حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ با عرض معذرت از اینکه جسارت شد:icon_gol: منظورم این نیست که نظر ندید . بلکه منظورم اینه که آوردن آیات و روایات برای کسی که به اسلام اعتقاد داره مفیده نه کسی که هیچ دینی نه بلکه خدارو هم قبول نداره . بهتره به لحاظ عقلی بحث بشه نه نقلی . البته قصد شما منحرف کردن کسی نیست . ولی بیان مطالبی که خودش میتونه ایجاد سوال بکنه و هی سوال تو سوال بشه بحث رو منحرف میکنه. پاک کردن پستهای دیگران هم کار غلطیه دوست عزیز من کاربر معمولیم ابزار لازم برای پاک کردن پست کسی جز خودمو ندارم:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ گیر چه ادم نفهمی افتادیم.اصلا هیچی نمیفهمه به نظر خودتون این جواب اخلاقی و بدون تعصب بود.؟؟!! شما که قرار بود جواب ندید !!!! یک نظر به امضاء تون بندازید مثلا خیلی به دور از تعصب نوشتین!!!! لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ دوست عزیز من کاربر معمولیم ابزار لازم برای پاک کردن پست کسی جز خودمو ندارم:jawdrop: منم همینطور. لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ 2- من هیچ کسی رو متهم به از خدا بیخبر بودن نکردم بلکه ( چند تاپیک قبل ) معتقدم هر کسی خدا رو درک میکنه ولی ممکنه تصورش با دیگران فرق کنه { این احترام به عقاید دیگرانه نه اینکه دیگران رو جاهل و متعصب بنامیم} پس در این نقل قول(متن قرمز) چه کسی بقیه رو به قبول نداشتن خدا متهم کرده؟!!! مطمئنم دروغگو نیستی ؟!!!شاید فراموش کارین؟!!! با عرض معذرت از اینکه جسارت شد:icon_gol:منظورم این نیست که نظر ندید . بلکه منظورم اینه که آوردن آیات و روایات برای کسی که به اسلام اعتقاد داره مفیده نه کسی که هیچ دینی نه بلکه خدارو هم قبول نداره . بهتره به لحاظ عقلی بحث بشه نه نقلی . البته قصد شما منحرف کردن کسی نیست . ولی بیان مطالبی که خودش میتونه ایجاد سوال بکنه و هی سوال تو سوال بشه بحث رو منحرف میکنه. پاک کردن پستهای دیگران هم کار غلطیه 1 لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ - در مورد ظهور منجی در همه ادیان آسمانی صحبت شده . ودر مورد امام زمان هم فقط یک روایت و حدیث نیست بلکه بیش از هزاران روایت و حدیث از شیعه و سنی نقل شده . اینطور که شما در نقل قول بالا گفتی این ابهام برای همه پیش میاد که که هزاران حدیث در مورد ظهور امام زمان بصورت مشترک در شیعه و سنی وجود داره ،در صورتیکه اینطور نیست و دیدگاه اهل تسنن کاملا متفاوته،که البته در نقل قول زیر فقط یه مقداری تصحیحش کردین. (اهل تسنن به غائب بودن امام زمان اعتقاد ندارندو...) 1- من نگفتم که همه کسانیکه به ظهور منجی اعتقاد دارن به یک شیوه سخن گفتن . بله درمورد ظهور امام زمان عقاید شیعه وسنی مختلفه ولی آیا منکر این میشوید که اهل سنت به ظهور امام زمان واینکه نام او مهدی است در کتب خود اشاره ای نکرده اند. وحتی نام اورا در مسجد النبی در کنار سایر صحابه پاک پیامبر نوشته اند. ( تحقیق کنید) اگه دقت کرده باشید،عرض کردم: به سبکی که مدعی هستید مختص شیعیان است. بنابراین بطور قطع مطمئن باش که تحقیق کردم، .وگرنه همون نقل قول اولتون مبنی برهزارن!!!! حدیث شیعه وسنی... به هر حال بهتره از نظریات سایر مذاهب به نفع خودمون انتخاب شخصی و گزینشی نکنیم!!! بهتره نظریات سایرین خیلی شفاف بیان بشه شما هم تحقیق کنید ؟!! 2 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ پس در این نقل قول(متن قرمز) چه کسی بقیه رو به قبول نداشتن خدا متهم کرده؟!!!مطمئنم دروغگو نیستی ؟!!!شاید فراموش کارین؟!!! من کسی رو به قبول نداشتن خدا متهم نکردم . ولی آیا در سوالی که در مورد وجود خدا مطرح میشه > میشود گفت که پرسش گر با اعتقاد راسخ به خدا داره این سوال رو میپرسه . ؟ ------- سوال : آیا همه کسانیکه در این انجمن میان نظر میدن خدارو قبول دارن ؟ یا اینکه اگر به خدایی اعتقاد دارن ، همون خدایی رو که شما قبول دارید قبول دارند؟ مطمئنا باید در اینجا بحث عقلی یشه چون توحیدی که از روی نقل روایت یا اینکه وراثتی باشه بدست بیاری ارزشی نداره . بلکه باید با عقلت درک کنی . بازهم میگم من کسی رو متهم نکردم بلکه در پاسخ دوست عزیزی که میخواست مطالب بحث رو با آیات و روایات جلو ببره این مطلب رو گفتم. اگه برای دیگران سوء برداشت شده معذرت میخواهم. 3 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اینطور که شما در نقل قول بالا گفتی این ابهام برای همه پیش میاد که که هزاران حدیث در مورد ظهور امام زمان بصورت مشترک در شیعه و سنی وجود داره ،در صورتیکه اینطور نیست و دیدگاه اهل تسنن کاملا متفاوته،که البته در نقل قول زیر فقط یه مقداری تصحیحش کردین. (اهل تسنن به غائب بودن امام زمان اعتقاد ندارندو...) اگه دقت کرده باشید،عرض کردم: به سبکی که مدعی هستید مختص شیعیان است. بنابراین بطور قطع مطمئن باش که تحقیق کردم، .وگرنه همون نقل قول اولتون مبنی برهزارن!!!! حدیث شیعه وسنی... به هر حال بهتره از نظریات سایر مذاهب به نفع خودمون انتخاب شخصی و گزینشی نکنیم!!! بهتره نظریات سایرین خیلی شفاف بیان بشه شما هم تحقیق کنید ؟!! منظور من کلیت موضوع اعتقاد به امام زمان است نه جزئیات. وگرنه نه تنها بین شیعه واهل سنت بلکه بین مذاهب شیعه هم اختلاف در روایات و اعتقادات به امام زمان هست. من هم نخواستم بگم همه همه اهل سنت مثل شیعه ها میگن . فرمایش شما هم در مورد مطلب (قرمز رنگ ) قبول است . ولی اصل موضوعی که در اولین پستها مطرح شد و من هم بهش اعتراض کردم . این بود که سوال در مورد خدا و امام زمان رو باهم مطرح کرده بود . که این دو دو مسئله جداست . خدا را باید عقلی ثابت کرد. نبوت هم همینطور . ولی اثبات امام زمان یک مسئلی اکثرا نقلی است. که این دو در کنار هم باعث شده اینهمه بحث پراکنده بشه . ازاینکه همه مطالبم را با دقت می خوانید متشکرم 1 لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اگه برای دیگران سوء برداشت شده معذرت میخواهم. ازاینکه همه مطالبم را با دقت می خوانید متشکرم خواهش میکنم متقابلا" من هم تشکر میکنم. لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اینکه بگیم بازیچه دست خدا هستیم یعنی آفرینش ما لغو بوده که این لغت رو به کار بردن صحیح نیست.انسان نیز مانند سایر موجودات مخلوق است . وخالق دارد . و پس از شناخت خود به مقایسه خود با موجودات دیگر می پردازد و در می یابد که چیزی دارد چیزهایی دارد که موجودات دیگر ندارند وآن قدرت تفکر و تعقل است و به واسطه همین عقل ( خدا جو و منکر خدا می شود ) که وجه تمایز انسان با موجودات دیگر در همین تعقل است به همین خاطر عامه مردم کسی را که از عقل بهره نمی گیرد به حیوان تشبیه می کنند . وانسانیت او را زیر سوال می برند. به یه تعبیری میشه گفت هدف والای آفرینش انسان انسانی زندگی کردن اوست. خوب این خیلی بهتر شد... پس دلیل وجود انسان و کلا خلق انسان رسیدن به "انسانیت" هست... این رو من میتونم درک کنم... خوب حالا انسانیت رو چطوری تعریف میکنیم ؟ آیا مسیر رسیدن به انسانیت رو دین نشون میده ؟ برای مثال اسلام ؟ 5 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ خوب این خیلی بهتر شد... پس دلیل وجود انسان و کلا خلق انسان رسیدن به "انسانیت" هست... این رو من میتونم درک کنم... خوب حالا انسانیت رو چطوری تعریف میکنیم ؟ آیا مسیر رسیدن به انسانیت رو دین نشون میده ؟ برای مثال اسلام ؟ حیوانات بر اساس غریزه رفتار میکنن. به همین خاطر اگه یک گرگ یا حیوان دیگه رو بیاری تر بیت کنی بازهم نمیتونی مطمئن باشی که او ن درنده خویی رو نداره . وباید احتیاط کنی . تجربه این رو نشون داده. اما انسانها بر اساس تعقل می تونن در زندگی انفرادی و اجتماعی بر بسیاری از غرایز حاکم بشن و اون رو کنترل کنن. انسانیت انسان بیشتر در اجتماع و روابط با دیگران مشهوده. البته انسان همیشه تاریخ از دو نوع تابلو راهنمایی ( بهتر بگم تذکر دهنده) استفاده کرده تا از مسیر انسانیت خارج نشه. یکی وجدان است و دیگری دین (پیامبران یا انسانهای نیک سرشت )که در طول تاریخ به عنوان متذکر برای وجدانهای خفته بوده اند. اینکه چه دینی داشته باشیم مهم نیست . این مهمه که با عمل به چه دینی یا حرف چه کسی وجدان ما بیدار میشه و به مسیر انسانیت برمیگرده. 3 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بهتره دوستان دیگر هم نظر بدن . اینجوری بحث یک طرفه است. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ حیوانات بر اساس غریزه رفتار میکنن. به همین خاطر اگه یک گرگ یا حیوان دیگه رو بیاری تر بیت کنی بازهم نمیتونی مطمئن باشی که او ن درنده خویی رو نداره . وباید احتیاط کنی . تجربه این رو نشون داده.اما انسانها بر اساس تعقل می تونن در زندگی انفرادی و اجتماعی بر بسیاری از غرایز حاکم بشن و اون رو کنترل کنن. انسانیت انسان بیشتر در اجتماع و روابط با دیگران مشهوده. البته انسان همیشه تاریخ از دو نوع تابلو راهنمایی ( بهتر بگم تذکر دهنده) استفاده کرده تا از مسیر انسانیت خارج نشه. یکی وجدان است و دیگری دین (پیامبران یا انسانهای نیک سرشت )که در طول تاریخ به عنوان متذکر برای وجدانهای خفته بوده اند. اینکه چه دینی داشته باشیم مهم نیست . این مهمه که با عمل به چه دینی یا حرف چه کسی وجدان ما بیدار میشه و به مسیر انسانیت برمیگرده. خوب پس ارزش رو براساس انسانیت میسنجیم ؟ یعنی در حقیقت چیزی که شما میفرمایید تلاش دین در تمام طول تاریخش تنها برای رساندن نوع بشر به "انسانیت" هست... ولی خوب بنده در حقیقت جوابم رو نگرفتم... "انسانیت" چی هست ؟ نباید تعریفی داشته باشه ؟ اگر بنا بر این معیار بسنجیم پس humanism هم داره در همین مسیر قدم برمیداره... تنها معیارش ارزش های انسانی هست... آیا در دین شما فردی که خدا رو قبول نداره ولی ارزش های انسانی رو به کمال رسانده توسط همون خدایی که در اسلام تعریف شده بخشوده میشه و به بهشت میره ؟ 4 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ QUOTE=Waffen;458278]خوب پس ارزش رو براساس انسانیت میسنجیم ؟ یعنی در حقیقت چیزی که شما میفرمایید تلاش دین در تمام طول تاریخش تنها برای رساندن نوع بشر به "انسانیت" هست... ولی خوب بنده در حقیقت جوابم رو نگرفتم... "انسانیت" چی هست ؟ نباید تعریفی داشته باشه ؟ بله تلاش دین رسوندن بشر به انسانیت نیست بلکه منحرف نشدن بشر از انسانیت است.