رفتن به مطلب

شباهت عجیب بین تمام خدایان .واقعا چرا؟؟؟

danielo

ارسال های توصیه شده

خدا با دنیا امدن اخرین امام (امام زمان )حجت رو بر مردم تمام کرد ولی در اثر کشتار تمامی امامان و راهبران جامعه مسلما با مرگ اخرین امام دین از بین میرفت

پس این که مردم بتونن مستقیما با امام و پیشوا در ارتباط باشن محروم شدن تا روزی که به درک واقعیه نیاز به منجی برسن

:ws37: چه خدای کینه ایه

یکی زده نمایندشو کشته....بعد حالا گیر داده بقیه تاوانشو بدن؟

من میخوام یه امام و پیشوا داشته باشم...چرا این نعمت رو ازم گرفته؟من چی کار کردم؟:ws51:

امام خمینی:

"پدران ما بر ما ولایت ندارند"

یعنی کار اونا به ما ربط نداشته

تازه پدر ما هم نبودند اونا که کشتند...خود عربایی بودند که مسلمون شده بودند (ابن ملجم و معاویه و یزید و ...)

نگو الان هم امام داری و ولایت معنوی داره و این حرفا...ولایت ظاهری میخوام:ws37:

تا روزی که به درک واقعیه نیاز به منجی برسن
ولی تو روایات هست اون زمان که منجی میاد کفر بیشتر شده تا نیاز به منجی..واسه همین میاد همه کفار رو میکشه :ws37:
با مرگ اخرین امام دین از بین میرفت
چه دین ضعیفی:ws37:

----------

نتیجه:

یا نگو یا کامل بگو:ws25:

دین به این خوبی رو همین شما ها خرابش میکنید:banel_smiley_4:

---------

خداحافظ:dancegirl2:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منظورت چیه ؟ الان به نظر تو کدوم دروغه؟

همشون دروغ هستند...

خدا با دنیا امدن اخرین امام (امام زمان )حجت رو بر مردم تمام کرد ولی در اثر کشتار تمامی امامان و راهبران جامعه مسلما با مرگ اخرین امام دین از بین میرفت

پس این که مردم بتونن مستقیما با امام و پیشوا در ارتباط باشن محروم شدن تا روزی که به درک واقعیه نیاز به منجی برسن

فردی که به خاطر چند سکه ی سیاه مسیح رو به صلیب بکشه پس باید خودش به صلیب کشیده بشه تا مسیح ااز نظرها ناپدید شه

مردمی که تمام کسانی که تنها خواسته و توقعشان هدایت مردمه با زهر یا شمشیر زهراگین به قتل بریونن پس لیاقت مهدی (عج) رو ندارند پس باید از نظرها غایب شود

مردمی که طاقت درک گفتار ارزشمند سوشیانت رو ندارن و هر روز نوعی بر او افترا بزنن لیاقتت هدایت اورا ندارند

پس خدا تک تک این راهبران رو از نظرها غایب می کنه تا روزی که مردم به این درک برسن بدون رهبر و پیشوا نمی تونن به هدف والای انسانیت برسن

هدف والای انسانیت چیه که اینقدر گفته میشه ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
یعنی در روز قیامت انسان هیچ بهانه ای برای در دسترس نبودن امکان شناخت دین رو نداره همه کم یا زیاد این امکان رو داشتن به این میگن اتمام حجت یعنی خدا دین رو فرستاد برترین دین رو معرفی کرد و به این موضوع هم صراحتا اشاره شده که شیطان دشمن قسم خورده ی انسانه پس پیروی از اون یعنی سرپیچی از دستور خداوند و در نهایت به کفر هم میرسه

دقیقا نوشته بودی "خدا با دنیا آمدن آخرین امام (امام زمان )حجت را بر مردم تمام کرد"

خوب این معنیش اینه که خداوند یه طوری در زمان تولد آخرین امام، این اتمام حجتو اعلام کرده،حالا سوال اینجاست که چه طوری ؟

در صورتیکه این کار در زمان پیامبر انجام شده بود(اشاره به سوره مائده آیه 3 :الیوم اکملت لکم دینکم....، و حجه الوداع) .

باسپاس:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
میتونم بپرسم شباهت این همه شباهت ها چیست.

حتی در شیعه هم میبینیم که امام زمان مدت زمانی غیب میشه و و بعدش بر میگرده و برای خودش یار هایی انتخاب میکنه و بعدش میره تا اخر دنیا که برگرده.

مثل اعتقاد مسیحیان.

عیسی

1: به غیبت صغری رفت :3روز

2:از غیبت کبری برگشت و 12نفر را یار خودش کرد .

3:ایندفعه به غیبت کبری رفت تا پایان جهان

4:البته هنوز زنده هست و در بین مرد حظور دارد

5:در پایان جهان بر میگردد و حکومت خدا رابرقرار میکند

امام زمان

1: به غیبت صغری رفت :5 سال

2:از غیبت کبری برگشت و 5 نفر را یار خودش کرد .

3:ایندفعه به غیبت کبری رفت تا پایان جهان

4:البته هنوز زنده هست و در بین مرد حظور دارد

5:در پایان جهان بر میگردد و حکومت خدا رابرقرار میکند

سوال من این هست که دلیل این همه شباهت چیست؟؟

چرا بحث خدا رو با امام زمان قاطی میکنی ؟

در اسلام ناب اون خدایی که بتونه در تصور بیاد خدانیست . زیرا خداوند فوق تصور است . به همین خاطره که بعضی ها منکرش میشن.

امام زمان هم وقتی میاد که مردم قدرت تعقلشون بالا بره و هرچیزی رو همینجوری چون دیگران گفتن نپذیرن ، یه خورده خودشون هم فکر کنن.

توی روایات هم میخونیم که : بسیاری از علماء در مقابل امام زمان می ایستن.

یا اینکه امام زمان همه رو به اون دین اصلی که همه مردم دنیا قبولش دارن دعوت میکنه ( در روایات دین رو به تشخیص خوبی از بدی تعریف میکنن) به همین خاطره که بعضیها فکر میکنن این یک دین جدیده.

امام زمان هم همه اونهایی رو که الان کافرن نمیکشه بلکه دین رو بیان میکنه . بهشون فرصت فکر کردن هم میده .

فقط با کسانیکه در مقابلش می ایستن و می جنگن مبارزه میکنه.

امام زمان برای کشورگشایی نمیادکه ؟ این ملتها هستن که به استقبال حکومت امام زمان میرن.

لینک به دیدگاه
چرا بحث خدا رو با امام زمان قاطی میکنی ؟

در اسلام ناب اون خدایی که بتونه در تصور بیاد خدانیست . زیرا خداوند فوق تصور است . به همین خاطره که بعضی ها منکرش میشن.

امام زمان هم وقتی میاد که مردم قدرت تعقلشون بالا بره و هرچیزی رو همینجوری چون دیگران گفتن نپذیرن ، یه خورده خودشون هم فکر کنن.

توی روایات هم میخونیم که : بسیاری از علماء در مقابل امام زمان می ایستن.

یا اینکه امام زمان همه رو به اون دین اصلی که همه مردم دنیا قبولش دارن دعوت میکنه ( در روایات دین رو به تشخیص خوبی از بدی تعریف میکنن) به همین خاطره که بعضیها فکر میکنن این یک دین جدیده.

امام زمان هم همه اونهایی رو که الان کافرن نمیکشه بلکه دین رو بیان میکنه . بهشون فرصت فکر کردن هم میده .

فقط با کسانیکه در مقابلش می ایستن و می جنگن مبارزه میکنه.

امام زمان برای کشورگشایی نمیادکه ؟ این ملتها هستن که به استقبال حکومت امام زمان میرن.

ممنون بابت جوابتون.ولی این پستتون تنها ربطی که به پستم داشت امام زمانش بود.

دوباره پست را بخون .

سوال اصلی این هست که چرا این همه در ادیان ابراهیمی بین ادیان دیگر شباهت وجود داره.

مثلا همین غیبت کبری وصغری امام زمان بارها هم در تاریخ ادیان ابراهیمی و هم ادیان غیر ابراهیمی تکرار شد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
ممنون بابت جوابتون.ولی این پستتون تنها ربطی که به پستم داشت امام زمانش بود.

دوباره پست را بخون .

سوال اصلی این هست که چرا این همه در ادیان ابراهیمی بین ادیان دیگر شباهت وجود داره.

مثلا همین غیبت کبری وصغری امام زمان بارها هم در تاریخ ادیان ابراهیمی و هم ادیان غیر ابراهیمی تکرار شد.

اگه منظورت اینه که چرا در همه ادیان بعضی چیزهای مشابه هم پیدا میشه؟

البته به این سوال چند جور پاسخ داده اند:

1- چون ریشه در یک جا داره وهمه اونها از سوی خدای واحدی اومده که البته برخی از این ادیان به مرور زمان دچار تحریف شده اند . ولی برخی مشابهتهایی از اونها باقی مانده.

2- چون این موارد یعنی خدا که یک قدرت برتره و ظهور منجی که به عنوان یک آرزوی مدینه فاضله داشتن . همیشه در فکر بشر جریان داشته . در طول تاریخ آرامش بخش انسانها بوده و نسل به نسل اون رو به هم انتقال دادن . ودر تمدنهای مختلف با همین مبنا شکل گرفته.( کسانیکه اینگونه تفسیر میکنن دین رو زاییده فکر بشر میدونن)

3- گروهیکه دین باوران را افرادی صلح طلب و اخلاقی می دانند. این اندیشه ها را سرچشمه گرفته از آرزوهای آنها می دانند که کم کم به عنوان بخشی از دین تلقی شده و جزء آن قرار گرفته می دانند.

4- و 5- یادم نمیاد .

لینک به دیدگاه

در مورد ادیان ابراهیمی فقط صحبت نمیکنیم.

نمیتونید شما بگید ریشه مثلا ادیان بت پرست یکی هست.

چون این را که قبول داری چرت و پرت ها و دروغ های بعدی که اشخاصی به نام الهه یا همون پیامبر خودمون

به خورد مردم دادند.

حالا شما میبینی همین داستان ها و موضوعات مختلف در ادیان ابراهیمی هم میاد.

شما حتی میبینید وقتی مردم داشتند دوره کعبه بت ها را میپرستیدند.وقتی یک پیامبر ادیان ابراهیمی میاد.میگه حالا شما این خانه را باز هم بپرستید.

خونه خدا هم اینجاست .

اگر ریز بری تو این نکات.اگر بدون تعصب شباهت غیبت های امام زمان را با عیسی نگاه کنید .

متوجه شباهت های زیادی میشید.

قضیه این هست که یکی 2 تا نیست.بارها تکرار میشه.

مثلا شما میبینید اسطوره هایی مثل کشتی نوح.مثل یونس و نهنگ و خیلی های دیگه در اسطوره های ادیان غیر ابراهیمی و حتی تاریخ کشور های دیگه وجود داره.

یعنی یک کپی با کمی تغییر .

شما میگید این تصور همیشه وجود داشته.

سوالم این هست که چرا اون طرف قضیه را نمیبینی.

از کجا میدونی که همین تصور وجود داشتن منجی باعث شده که بعد از مرگ عیسی این داستان ها ساخته بشه.

از کجا میدونی که وقتی طرفداران شیعه وقتی دیدند جانشینی ندارند .کافی بود 5 تا ادم مثل بعضی از روحانی های فاسد این موقع اونجا پیدا بشند که بتونند ازش استفاده ببرند.

هر چیزی ممکن هست.

شما هیچ دلیل منطقی غیر از اینکه نقل شده که 5 نفر امام زمان را دیدند وباهاش ارتباط شد ندارند.

ولی چون از بچگی بهت گفتند.داری رویش تعصب نشون میدی.

وگرنه بدون تعصب بیا پاسخ بده از کجا میدونی این قضیه امام زمان اتفاق افتاده؟؟"؟

فقط به خاطر یک حدیث که نمیدونی درست هست یا نه؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

من گفتم هر چی بلد باشم میگم

هر کسی که ادعا می کنه عقل داره و نیازی به این حرفا نداره مطمئنا با گفته های من گمراه نمیشه

برای جلوگیری از انحراف دنیا به خاطر حرفای من کل پستام پاک شد

این شما اینم میدون برای اظهار نظر

من در حد باورهای خودم گفتم نه قصد منحرف کردن بود نه قصد ثابت کردن

با اجازه ی همه صاحب نظران:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من گفتم هر چی بلد باشم میگم

هر کسی که ادعا می کنه عقل داره و نیازی به این حرفا نداره مطمئنا با گفته های من گمراه نمیشه

برای جلوگیری از انحراف دنیا به خاطر حرفای من کل پستام پاک شد

این شما اینم میدون برای اظهار نظر

من در حد باورهای خودم گفتم نه قصد منحرف کردن بود نه قصد ثابت کردن

با اجازه ی همه صاحب نظران:icon_gol:

با عرض معذرت از اینکه جسارت شد:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

منظورم این نیست که نظر ندید . بلکه منظورم اینه که آوردن آیات و روایات برای کسی که به اسلام اعتقاد داره مفیده نه کسی که هیچ دینی نه بلکه خدارو هم قبول نداره .

بهتره به لحاظ عقلی بحث بشه نه نقلی .

البته قصد شما منحرف کردن کسی نیست . ولی بیان مطالبی که خودش میتونه ایجاد سوال بکنه و هی سوال تو سوال بشه بحث رو منحرف میکنه.

پاک کردن پستهای دیگران هم کار غلطیه :ws46:

لینک به دیدگاه

من واقعا دنبال اون جواب میگردم ها... هدف والای انسانی که در دین گفته شده چیه ؟

یک سوال دیگه هم دارم... شاید جوابش به نظر ساده بیاد ولی من که تا حالا جواب قانع کننده ای نشنیدم... دلیل خلقت انسان توسط خدای شما چی بوده دقیقا ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
در مورد ادیان ابراهیمی فقط صحبت نمیکنیم.

نمیتونید شما بگید ریشه مثلا ادیان بت پرست یکی هست.

چون این را که قبول داری چرت و پرت ها و دروغ های بعدی که اشخاصی به نام الهه یا همون پیامبر خودمون

به خورد مردم دادند.

حالا شما میبینی همین داستان ها و موضوعات مختلف در ادیان ابراهیمی هم میاد.

شما حتی میبینید وقتی مردم داشتند دوره کعبه بت ها را میپرستیدند.وقتی یک پیامبر ادیان ابراهیمی میاد.میگه حالا شما این خانه را باز هم بپرستید.

خونه خدا هم اینجاست .

اگر ریز بری تو این نکات.اگر بدون تعصب شباهت غیبت های امام زمان را با عیسی نگاه کنید .

متوجه شباهت های زیادی میشید.

قضیه این هست که یکی 2 تا نیست.بارها تکرار میشه.

مثلا شما میبینید اسطوره هایی مثل کشتی نوح.مثل یونس و نهنگ و خیلی های دیگه در اسطوره های ادیان غیر ابراهیمی و حتی تاریخ کشور های دیگه وجود داره.

یعنی یک کپی با کمی تغییر .

شما میگید این تصور همیشه وجود داشته.

سوالم این هست که چرا اون طرف قضیه را نمیبینی.

از کجا میدونی که همین تصور وجود داشتن منجی باعث شده که بعد از مرگ عیسی این داستان ها ساخته بشه.

از کجا میدونی که وقتی طرفداران شیعه وقتی دیدند جانشینی ندارند .کافی بود 5 تا ادم مثل بعضی از روحانی های فاسد این موقع اونجا پیدا بشند که بتونند ازش استفاده ببرند.

هر چیزی ممکن هست.

شما هیچ دلیل منطقی غیر از اینکه نقل شده که 5 نفر امام زمان را دیدند وباهاش ارتباط شد ندارند.

ولی چون از بچگی بهت گفتند.داری رویش تعصب نشون میدی.

وگرنه بدون تعصب بیا پاسخ بده از کجا میدونی این قضیه امام زمان اتفاق افتاده؟؟"؟

فقط به خاطر یک حدیث که نمیدونی درست هست یا نه؟؟؟

1- نظرات خودم نبود . نظرات محققان ادیان بود.

2- دراینجا من با تعصب صحبت نکردم. ولی این شمایید که در بی دینی و منکر خدا بودن خودتان تعصب دارید.

3- اگر درست در همان ادیان بت پرستی هم دقت کنید . به ریشه خداپرستی می رسید. یعنی انسان در طول تاریخ میل به پرستش داشته . ولی یا راه رو درست رفته یا غلط .

4- به عقیده مسلمانان به همراه ظهور امام زمان حضرت مسیح هم ظهور خواهد کرد و در بیت المقدس پشت سر امام زمان به نماز می ایستد.

5- در مورد ظهور منجی در همه ادیان آسمانی صحبت شده . ودر مورد امام زمان هم فقط یک روایت و حدیث نیست بلکه بیش از هزاران روایت و حدیث از شیعه و سنی نقل شده .

آیا اینهمه مطالبی که در رابطه با وجود خدا در طول تاریخ مردم بیان کردن یک درصد هم برای شما متعصبان جای تردید ایجاد نمیکنه که شاید باشه .

شاید میگساری وقتی برای فکر کردن به این چیزا براتون نمیذاره

لینک به دیدگاه
من واقعا دنبال اون جواب میگردم ها... هدف والای انسانی که در دین گفته شده چیه ؟

یک سوال دیگه هم دارم... شاید جوابش به نظر ساده بیاد ولی من که تا حالا جواب قانع کننده ای نشنیدم... دلیل خلقت انسان توسط خدای شما چی بوده دقیقا ؟

1- هدف والای انسانی همون چیزیه که به خاطرش آفریده شده .

انسان آفریده شد تا خدا را بشناسد. چون چیزی که در عدم است قابلیت تصور ندارد. ولی وقتی که وجود پیداکرد اول به خودش وبعد به پیرامونش معرفت خواهد یافت.

2- البته خدای همه یکی است ولی هر کسی به یک صورت اورا درک خواهد کرد . و گاهی برخی خدای واحد را منکر می شوند. واین دلیل بر بی خدایی نیست بلکه آنها خود را خدای خود قرار داده اند.

نمی دونم قانع شدی یا نه ؟ ولی اگه بیشتر بخوای بدونی باید بری فلسفه بخونی . من همین قدر که خونده بودم تونستم توضیح بدم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

2- دراینجا من با تعصب صحبت نکردم. ولی این شمایید که در بی دینی و منکر خدا بودن خودتان تعصب دارید.

3- اگر درست در همان ادیان بت پرستی هم دقت کنید . به ریشه خداپرستی می رسید. یعنی انسان در طول تاریخ میل به پرستش داشته . ولی یا راه رو درست رفته یا غلط .

4- به عقیده مسلمانان به همراه ظهور امام زمان حضرت مسیح هم ظهور خواهد کرد و در بیت المقدس پشت سر امام زمان به نماز می ایستد.

5- در مورد ظهور منجی در همه ادیان آسمانی صحبت شده . ودر مورد امام زمان هم فقط یک روایت و حدیث نیست بلکه بیش از هزاران روایت و حدیث از شیعه و سنی نقل شده .

آیا اینهمه مطالبی که در رابطه با وجود خدا در طول تاریخ مردم بیان کردن یک درصد هم برای شما متعصبان جای تردید ایجاد نمیکنه که شاید باشه .

الان شما با تعصب برخورد میکنید یا ما...

شما اگر دوتا پست دیگه بزنید کار به فتوای نجاست ما و فرمان گردن زدن ما هم میکشد...

این شما هستید که خرافات توانایی فکر کردن رو ازتون گرفته...

• Like 3
لینک به دیدگاه
1- هدف والای انسانی همون چیزیه که به خاطرش آفریده شده .

انسان آفریده شد تا خدا را بشناسد. چون چیزی که در عدم است قابلیت تصور ندارد. ولی وقتی که وجود پیداکرد اول به خودش وبعد به پیرامونش معرفت خواهد یافت.

2- البته خدای همه یکی است ولی هر کسی به یک صورت اورا درک خواهد کرد . و گاهی برخی خدای واحد را منکر می شوند. واین دلیل بر بی خدایی نیست بلکه آنها خود را خدای خود قرار داده اند.

نمی دونم قانع شدی یا نه ؟ ولی اگه بیشتر بخوای بدونی باید بری فلسفه بخونی . من همین قدر که خونده بودم تونستم توضیح بدم.

خوب این دلیل والایی نیست... هست ؟

من نمیدونم چرا این هدف اینقدر باید ارزشمند باشه... پس در حقیقت ما تنها بازیچه های دست خدا هستیم ؟ البته فرض براینکه وجود داره...

در مورد خدای خودمون بودن هم درست میفرمایید...

البته قانع که شدم... ولی در مورد والا بودن هدف متوجه نمیشم چرا اینقدر والاست...

بنده فلسفه خواندم... ولی این نوع تفکر رو درک نمیکنم...

• Like 4
لینک به دیدگاه

یک مشت جواب بی معنی که هیچ ربطی به پستم نداشت

واقعا برایتون متاسفم و دیگه به هیچ پستتون جواب نمیدم

• Like 2
لینک به دیدگاه

آیا مسیحیان هم اینو قبول دارن؟!!! بایستی بقول خودتون با مااز خدا بیخبران بحث عقلی کنید نه نقلی؟!!!!

در قرآن از حضرت عیسی مسیح بیش از 20 بار یاد شده حتی جایگاه اورا مشخص کرده،حتی به گونه ای اشاره شده که حضرت عیسی کشته نشده . ولی آیا به ظهور امام زمان اشاره شده؟!!

ظهور امام زمان به آن سبکی که مدعی هستید مختص شیعیان است. اهل تسنن بهیچ وجه چنین اعتقاداتی ندارند. اهل تسنن معتقدند که امام حسن عسگری اصلا پسری نداشته!!! بهتره هر کسی عقاید خودشو بگه!!!!

پس بقول خودتون اگه اطلاعاتتون کامل نیست جواب ندید ،باعث گمراهیه دیگران میشه(بهتره آدم یه سوزن به خودش بزنه یه جوالدوز به دیگری)

هنوز خیلی زوده بخواین در مورد تعصب بقیه دوستان اظهار نظر کنید!!!

شما که اینقدر اخلاقیات را به بقیه متذکر میشین ،این گونه حرف زدن درست نیست؟!!!

شاید از تعصب ناشی بشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
الان شما با تعصب برخورد میکنید یا ما...

شما اگر دوتا پست دیگه بزنید کار به فتوای نجاست ما و فرمان گردن زدن ما هم میکشد...

این شما هستید که خرافات توانایی فکر کردن رو ازتون گرفته...

ببخشید ! این جواب برای شما نبود که به خودتون گرفتید .! برای danielo بود .

هرکسی رو با ادبیات خودش جواب میدم .

اگه با شما اینطوری گفتگو کردم بفرمایید .... تا معذرت خواهی کنم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب این دلیل والایی نیست... هست ؟

من نمیدونم چرا این هدف اینقدر باید ارزشمند باشه... پس در حقیقت ما تنها بازیچه های دست خدا هستیم ؟ البته فرض براینکه وجود داره...

در مورد خدای خودمون بودن هم درست میفرمایید...

البته قانع که شدم... ولی در مورد والا بودن هدف متوجه نمیشم چرا اینقدر والاست...

بنده فلسفه خواندم... ولی این نوع تفکر رو درک نمیکنم...

اینکه بگیم بازیچه دست خدا هستیم یعنی آفرینش ما لغو بوده که این لغت رو به کار بردن صحیح نیست.

انسان نیز مانند سایر موجودات مخلوق است . وخالق دارد . و پس از شناخت خود به مقایسه خود با موجودات دیگر می پردازد و در می یابد که چیزی دارد چیزهایی دارد که موجودات دیگر ندارند وآن قدرت تفکر و تعقل است و به واسطه همین عقل ( خدا جو و منکر خدا می شود )

که وجه تمایز انسان با موجودات دیگر در همین تعقل است به همین خاطر عامه مردم کسی را که از عقل بهره نمی گیرد به حیوان تشبیه می کنند . وانسانیت او را زیر سوال می برند.

به یه تعبیری میشه گفت هدف والای آفرینش انسان انسانی زندگی کردن اوست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
آیا مسیحیان هم اینو قبول دارن؟!!! بایستی بقول خودتون با مااز خدا بیخبران بحث عقلی کنید نه نقلی؟!!!!

در قرآن از حضرت عیسی مسیح بیش از 20 بار یاد شده حتی جایگاه اورا مشخص کرده،حتی به گونه ای اشاره شده که حضرت عیسی کشته نشده . ولی آیا به ظهور امام زمان اشاره شده؟!!

ظهور امام زمان به آن سبکی که مدعی هستید مختص شیعیان است. اهل تسنن بهیچ وجه چنین اعتقاداتی ندارند. اهل تسنن معتقدند که امام حسن عسگری اصلا پسری نداشته!!! بهتره هر کسی عقاید خودشو بگه!!!!

پس بقول خودتون اگه اطلاعاتتون کامل نیست جواب ندید ،باعث گمراهیه دیگران میشه(بهتره آدم یه سوزن به خودش بزنه یه جوالدوز به دیگری)

هنوز خیلی زوده بخواین در مورد تعصب بقیه دوستان اظهار نظر کنید!!!

شما که اینقدر اخلاقیات را به بقیه متذکر میشین ،این گونه حرف زدن درست نیست؟!!!

شاید از تعصب ناشی بشه.

1- من نگفتم که همه کسانیکه به ظهور منجی اعتقاد دارن به یک شیوه سخن گفتن . بله درمورد ظهور امام زمان عقاید شیعه وسنی مختلفه ولی آیا منکر این میشوید که اهل سنت به ظهور امام زمان واینکه نام او مهدی است در کتب خود اشاره ای نکرده اند. وحتی نام اورا در مسجد النبی در کنار سایر صحابه پاک پیامبر نوشته اند. ( تحقیق کنید)

2- من هیچ کسی رو متهم به از خدا بیخبر بودن نکردم بلکه ( چند تاپیک قبل ) معتقدم هر کسی خدا رو درک میکنه ولی ممکنه تصورش با دیگران فرق کنه { این احترام به عقاید دیگرانه نه اینکه دیگران رو جاهل و متعصب بنامیم}

3- من نگفتم که تو قرآن درباره امام زمان چیزی نوشته بلکه در روایتهای مسلمانان نقل شده . مسیحیت هم قبل از اسلام بوده . پس لازم نیست که هرچی رو مسلمونا میگن مسیحیها هم بگن.

4- من در مورد تعصب داشتن همه اظهار نظر نکردم . بلکه اونهایی که هنوز بحث شروع نشده آدم رو متعصب میدونن. . شما که ادعا دارید متعصب نیستید چرا زود به خودتون میگیرید .:icon_gol:

5- من ادعا نکردم که علامه دهرم و هر کی می خواد بپرسه من قانعش میکنم . در حد اطلاعات خودم بحث میکنم. بحث نقلی هم نکردم .( اینکه درمورد ظهور منجی نقلهای بسیاری شده از ادیان ومذاهب ، این بحث نقلی نیست بلکه عقلیه از اون بابت که( بلاخره تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ) باید در مورد آمدنش نه یقین بلکه حد اقل باید شک کرد...)

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...