*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ مُردی که .. مردی !!!! ذره ای.. حتی ذره ای خیال نکن که سخت میگذرد.. مثل آب خوردن است ، صبح با یادت از خواب بیدار میشوم.. روز با رویایت زندگی میکنم .. سر میز شام عاشقانه شمع روشن میکنم..! و شب با خیالت هم آغوش میشوم ! به همین سادگی.. به همین ... 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ دور نرو بیا کنار دلم من غیر از اینها که مینویسم نوازش هم بلدم ... 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ مرا به ذهنت نه…. به دلت بسپار….من ازگم شدن درجاهای شلوغ…میترسم 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ تو روز و روزگار من بی تو روزای شادی نیست تو دنیای منی اما ب دنیا اعتمادی نیست دوست دارم 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ گفته بودم که بیایی و ببینی گل نرگس پژمرده... و ببینی همه شب غرق سکوتم... بی تو ناله ام هیچ بجایی نرسید... 8 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ تمام خنده هايم را نذر کرده ام تا تو همان باشي که صبح يکي از روزهاي خدا عطر دستهايت ، دلتنگي ام را به باد مي سپارد . . 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ خودم و خودت...برای تو که نه، ولی دلم برای روزهای با هم بودنمان تنگ شده... برای تو که نه،... ولی برای " مواظب خودت باش " شنیدن، دلم تنگ شده .. برای تو که نه، ولی برای دلی که نگرانم می شد، دلم تنگ شده... راستش برای اینها که نه،ولی برای خودت، دلم خیلی تنگ شده! 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ پیچــیده ، عطـــر ِ تـــنت در تمام ِ جادّه ها ! اینگــونه است ، که تا همیشه........ مسـافـــرم ...! 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ شرابــــــ همــــــــ.. بـ مستـــﮯ امــ حسادت مــﮯ كنـد! آن گـاه كه خمـار ِ یـك لحـظه دیـدن ِ ...تــــو... مــﮯ شومــ ... 11 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ معنای عشق نیز در سرنوشت من با تو، همیشه با تو، برای تو، زیستن 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ ترانه می خوانم.... واژه هایش از سر کولِ هم بالا می روند...تا به اسم تو برسند.... آن ها هم دوست دارند در کنار تو باشند.... 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ در تمام میهمانیها آویز گردنِ من کلید خانهی توست حالا بگذریم مرا جرأتِ آمدن نیست و تو را جرأتِ عوضکردن قفل. 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ نفست باران است... دل من تشنه ی باریدن ابر... دل بی چتر مرا مهمان کن... 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ یادت هست....؟! روزی پرسیدی این جاده کجا میرود...؟! و من سکوت کردم... دیدی ...! جاده جایی نرفت...! آن که رفت ، تو بودی 5 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ تو احمق بودی که مرا احمق فرض کردی .. 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم اونقدر زنده بمونم که بجای تو بمیرم 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سر دو راهی بین خودم و خودت... ماندم که به سمت تو بپیچم..یا به سمت خودم.... هنوز مانده ام..... می گویند ما ملت دقیقه ی نودیم.... شاید کار به وقت اضافه هم برسد... 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ دم می زنم از آرامش.... حوصله ات را سر برده ام... آخر چیزی در چنته ندارم... همین حال و هوایم... را تقدیم می کنم... حال و هوای من.. از آرامش پر است... 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ عــاشقــانه هــایی که برایت می نویسم . . . مثل آن چــای هایی هستند کــه خــورده نمیشونـد ! یــخ می کنند و بــاید دور ریخت ! فنجانتــــ را بده دوبـــاره پر کنم... مهم نیست هوا گرم باشد یا سرد من بـــهـــــــــــــــانه می گیرم و... تــــــــــــــو دهانـــــم را ، با یک بـــــــــــــوســــــــه ببند... 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بوسه های به لب نرسیده... حرفای نزده... بغل های نشده... . . . چقدر بدهکاریم به خودمون ..... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده