sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ چه قد خوبه تو رو دارم...چه قد خوبه که تو هستی... رها...آزاد.... پای سر به سر گذاشتن غم ها با من هم دستی....همراهی....و می مانی....تا... 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ دل بسته ام به پاییز شاید دوباره سرِ مهر بیایی 10 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ بگـــو تمام تـو مـال مـن اسـت ! دلم میـخواهد حـسـادت کـنـم بــه خودم 12 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ تو مال منی . زورکی هم شده دوستت دارم اگه هم دوستم نداشته باشی پدرت رو در میارم . مگه دست خودته ؟ خیال کردی ؟! :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34): .....................................................................:icon_pf (34): ................................................:icon_pf (34): ......................................................................................:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ تو مال منی . زورکی هم شده دوستت دارم اگه هم دوستم نداشته باشی پدرت رو در میارم . مگه دست خودته ؟خیال کردی ؟! :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34): .....................................................................:icon_pf (34): ................................................:icon_pf (34): ......................................................................................:icon_pf (34): به این میگن انفجار احساس! 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ حنا اینجوری به من نگاه نکن با چشات قلب منو صدا نکن حنا بسته منو دیوونه نکن موهاتو تو دستات شونه نکن 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ ....................... ....................... حرف دلم را خودت میدانی..... نیازی به دوباره گویی ندارم:mbj6ivxkw3ccem7bie7 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD=class: b]مرا میبینی و هر دم زیادت میکنی دردم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]تو را میبینم و میلم زیادت میشود هر دم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]به سامانم نمیپرسی نمیدانم چه سر داری[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]به درمانم نمیکوشی نمیدانی مگر دردم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]نه راه است این که بگذاری مرا بر خاک و بگریزی[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]گذاری آر و بازم پرس تا خاک رهت گردم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]ندارم دستت از دامن بجز در خاک و آن دم هم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که بر خاکم روان گردی بگیرد دامنت گردم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]فرورفت از غم عشقت دمم دم میدهی تا کی[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]دمار از من برآوردی نمیگویی برآوردم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]شبی دل را به تاریکی ز زلفت باز میجستم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]رخت میدیدم و جامی هلالی باز میخوردم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]کشیدم در برت ناگاه و شد در تاب گیسویت[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]نهادم بر لبت لب را و جان و دل فدا کردم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]تو خوش میباش با حافظ برو گو خصم جان میده[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]چو گرمی از تو میبینم چه باک از خصم دم سردم[/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم... شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم... شدم آن عاشق دیوانه که بودم... 16 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ ﺣـــــــــــﺲ ﻣﻲ ﻛـــــــــــﻨﻢ ﺩﻧﻴـــــــــــﺎ ﺧـــــــــــﺎﻟﻴﺴﺖ ... ﻣﮕـــــــــــﺮ ﺗﻮ ﭼﻨـــــــــــﺪ ﻧﻔﺮ ﺑﻮﺩﻱ ؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ باورم نیست سکوتت را باورم نیست گرمای جانبخشی که احاطه ام کرده بود امروز نیست گفتگوی من کمتر که نشد بیشتر هم شد حالا با خودم گفتگو میکنم با تویی که در قلبم همیشه حاضری شاهدم هم نم اشکی که همیشه پنهانش میکنم تا عمر هست شکرگزار خدایی هستم که مهرت را در دلم کاشت 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ می شود گاهی نگفت...ولی از هر گفتن بلند تر باشد صدای نگاه... و می شود گفت...ولی از هر نگفتن بیشتر سکوت داشته باشد... گاهی باید آن جور که توان داریم بگوییم... گاهی با سکوت و یک نگاه... و گاهی با فریاد و گفتن..... 13 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ با تمام سختی های موجود دوست دارم......... 11 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ مقدور هستم درد و دلی با شما کنم..یا گاه ، نام کوچکتان را صدا کنم اصلا امید هست که با دستهایتان..این دستهای غمزده را آشنا کنم فرصت دهید تا پس آن روزهای تلخ..دنیای خوب تازه تری دست و پا کنم غمهای من اگر چه بزرگند ، لحظه ای..فرصت دهید تا همه را برملا کنم از دور دوست دارمتان وز رو به رو..اصلا نمی شود که چنین ادعا کنم نه جراتی که بشکنم این بغض کهنه را..نه تاب و طاقتی که شما را رها کنم هی دلخوشم به این که شبی لای خوابها..یک بار نام کوچکتان را صدا کنم 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ وقتی کسی رو دوست داری ، این یه چیزه وقتی کسی تو رو دوست داره ، این یه چیز دیگه ست اما وقتی کسی رو دوست داری که تو رو دوست داره این یعنی همه چیز ! 12 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ دلم با تو چه شاد است ... نگاهت را از من مگیر 9 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ شاید اون چیزی نباشم که تو میخوای... شاید اونطور نباشم که ازم انتظار داری... اما تمام تلاشم واسه شاد کردنته ... تنها این زندگی و فشارشه که کمرم رو خم کرده ... اما با تمام این حرفا بازم واسه شاد کردنت و شاد بودنت تلاش میکنم ... 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت... 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ تو باز هم يواشکی لای دفترم می خزی از خاک سفيد دفترم سبز می شوی شاخ و برگ می دهی مثل پيچکی لابلای خطهای دفترم می پيچی و بالا می روی جوانه می زنی شکوفه می دهی شعر می شوی برگهای تو تمام برگهای دفترم را پوشانده است می خوانمت دفتر شعر من و فکر می کنم قلب کدام ناشناس لای دفترم جا مانده است؟؟! 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ عطر تو درهواست می آیی یا رفته ای؟ 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده