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ می دانم که از هم دوریم و میانمان فاصله است... میدانم بین من و تو دیواریست به بلندای آسمان اما برای با هم بودن نیازی به در کنار هم بودن نیست... 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ به قدر پریدن یک گام از پرچین خیال به واقعیت می خواهم مزه ی بودن را بفهمم...نه برای خودم...برای آنکه تو می خواهی.... 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ زیباترین لحظه ای که به یادت آوردم سردترین روز زمستان بود وقتی که قدم هایم دلتنگ همراهیت شد. 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ دو چـشـم وعـاشـقـت دردیـسـت که بـر جـان مـن افـتـادسـت بـنـازم ایـن قـلـنـدر را هـنـوز از پـا نــیـفــتـادسـت..... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده