goddess_s 16415 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ دانشمند جوان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، با تصدی بر کرسی استادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - جایگاهی که پس از انیشتین در اختیار فرد دیگری قرار داده نشد- دنیا را با این سوال مواجه کرده است که آیا انیشتین بعدی، یک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خواهد بود؟ نیما ارکانی حامد در حال حاضر استاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دارای کرسی استادی در دانشگاه پرینستون است. این کرسی از سال ۱۹۳۳ تا ۱۹۵۵ در انحصار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بوده است. پس از اعلام نظریه عملکرد جهان ارکانی، از او دعوت شده که در طرح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) که با هزینه بالغ بر ۵ میلیارد دلار ساخته شده، رهبری آزمایش ها را بر عهده داشته باشد. تلاش نظریه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که اخیرا اعلام شده، در این است که توضیح دهد ذرات، کوچکترین ماده تشکیل دهنده مواد نیستند بلکه حلقه های برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که ریسمان نامیده می شوند، کوچکترین بخش به حساب می آیند. دکتر ارکانی با تکمیل این نظریه عقیده دارد که این ریسمان ها در ۱۱ بعد در حال ارتعاش هستند که ما فقط ۳ بعد از آن را می توانیم مشاهده کنیم، وجود بعد دیگری هم به نام بعد زمان به اثبات رسیده و تا به امروز در مورد ۷ بعد دیگر توضیح کاملی ارائه نشده است. ارکانی به همراه دو فیزیک دان دیگر به نام های دیموپلوس (Dimopoulos) و والی( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) در مورد این ابعاد نظریه ای ارائه کرده اند که می گوید این ابعاد بزرگتر از آن چیزی هستند که تاکنون تصور می شود و از آن جایی که تنها نیروی گرانش بر آنها اثر می گذارد، قابل دیدن نیستند. تئوری دکتر ارکانی که به همراه دو فیزیکدان دیگر معرفی شده به عنوان مدل ADD، (Arkani- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Dimopoulos) شناخته می شود. اکنون ارکانی و همکارانش امیدوارند بتوانند به کمک شتاب دهنده هاردن ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) مدل خود را اثبات کنند. اثبات این نظریه می تواند تحول بسیار بزرگی در فیزیک ذرات به وجود بیاورد. 57 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ تو خواب ببینه! من در موردش خوندم اصولا گمون می کنم کسی به گرد پای انیشتین هم نمیرسه! اما به ایرانی بودنش افتخار می کنم 8 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ یه ایرانی فقط کافیه خودشو باور کنه ، میتونه 8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اونجا بخاطر قیافش بهش کرسی استادی ندادند هوششو دیدندماها فقط یاد گرفتیم به ظاهر افراد ایراد بگیریم....... :gol cheshmak: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ یه ایرانی فقط کافیه خودشو باور کنه ، میتونه هر ادمی نه فقط ایرانی 4 لینک به دیدگاه
saman 59 89 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ :biggrin: من که این شکلی نیستم اصلا این عکس من نیست که، انیشتین ایرانی تو ایران میتونه انیشتین بشه نه تو کشور دیگه اون هم کسی نیست جز خود من:yes: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ بعد یازدهم؟ چرا دوازدهم نباشه؟ در مورد بعد 5 تا 11 که گفتن ماهیتشون مشخص نیست ولی اینو می تونن بگن که چرا 11 تاست؟ من می گم 12 تاست 3 لینک به دیدگاه
newlag 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ جالب بود. برای ما ایرانی ها افتخاره.......... 2 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ به نظام آموزشی اون کشوری که ایشون رو کرد افتخاره شماها ، افتخار می کنم. چیزی که ما ازش محرومیم اینجا تو ایران!! 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ با آرزوی موفقیت برای همه ی ایرانیای عزیز 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چرا که نه ! ایرانی ها خیلی باهوشتر و توانمندتر از دیگران هستن مهم اینه خودشونو باور کنن فقط همین ! 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ علم در ثریا هم باشی ایرانیان به آن دست میابند. اگر قبول ندارین یه تحقیق درباره ی شیمی فیزیک ریاضی در اسلام بکنید بعد میفهمین که چقدر ایرانیه دانشمند داشتیم چه چیزایی ک تازه کشف شده:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من واقعا خوش حالم از این موضوع امیدوارم که ما هم بتونیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده