goddess_s 16415 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 7 خرداد، 2011 دانشمند جوان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، با تصدی بر کرسی استادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - جایگاهی که پس از انیشتین در اختیار فرد دیگری قرار داده نشد- دنیا را با این سوال مواجه کرده است که آیا انیشتین بعدی، یک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خواهد بود؟ نیما ارکانی حامد در حال حاضر استاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دارای کرسی استادی در دانشگاه پرینستون است. این کرسی از سال ۱۹۳۳ تا ۱۹۵۵ در انحصار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بوده است. پس از اعلام نظریه عملکرد جهان ارکانی، از او دعوت شده که در طرح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) که با هزینه بالغ بر ۵ میلیارد دلار ساخته شده، رهبری آزمایش ها را بر عهده داشته باشد. تلاش نظریه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که اخیرا اعلام شده، در این است که توضیح دهد ذرات، کوچکترین ماده تشکیل دهنده مواد نیستند بلکه حلقه های برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که ریسمان نامیده می شوند، کوچکترین بخش به حساب می آیند. دکتر ارکانی با تکمیل این نظریه عقیده دارد که این ریسمان ها در ۱۱ بعد در حال ارتعاش هستند که ما فقط ۳ بعد از آن را می توانیم مشاهده کنیم، وجود بعد دیگری هم به نام بعد زمان به اثبات رسیده و تا به امروز در مورد ۷ بعد دیگر توضیح کاملی ارائه نشده است. ارکانی به همراه دو فیزیک دان دیگر به نام های دیموپلوس (Dimopoulos) و والی( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) در مورد این ابعاد نظریه ای ارائه کرده اند که می گوید این ابعاد بزرگتر از آن چیزی هستند که تاکنون تصور می شود و از آن جایی که تنها نیروی گرانش بر آنها اثر می گذارد، قابل دیدن نیستند. تئوری دکتر ارکانی که به همراه دو فیزیکدان دیگر معرفی شده به عنوان مدل ADD، (Arkani- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Dimopoulos) شناخته می شود. اکنون ارکانی و همکارانش امیدوارند بتوانند به کمک شتاب دهنده هاردن ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) مدل خود را اثبات کنند. اثبات این نظریه می تواند تحول بسیار بزرگی در فیزیک ذرات به وجود بیاورد. 57
EVF 5465 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 تو خواب ببینه! من در موردش خوندم اصولا گمون می کنم کسی به گرد پای انیشتین هم نمیرسه! اما به ایرانی بودنش افتخار می کنم 8
goddess_s 16415 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2011 اونجا بخاطر قیافش بهش کرسی استادی ندادند هوششو دیدندماها فقط یاد گرفتیم به ظاهر افراد ایراد بگیریم....... :gol cheshmak: 3
afshin18 11175 ارسال شده در 11 خرداد، 2011 یه ایرانی فقط کافیه خودشو باور کنه ، میتونه هر ادمی نه فقط ایرانی 4
saman 59 89 ارسال شده در 1 آذر، 2011 :biggrin: من که این شکلی نیستم اصلا این عکس من نیست که، انیشتین ایرانی تو ایران میتونه انیشتین بشه نه تو کشور دیگه اون هم کسی نیست جز خود من:yes: 2
alimec 23102 ارسال شده در 2 آذر، 2011 بعد یازدهم؟ چرا دوازدهم نباشه؟ در مورد بعد 5 تا 11 که گفتن ماهیتشون مشخص نیست ولی اینو می تونن بگن که چرا 11 تاست؟ من می گم 12 تاست 3
salamis 1865 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 به نظام آموزشی اون کشوری که ایشون رو کرد افتخاره شماها ، افتخار می کنم. چیزی که ما ازش محرومیم اینجا تو ایران!! 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 5 تیر، 2013 چرا که نه ! ایرانی ها خیلی باهوشتر و توانمندتر از دیگران هستن مهم اینه خودشونو باور کنن فقط همین ! 3
سنا سادات 2449 ارسال شده در 11 تیر، 2013 علم در ثریا هم باشی ایرانیان به آن دست میابند. اگر قبول ندارین یه تحقیق درباره ی شیمی فیزیک ریاضی در اسلام بکنید بعد میفهمین که چقدر ایرانیه دانشمند داشتیم چه چیزایی ک تازه کشف شده:hapydancsmil: 3
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 من واقعا خوش حالم از این موضوع امیدوارم که ما هم بتونیم 1
ارسال های توصیه شده