چون در بسیاری زمانها و بسیاری مکانها بشر بدون پیامبر بوده ویا در برخی جاها و زمانها این مصلحان اجتماعی بوده اند که انسانیت رو گوشزد کرده اند.که برخی از آنها دارای مکتب هستند نه دین. یک سری مفاهیم رو عقل انسان درک میکنه که که به اونها ارزش خوب بودن یا بد بودن رو میده. ( ظلم ، کشتن ، دزدی و ... بد است ) ( عدالت ، ایثار ، کمک به ناتوان و ... خوب است.) به کار گیری این مفاهیم در زندگی فردی و اجتماعی به طوریکه حرکت فرد یا کلیت جامعه به سمت جلو و مثبت باشد . یک تعریف از انسانیت است. 1 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ اگر بنا بر این معیار بسنجیم پس humanism هم داره در همین مسیر قدم برمیداره... تنها معیارش ارزش های انسانی هست... آیا در دین شما فردی که خدا رو قبول نداره ولی ارزش های انسانی رو به کمال رسانده توسط همون خدایی که در اسلام تعریف شده بخشوده میشه و به بهشت میره ؟ البته بین دین و humanism تفاوت است humanism یک صفت یا یک تئوری است که در طول تاریخ میشود به نمونه های آن اشاره کرد که در هر دوره ای با تعاریف مختلف عنوان شده . ولی دین یا مکتب توسط یک فرد بروز می یابد . هرچند که در طول زمان ممکن است دچار تغییراتی بشود. اما دین و خدا و بهشت. هرکدام رو باید دید چه تعریفی ازش میشه کرد. خدا: 1- به عنوان یک پادشاه که موجودی است دارای دست و پا و ... و سلطنت می کند و خشم میکند و خوشحال میشود و .... 2- به عنوان مجموعه ای از صفات قدرت ، علم ، و ... که با حواس انسانی قابل درک نیست و در هیچ آزمایشگاهی نیز نمی توان به آن دست یافت . بلکه به واسطه عقل انسان و مشاهده آثار او میتوان به وجود معنوی آن نه مادی پی برد . دین 1- مجموعه ای از دستورات دست و پا گیر که مانع لذات دنیوی است. 2- مجموعه ای از قوانین سعادت بخش که در مسیر تعالی انسانیت انسان است و رفاه اجتماعی کلیت انسانها را تضمین می کند . هرچند که همه عقول به همه ابعاد قوانین آن تسلط پیدا نکند و در طول زمان این ابعاد کشف شود . بهشت 1- باغی خرم که پس از مرگ می توان به آن دست یافت. 2- سعادت دنیوی تنها و استفاده از تمامی لذات آن که نفس انسان طلب می کند. 3- رضایت شخصی از زندگانی دنیوی هرچند که از لذات آن بی بهره بود. 4- .... . . . دراسلام ( مخلوط به همه چیز که الان دست ما رسیده )نظرات مختلفی به چشم میخوره که یکیش به نظر من منطقی تره. من هم اونو قبول دارم. خداوند جزا وپاداش هرکسی رو به اندازا عقلش بهش میده . یعنی یه کسیکه توی هندوستان به دنیا اومده و فقط مذهب هندو رو دیده و شناخته ولی اونو با عقلش درک کرده و اونجاییش رو که با عقلش خلاف انسانیت دیده ترک کرده و بقیه اش رو انجام داده . خدا (ی اصلی نه اونیکه اون تو نظرشه ) به اون پاداش میده . یااونیکه مسلمانه اما میبینه که این دستور اسلام برخلاف عقل هستش و به انسانیت فردی یا اجتماعی ضربه میزنه ترک میکنه . خدا به اون پاداش میده. اگر هم بعدا فهمید که این عملش با انسانیت درتضاد بوده و قبلا که اونو انجام میداده اشتباه فکر میکرده و حالا پشیمونه . خدا توبه اش رو میپذیره. پس معیار برای هرکس عقلشه . البته نباید در دریافت عقلی خودمون جمود داشته باشیم و بگیم همینی که من فهمیدم درسته و دیگران اشتباه فکر میکنن. { البته بگم که من هم روی یافته های عقلیم بر خلاف آنچه که مرا به آن متهم کردند(تعصب) جمود ندارم شاید بخشی از اون یا همش یه وقتی تغییر بکنه . چون انسان همیشه درحال تغییره. } 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده