Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ در حضور خارها هم می شود یک یاس بود در هیاهوی مترسکها پر از احساس بود می شود حتی برای دیدن پروانه ها شیشه های مات یک متروکه را الماس بود دست در دست پرنده ، بال در بال نسیم ساقه های هرز این بیشه ها را داس بود کاش می شد حرفی از « کاش می شد» هم نبود هر چه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ من از فروغ نمی نویسم من از شاملو از مشیری... من حتی از سهراب هم هیچ نمی نویسم فقط گاهی از فصلمان پاییز مینویسم و اندکی از چشمانت تقلب میکنم 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چقدر دزدیدن نگاه از چشمان تو لذت بخش است... گویی تیله ای از چشمم به دلم می افتد ! بانـو ؟ با مردی که تیله های بسیار دارد می آیی؟ 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ دلم برای تویی که ندیدمت هیچ وقت ...تنگ شده... این میان مشکلی هست... یا از دلِ من... یا از وجود تو!... یا دلِ من حساس شده.... یا وجود تو ... یا وجود تو..... . . . حسِ گُنگی ست...نمی دانم... 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ نیستــــــــــی درست زمانی که باید باشی….! 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ دوستت دارم هایت را به کسی نگو نگه دار برای خودم من جانم را برای شنیدنش کنار گذاشته ام 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من تارم و تو تار زَن! ما را با ریتم شاد بزن! 6 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ چقدرسخته که باشم تو نباشی/چقدر سخته ببینم رفته باشی/همیشه با من و با من تو بودی/ همیشه همدم غم هام تو بودی/ دیگه باکی بگم باکی بخندم؟/دیگه باکی بگم از غم و دردم/ یادت هست اون عهدی که من با تو بستم؟/بمونم در کنارت تا زنده هستم . 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ در من تمام توست و در تو تمام آنچه دوست میدارم . . 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ دیدگـــــــانت را نبنــــــد نگــاهتـــــ را نــدزد تـــــــــو کــــه میدانے آیــه آیـــه ے زنـــدگیـــــمـ از گــــوشه ے چشمـ هــایتـــــ تلاوتــــــ می شــود ... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ کفش هـــای آمدنـــت را یـــادت هسـت ؟؟؟ تنـــد آمـــدی ... بی بــاور آمـــدی ... ندیـــده فهمانـــدی ... شیریـــن آمــــدن را بلــــدی !!! کــــو ...؟؟؟ چـــه فرهــــاد تلخــــی را تجربــــه کــــردم ... 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ دلم آرامش دریایی میخواهد ! که در پس تلاطم موجهایش صدای عشق نوازشگر لحظه هایم باشد... " دلم تو میخواهد " با لبخند یاسی ات.... که به یکباره مست میکند تمام مرا... عشق های افراطی بلوغ، عزیزم های کلیشه ای، وابستگی های کودکانه ... نمیخواهم... دلم تویی میخواهد که سکوتم را معنی کند... 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ هــــوا را هــــــر چــــقــدر نفـــــس بــکــشــــے بـــاز هــــــم بـــراـے کــشیـــدنش بـــال بـــال میزنـے مــثـــل تـــــ♥ــــــــو کــــﮧ هـــر چــــقدر کـــﮧ بــاشـــے بــاز بــاید بـــاشـے مـیـفهــمـے چــــﮧ میگویــــم بــــ♥ـــودنـــت مهـّــــــــــم اســـت 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ آن که مست آمد و دستی به دل ما زد و رفت در این خانه ندانم به چه سودا زد و رفت خواست تنهایی ما را به رخ ما بکشد تنه ای بر در این خانه ی تنها زد و رفت! هوشنگ ابتهاج 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ شادی بوییدنِ موهـــآی توستــــ وقتی که رهـــا میشـــوی در دست های من! فرامرز باقری 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ سکوت میکنم چرا که لایق عشقم را نداشتی برایت مینویسم "تنفر تنفر تنفر" 3 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ چه بود زندگی تو اگر نبودی: صبحانه ای و ناهاری پاییزکی و بهاری و ضیافت افلاطونی سرد و راه پیمایی سقراطی به سوی جنگل شوکران 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ گاهی سخت می شود … دوستش داری و نمی داند دوستش داری و نمی خواهد دوستش داری و نمی آید دوستش داری و سهم تو از بودنش فقط تصویری است رویایی در سرزمین خیالت دوستش داری و سهم تو از این همه ، تنهایی است 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ با تو آنقدر آرامم که گاهی حتی یادم می رود نفس بکشم…! 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ بسترم... صدف خالی یک تنهایی ست.. و تو چون مروارید..گردن اویز کسان دگری... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده