ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ فردا روز دیگریست....!! فک میکنید آخره این فردا ها کجاست؟!!!..... 8 لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ بنظر من واونجوری که تجربه کردم ( نظر شخصیمه): نه باید به گذشته فکر کرد نه به آینده،وگرنه زمان حال رو هم از دست میدیم. باید در زمان حال زندگی کنیم بقول حکیم عمر خیام: از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن فردا که نیامدست فریاد مکن بر نامده و گذشته بنیاد مکن حالی خوش باش و عمر برباد مکن 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ فردا هم مثل مهریه هست کی دیدی ؟ کی ندیده؟ 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ حرفهای ما هنوز ناتمام تا نگاه می کنی: وقت رفتن است باز هم همان حکایت همیشگی! پیش از آن که با خبر شوی لحظه عزیمت تو ناگزیر می شود آی ... ای دریغ و حسرت همیشگی! ناگهان چقدر زود دیر می شود. قیصر امین پور 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ soheiiil, alborz rad, hodaa, maryam_alien*, ooraman, sefid barfi, terajedi21, کهربا سکوت تالار گوش آدمو کر میکنه بابا یه پستی بزنید خو دهه 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سکوت تالار گوش آدمو کر میکنهبابا یه پستی بزنید خو دهه حس پست دادن نیست....تاپیکا جنجالی نیستن ...آدم انگیزه نداره ....تالار خیلی ملو شده!همه چی آرومه! 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ به نظرم ( برای من ) آخرش به یه روز فردا ساز منجر میشه ... لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ میان خورشید های همیشه زیبایی تو لنگریست نگاهت شکست ستمگریست و چشمانت با من گفته اند که فردا روز دیگریست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده