samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بچه ها حالا كه همديگر روپيدا كرديم و اون تايپيك خيلي شلوغ شد اينجا فقط اسم مينويسيم و مدركمون رو و اينكه از كدام شهريم 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من سمانه هستم مدرك كارداني برق مخابرات دانشجوي كارشناسي نرم افزار شهر خرم اباد 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام..... مرسي از تاپيكت.... منم مجتبي هستم.... شهر خرم آباد.... 5 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ منم بابا + مامانم نهاوندی هستن خودم تهران به دنیا اومدم & کرج زندگی می کنیم ... کارشناسی فیزیک کاربردی 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ منم بابا + مامانم نهاوندی هستن خودم تهران به دنیا اومدم & کرج زندگی می کنیم ...کارشناسی فیزیک کاربردی سلام... لري كه بلدي؟؟؟!!! 4 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام... لري كه بلدي؟؟؟!!! سلام uhum کامل متوجه میشم ولی بلد نیستم صحبت کنم البته بلدماااااا اما چون لهجه ندارم جالب نمیشه 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ منم بابا + مامانم نهاوندی هستن خودم تهران به دنیا اومدم & کرج زندگی می کنیم ...کارشناسی فیزیک کاربردی اِ...اینجا چیکار میکنی؟بدو بیا تاپیک همدانیا :دی 4 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ اِ...اینجا چیکار میکنی؟بدو بیا تاپیک همدانیا :دی همه جای ایران سرای من است عزیزم 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ همه جای ایران سرای من است عزیزم بـــــــــــه بــــــــــــــه 4 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ منم که عالم و ادم میشناسسسسسسسسسسسسسسسسسسسن رضا م و بچه خرمو لیسانس برق الکترونیک 4 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ منم بابا + مامانم نهاوندی هستن خودم تهران به دنیا اومدم & کرج زندگی می کنیم ...کارشناسی فیزیک کاربردی به یکی گفتن اسمت چیه ؟ گفتش :من اسمم داریوش ،اما چون صدام مث ابی ،بچه ها معین صدام میکنن شمام خوش تشریف اوردین 4 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ به یکی گفتن اسمت چیه ؟ گفتش :من اسمم داریوش ،اما چون صدام مث ابی ،بچه ها معین صدام میکنن شمام خوش تشریف اوردین اينوو خيلي باحال اومدي خوشمان آمد ========================================== منم مريم ام از خرم آباد دانشجوي كارشناسيِ فيزيك اتمي... 4 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ به یکی گفتن اسمت چیه ؟ گفتش :من اسمم داریوش ،اما چون صدام مث ابی ،بچه ها معین صدام میکنن شمام خوش تشریف اوردین hum؟:4chsmu1: مرسی داش رضا 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ سلام منم نازنینم ترم3 سخت افزار دیگه چی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ سلام منم نازنینمترم3 سخت افزار دیگه چی؟؟؟ سلامتي 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ فکر کنم تاحالا 10یا 20بار اینا رو گفتم............. منم صبا هستم....از خرم آباد .............آخرین مدرکم کاردانی حسابداری.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده