Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ باز شعر میخوانمــ.. و چه لذتی دارد اینکه، مخاطبــ خاص تمامــ اوج و فرودهای صدایمــ تویی.. 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خودم را حذف کردم.... حالا بیا... بیا تا ببینمت.... با اینکه دیگر مرا نمی بینی... 6 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ از باغ مي برند چراغانيت کنند تا کاج جشنهاي زمستانيت کنند پوشانده اند روي تو را ابرهاي تار تنها به اين بهانه که بارانيت کنند يوسف به اين رها شدن از چاه دل مبند اين بار مي برند که زندانيت کنند اي گل گمان مبر به شب جشن مي روي شايد به خاک مرده اي ارزانيت کنند يک نقطه بيش فرق رحيم و رجيم نيست از نقطه اي بترس که شيطانيت کنند آب طلب نکرده هميشه مراد نيست شايد بهانه ايست که قربانيت کنند 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ این قاعده ی بازی است .... اگر دست دلتان رو شد که دوستش داری ... باختنت حتمی است ... مراقبِ آخرین جملهی آخرین دیدار باشید ؛ دردش زیاد است! 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ «دوستت دارم» هایت را به کسی نگو نگه دار برای خودم من جانم را برای شنیدنش کنار گذاشته ام! 6 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ دستم را زیر سرم می گذارم و به خواب می روم من و دستم هر شب خواب تو را می بینیم عزیزم ما حتما عاشق همیم که این همه از هم دوریم... 2 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ تو می گفتی نمی شکنم.... اما شکستن آسان بود سنگ نمی خواست! گم کردن دستانت ندیدن انتظار چشمانت و خاطره شدن گرمای بوسه هایت کافی بود برای شکستن برای تمام شدن 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ رویاهایم را میگذارم پشت در … بیچاره رفتگر … چه بار سنگینی دارد امشب. 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ سپاس که مرا دیدی... حتی به کوتاهی یک پلک زدن... دیگر به عادتِ ندیده شدن داشتم عادت می کردم! 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ مگر که جان به لب رسد که یادت از نظر رود چرا تو بی خبر ز ما رفتی... چه میشود عیان شوی مرا عزیز جان شوی بگو چرا بگو کجا رفتی... 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ با من قدم بزن حالا که با منی حالا که بغضی ام حالا که سهممی با من قدم بزن می لرزه دست و پام بی تو کجا برم بی تو کجا بیام 5 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ دلـم شـکـسـت عـیـبـے نـدارد شـکـسـتـنـے اسـت دیـگـر ، مـے شـکـنـد اصـلا فـداے سـرت قـضـا و بـلا بـود از سـرت دور شـد 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ گـل یا پــوچ؟ دستتــــــ را باز نکن، حســم را تباه مکــن بگذار فقط تصــــــور کنم .. که در دستانتــــ برایـــم کمی عشق پنهـــان است .. 6 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ دلتنگ تو امروز شدم تا فردا فردا شد و گفتی به زبانت فردا امروز دلم مانده و یک دنیا حرف " یک " "هیچ " به نفع دل تو تا فردا 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ تو مقصری اگر من دیگر ” من سابق ” نیستم ! من را به من نبودن محکوم نکن ! من همانم که درگیر عشقش بودی ! یادت نمی آید ؟! من همانم ! حتی اگر این روز ها هر دویمان بوی بی تفاوتی بدهیم ! 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ تو آن فرشته ای که وقتی در بهـــــــــــــــــــــــــــار زیر درختان قدم می زنی برگها انتظار پاییز را می کشند تا به جای پای تو بوســــــه بزنند ... 4 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ بــود ســــــــــــــــوزی در آهنگم خدایا تــــــــــــــــو میدانی چه دلتنگم خدایا دگـــــــــــــــــــــــر تاب پریشانی ندارم نه از آهـــــــــــــــن نه از سنگم خدایا 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ مسیر طول و درازی ست اندیشیدن به تو. سالها طول میکشد خاطراتت را قدم بزنم و دوباره لبخندهایت را با دل سیر بدوم. آه، ای زیبا! کاش میشد نبودنت را میانبر زد! (بهرنگ قاسمی) 10 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ ما خویش ندانستیم بیداریمان از خواب/ گفتند که بیــــــــــــــــــــدارید گفتیم که بیداریم من راه تو را بسته تو راه مرا بسته/ امیــــــــــــــــــــــد رهایی نیست وقتی همه دیواریم 8 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ آقا نماز جمعه ی این هفته باتو پای برهنه آمدن تا کوفه با ما................ ا للهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده