هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ ديشب تاپيكي زدم كه قفل شد بدون دليل با اين مضموم كه چرا ادم هايي كه تا ديروز پاي خيلي از تاپيك هاي تند ما مهر تاييد ميزدند الان بايد بيان خودشون توي جايگاه مديريت بزارند و هي فرت فرت تاپيك منهدم كنند ؟ ايا نبايد به صداقتشون شك كرد ؟ بله ميدونم قوانين تالار بايد رعايت شه و مديرهاي ازاد هم وظيفه شون اينه اصلا هركي شاكيه بره براي خودش وبلاگ بزنه هرچي خواست بگه خربزه بخوره پاي لرزشم بخوابه اصلن بميره ... ولي آهاي مديراي محترم دوستاي عزيز خيلي زشته ادم تصوير شاد ، ساده و زيبايي رو كه قبلا از خودش ساخته اينجوري نابود كنه و تغيير چهره بده حيفه .. (با مديراي قبلي كار ندارم چون اونا از اولش اونجوري بودن ) به هر حال توي هر محيطه بسته اي انتقاد برار با مغضوب عليه شدن چون كسي نمياد براي خوشامد گويي و تعريف انتقاد كنه انتقاد براي گفتن نقطه ضعف هاست و اين دليلي ميشه تا به تصوير ذهني معصومانه و بي خطاي ادم هاي انتقاد شده خدشه دار بشه خداي ناخواسته .. اما خوبه همه جوره تحمل انتقادو داشته باشيم حتي وقتي ناراحت ميشيم 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ هوم؟ ارش دیشب تا 5 صبح با یکی کله خرابتر از خودم داشتم بحث میکردم واخرش مطمئن شدم زمان همه چی رو بزودی وحتی زودتر از اون چیزی که تصورشو میکنیم حل میکنه ولی بازم اون چیزی که خوبه اتفاق نخواهد افتاد درمورد این مسئله هم امیدوارم همه مثل من درمورد تو اشتباه نکنند(مربوط به زمان اومدنت1)و همه هم مثل اون زمان تو کله شقی نکنن وگرنه خیلی راحتتر میشه حرفارو زد! 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ هوم؟ارش دیشب تا 5 صبح با یکی کله خرابتر از خودم داشتم بحث میکردم واخرش مطمئن شدم زمان همه چی رو بزودی وحتی زودتر از اون چیزی که تصورشو میکنیم حل میکنه ولی بازم اون چیزی که خوبه اتفاق نخواهد افتاد درمورد این مسئله هم امیدوارم همه مثل من درمورد تو اشتباه نکنند(مربوط به زمان اومدنت1)و همه هم مثل اون زمان تو کله شقی نکنن وگرنه خیلی راحتتر میشه حرفارو زد! مي دوني سجاد اين حكايت مشكل الان ما و جامعه اي كه توش زندگي ميكنيم را به وضوح بيان ميكنه دقيقا قوانين اينچنيني بر ما حاكمه و خيليا از ماها نه تنها قبول كرديم بلكه با افتخار اجراش هم ميكنيم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ ارش یه چیزی بالاتر از حرفه خب نتونستم اون چیزی رو که لازم بود تو پست قبلی بهت منتقل کنم من مدتیه نیستم زیاد وفرصت کافی هم برای بودن تو نت رو ندارم ولی درمورد خودم میتونم توضیحی اگه لازم بود بدم! درمورد جامعه هم بزار خالقش از کما بیاد بیرون ببینیم اصلا جنسیتش چیه تا به مبادی ادابش هم برسیم!! 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ فك ميكنيد اين سه سرباز ديونه اند كه به دوربين نگاه نكردن تفاوت اين سه سرباز با اون ريشو گوشه تصوير كه داره ميخنده رو مي بيند تو زندگي ما همچنين موقعيت هاي پيش مياد حداقل اينقد مرد باشيم و جرات داشته باشيم به دوربين نگاه نكنيم و لبخند نزنيم 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ قانون شماره 19) چنانچه تاپيک و يا پيغامي از کاربران توسط مديري در انجمن حذف و يا ويرايش شد، در صورت داشتن سوال در اين رابطه و يا خواهان جويا شدن علت موضوع لطفا براي مدير آن انجمن يک پيغام خصوصي ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصي مطرح کنيد تا آن مدير نيز در اين باره شما را راهنمايي و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. قانون شماره 25) در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي آن را براي آن مدير ارسال نمائيد، یا در دفاتر مدیریتی به صورت محترمانه مطرح نمایید، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي براي مدیریت سایت، ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود. اکثر مشکلات ما به خاطر عدم رعایت قوانین هستش. 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ اکثر مشکلات ما به خاطر عدم رعایت قوانین هستش. بخشيد ايناي كه گذاشتي چه ربطي داشت به موضوع ؟! اصلا شما به اون جمله اخر امضات اعتقاد داريد ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ بخشيد ايناي كه گذاشتي چه ربطي داشت به موضوع ؟!اصلا شما به اون جمله اخر امضات اعتقاد داريد ؟ اگه اعتقاد نداشتم که نمیذاشتم دلیلش به خاطر این بود: ديشب تاپيكي زدم كه قفل شد بدون دليل با اين مضموم كه چرا ادم هايي كه تا ديروز پاي خيلي از تاپيك هاي تند ما مهر تاييد ميزدند الان بايد بيان خودشون توي جايگاه مديريت بزارند و هي فرت فرت تاپيك منهدم كنند ؟ ايا نبايد به صداقتشون شك كرد ؟ 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ اگه اعتقاد نداشتم که نمیذاشتم دلیلش به خاطر این بود: فك نمي كنيد اين دو جمله ناقص باشه وقضاوت در مورد كل تاپيك زوده اين يه سوال كليه هر كاربر ديگه هم ميتونه جوابش بده ... خب توي اون تاپيك سوال هاي مطرح شده بود كه بهتر بود همواونجا جوابش داده بشه نه تو پروف خصوصي لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام آرش جان احساس کردم طرف صحبتت من بودم که این پست رو زدم اگه مشکل یا انتقادی هست من خودم پاسخگو هستم و اصلا از اون تاپیکت ناراحت نشدم و بخاطر اون قفلش نکردم. ولی اگه واقعا طرف صحبتت من هستم که باید بگم کمی تعجب کردم از حرفات!! فکر کنم من جز کم صحبت ترین مدیرا تو این انجمن بودم با توجه به اینکه پست مدیریت تالار گفتگوی ازاد (حساس ترین تالار انجمن) رو دارم ببین رفیق حوصله شعار دادن و زدن حرفای قشنگ ندارم برای همین خیلی رک و پوس کنده حرفم رو میزنم اون تاپیک رو من قفل کردم حتی شقایق هم با قفل کردنش مخالف بود! خب تاپیکی که زدی کمی بحث برانگیز بود که با اومدن امین و پستهایی که زد و بعدش هم اسی و کاربرایی که بعدا میومدن و عکس العمل نشون میدادن و... قفل شد ببین مطمئن باش اگه اون تاپیک با اون روندی که داشت ادامه پیدا میکرد 100 در 100 به توهین و بد و بیراه و احتمالا اخراج یکی دو نفر میکشید و من بخاطر اینکه نمیخواستم اینطوری بشه و بخاطر بعضی بحثها و اختلافات کوچیک بعضی از دوستان محروم بشن و... اونو قفل کردم باز میل خودته اگه بخوای تاپیک رو دوباره باز میکنم. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ [quote=pianist;453287 ببین مطمئن باش اگه اون تاپیک با اون روندی که داشت ادامه پیدا میکرد 100 در 100 به توهین و بد و بیراه و احتمالا اخراج یکی دو نفر میکشید و من بخاطر اینکه نمیخواستم اینطوری بشه و بخاطر بعضی بحثها و اختلافات کوچیک بعضی از دوستان محروم بشن و... اونو قفل کردم باز میل خودته اگه بخوای تاپیک رو دوباره باز میکنم. واقعا این نواندیشان خط مقدمه !!!!!! من با هیچکس دعوا ندارم،اما نمیدونم چرا خیلی ها با من دعوا دارند. من به مکتب فکری اونها نقد وارد میکنم،اما اونها میان به خود من حمله میکنند !!!!!! مثلا من میگم،اینجای دینتون از نظر من ایراد داره،طرف میاد میگه نه تو کافری یا دلقکی !!!!!!! هرچه آدمی تابو و چیزهای مقدسی که نباید بهش نزدیک شد،بیشتر داشته باشه،تحمل انتقادش هم کمتره..... 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا این نواندیشان خط مقدمه !!!!!! من با هیچکس دعوا ندارم،اما نمیدونم چرا خیلی ها با من دعوا دارند. من به مکتب فکری اونها نقد وارد میکنم،اما اونها میان به خود من حمله میکنند !!!!!! مثلا من میگم،اینجای دینتون از نظر من ایراد داره،طرف میاد میگه نه تو کافری یا دلقکی !!!!!!! هرچه آدمی تابو و چیزهای مقدسی که نباید بهش نزدیک شد،بیشتر داشته باشه،تحمل انتقادش هم کمتره..... خب بنظرم مشکل این هست که نمیتونیم با ارامش با هم صحبت کنیم، نقد کنیم، به نظرات هم احترام بگذاریم، با نظرات هم مخالفت کنیم (با احترام) و خیلی چیزای دیگه که هنوز یاد نگرفتیم. بنظر من این انجمن یه نمونه هست نمونه یه جامعه ی کوچیک ببینید من اعتقاد دارم ما خودمون با انتقادات تندی که نسبت به حاکمان کشورمون میکنیم اگه یک روز خودمون بریم و جای اونها رو بگیرم باز اوضاع همین خواهد بود باز زور و دیکتاتوری و... یادمه چند وقت پیش یه کاربری تو باشگاه مهندسان تاپیکی زد با عنوان کوروش و ایران باستان و... اومد و از خصوصیات حکومت کوروش و اعتقاداتش نوشت و طرفداری کرد حالا جالب اینه که وقتی 2 نفر اومدن و با حرفاش مخالفت کردن همه رو به فحش کشید!! نمیدونم چرا ما شمشیرهایمان رو از رو بسته ایم!! این رو هم بگم که صحبتهای من کلی هست و شخص خاصی رو هدف نگرفتم 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ آرش جان میشه بگی مشکلی که با من داری چیه؟ خیلی برام جالبه که بدونم که چی شده؟ فکر کنم مشکلت و من بتونم حدس بزنم چیه؟ مطمئنم بخاطر همون تذکری بود که بهت دادم تا توهینی که علنا به کاربر بیتا نوشتی و ادیت کن وگرنه اخطار میگیری بهت برخورده؟ بله من اعتقاد به چیزی ندارم مذهبی هم نیستم و قبلا هم تو تاپیکی گفتم مسلمون زاده ام ولی مسلمون نیستم و هنوز هم سر حرف خودم هستم ولی دلیل نمیشه که بیام با کسی که تندرو هست بخوام با توهین حرف و بزنم از اون اول هم که عضو شدم پست سیاسی ندادم و نخواهم داد چه مدیر باشم چه کاربر فعال چون از سیاست خوشم نمیاد و تمام حرفایی که همه میزنن بی رودر بایسی کشکه چون وقتی ترتیب اثری داده نمیشه چرا سرم و درد بیارم وقتی خیلی راحت با مخالف برخورد میشه چرا خودم و خسته کنم بعدش اگه خودت شاغلی میدونی هر کاری یک مسوولیتی و رو دوش آدم میذاره درسته اینجا به هیچ کس حقوقی نمیدن ولی من در مقابل کاری که قبول کردم احساس وظیفه و مسوولیت میکنم و تمام سعیم و میکنم تا به نحو احسنت انجام بدم حالا اگه به کسی بر خورد پس مشکل از خودشه که میخواد قوانین و زیر پا بذاره نه از من پس الکی جو اینجا رو متشنج نکن چون با این حرفا و انتقادای الکی من روال کاریم و عوض نمیکنم 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام آرش جان احساس کردم طرف صحبتت من بودم که این پست رو زدم اگه مشکل یا انتقادی هست من خودم پاسخگو هستم و اصلا از اون تاپیکت ناراحت نشدم و بخاطر اون قفلش نکردم. ولی اگه واقعا طرف صحبتت من هستم که باید بگم کمی تعجب کردم از حرفات!! فکر کنم من جز کم صحبت ترین مدیرا تو این انجمن بودم با توجه به اینکه پست مدیریت تالار گفتگوی ازاد (حسای ترین تالار انجمن) رو دارم ببین رفیق حوصله شعار دادن و زدن حرفای قشنگ ندارم برای همین خیلی رک و پوس کنده حرفم رو میزنم اون تاپیک رو من قفل کردم حتی شقایق هم با قفل کردنش مخالف بود! خب تاپیکی که زدی کمی بحث برانگیز بود که با اومدن امین و پستهایی که زد و بعدش هم اسی و کاربرایی که بعدا میومدن و عکس العمل نشون میدادن و... قفل شد ببین مطمئن باش اگه اون تاپیک با اون روندی که داشت ادامه پیدا میکرد 100 در 100 به توهین و بد و بیراه و احتمالا اخراج یکی دو نفر میکشید و من بخاطر اینکه نمیخواستم اینطوری بشه و بخاطر بعضی بحثها و اختلافات کوچیک بعضی از دوستان محروم بشن و... اونو قفل کردم باز میل خودته اگه بخوای تاپیک رو دوباره باز میکنم. سلام همین اول بگم حامد جان هم تو هم شقایق به عنوان دوستای مجازیم خیلی عزیز تر از اونید که حتی بخوام ایپسلونی از شما ناراحت شم اما در مورد اون دلیلی که میگه بحث داشته به توهین و بی راهه کشیده میشده ...باید بگم اگه من جات بودم یکم راحت تر برخورد میکردم و این اجازه رو میدام که تا جایی که امکان داره بحث ادامه پیدا کنه بعد در نهایت توهین ها رو پاک میکردم چون خوشبختانه همه میدونند که تخریب شخصیت همدیگه چه کار زشته و هیچکس به حز طرفین دعوا ضرر نمیکنه شما با قفل کردن اونها را از یک حق طبعیشون محروم کرد یعنی حق پی بردن به اشتباشون و حل اختلافشون .... بله اون تاپیک بهتره باز شه چون هیچ حرفی خلاف قوانین تالار توش نزدم و جواب شقایق هم هم اونجا بهتره داده شه ببین رفیق حوصله شعار دادن و زدن حرفای قشنگ ندارم برای همین خیلی رک و پوس کنده حرفم رو میزنم اتفاقا خیلی خوبه این . اما بازم بگما بجث اصلی این تاپیک اصلا این چیزا نبود 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ آرش جان میشه بگی مشکلی که با من داری چیه؟خیلی برام جالبه که بدونم که چی شده؟ فکر کنم مشکلت و من بتونم حدس بزنم چیه؟ مطمئنم بخاطر همون تذکری بود که بهت دادم تا توهینی که علنا به کاربر بیتا نوشتی و ادیت کن وگرنه اخطار میگیری بهت برخورده؟ بله من اعتقاد به چیزی ندارم مذهبی هم نیستم و قبلا هم تو تاپیکی گفتم مسلمون زاده ام ولی مسلمون نیستم و هنوز هم سر حرف خودم هستم ولی دلیل نمیشه که بیام با کسی که تندرو هست بخوام با توهین حرف و بزنم از اون اول هم که عضو شدم پست سیاسی ندادم و نخواهم داد چه مدیر باشم چه کاربر فعال چون از سیاست خوشم نمیاد و تمام حرفایی که همه میزنن بی رودر بایسی کشکه چون وقتی ترتیب اثری داده نمیشه چرا سرم و درد بیارم وقتی خیلی راحت با مخالف برخورد میشه چرا خودم و خسته کنم بعدش اگه خودت شاغلی میدونی هر کاری یک مسوولیتی و رو دوش آدم میذاره درسته اینجا به هیچ کس حقوقی نمیدن ولی من در مقابل کاری که قبول کردم احساس وظیفه و مسوولیت میکنم و تمام سعیم و میکنم تا به نحو احسنت انجام بدم حالا اگه به کسی بر خورد پس مشکل از خودشه که میخواد قوانین و زیر پا بذاره نه از من پس الکی جو اینجا رو متشنج نکن چون با این حرفا و انتقادای الکی من روال کاریم و عوض نمیکنم ای بابا شقی تو خودت بریدی خودتم دوختیا اون جریان خورشید در دست راست و ماه در دست چپ میگی که گفتم تعادل ادم به هم می خوره؟؟؟... نه بابا اصلا اون یادم نبود مدیرتت هم هیچ مشکلی نداره خیلیم درسته نه خودخواهین نه مغرر ..اینا رو صادقانه میم .. من فقط گفتم خیلی از کاربرا هستن که به شون نمیاد مدیر این انجمن با این قوانینش باشن چون درسته که هیچ وقت نه حرف سیاسی زدن نه دین و مذهب کسی رو نقد کردن ولی جلو حرفای دیگرون رو هم نگرفتن و خیلی وقتا هم موافق اونها بودن حالا باید مقابلشون وایسن بهتر نیست این مسولیتو قبول نمی کردن ؟؟! مثلا فکرشو بکن وافن بشه مدیر اینجا با عقل حور در میاد ؟! نمی دونم شاید اشتباه کردم در موردتون و این دنیای مجازی قابلیت قضاوت رو نداره 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا این نواندیشان خط مقدمه !!!!!! من با هیچکس دعوا ندارم،اما نمیدونم چرا خیلی ها با من دعوا دارند. من به مکتب فکری اونها نقد وارد میکنم،اما اونها میان به خود من حمله میکنند !!!!!! مثلا من میگم،اینجای دینتون از نظر من ایراد داره،طرف میاد میگه نه تو کافری یا دلقکی !!!!!!! هرچه آدمی تابو و چیزهای مقدسی که نباید بهش نزدیک شد،بیشتر داشته باشه،تحمل انتقادش هم کمتره..... یه ادم خوب ون ادمیه که مرده باشه ادمیه که خوب بتونه دایورت کنه کاریشم نمیشه کرد فعلا اینجا و هر جای دیگه حق خرف زدن نیست قوانین اینجا هم ناچhرا باید رعایت کرد اما اسی شما تو اون تاپیک کارتون داشت به فوش فوش کاری میکشیدا ..خوب نیست اخو ی:smiley (18): لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا شقی تو خودت بریدی خودم دوختیا اون جریان خورشید در دست راست و ماه در دست چپ میگی که گفتم تعادل ادم به هم می خوره؟؟؟... نه بابا اصلا اون یادم نبود مدیرتت هم هیچ مشکلی نداره خیلیم درسته نه خودخواهین نه مغرر ..اینا رو صادقانه میم .. من فقط گفتم خیلی از کاربرا هستن که به شون نمیاد مدیر این انجمن با این قوانینش باشن چون درسته که هیچ وقت نه حرف سیاسی زدن نه دین و مذهب کسی رو نقد کردن ولی جلو حرفای دیگرون رو هم نگرفتن و خیلی وقتا هم موافق اونها بودن حالا باید مقابلشون وایسن بهتر نیست این مسولیتو قبول نمی کردن ؟؟! مثلا فکرشو بکن وافن بشه مدیر اینجا با عقل حور در میاد ؟! نمی دونم شاید اشتباه کردم در موردتون و این دنیای مجازی قابلیت قضاوت رو نداره ممنون از تعریفات ولی آرش جان توی تاپیک قبلین انگشتت طرف مدیر تالار آزاد یعنی من و حامد دراز بود الان انگار ورق برگشت بعد در مورد وافن هم باید بگم همه کاربرا خیلی خوبن و خیلی باسوادن ولی وافن از اون دسته از کاربرایی هست واقعا واقعا هم پستایی که میزنه با آگاهی هست و هم واقعا سواد اطلاعات عمومیش خیلی بالاست و فکر کنم واقعا کاربر ویژه بودن برازنده اون هست و خواهد بود هر چند خیلیا مستحق این عنوان هستند که در آینده این عنوان و میگیرن و نکته دوم اینه که وافن مدیر نشده و ابزار مدیریت هم نداره فقط به عنوان کاربر ویژه شناخته شده بخاطر پستها و تاپیکاش و نکته آخر اینه که تو این تالار یک دفتر هست که همه انتقادات و پیشنهاداتشون و اونجا مطرح میکنن و من و حامد و ادمین اونجا پاسخگو هستیم دلیلی نداره هر روز یک تاپیکی زده بشه و ما بخوایم جواب بدیم لطفا از این به بعد این گونه اعتراضها رو در دفتر تالار مطرح کن:w71: 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون از تعریفات ولی آرش جان توی تاپیک قبلین انگشتت طرف مدیر تالار آزاد یعنی من و حامد دراز بود الان انگار ورق برگشتبعد در مورد وافن هم باید بگم همه کاربرا خیلی خوبن و خیلی باسوادن ولی وافن از اون دسته از کاربرایی هست واقعا واقعا هم پستایی که میزنه با آگاهی هست و هم واقعا سواد اطلاعات عمومیش خیلی بالاست و فکر کنم واقعا کاربر ویژه بودن برازنده اون هست و خواهد بود هر چند خیلیا مستحق این عنوان هستند که در آینده این عنوان و میگیرن و نکته دوم اینه که وافن مدیر نشده و ابزار مدیریت هم نداره فقط به عنوان کاربر ویژه شناخته شده بخاطر پستها و تاپیکاش و نکته آخر اینه که تو این تالار یک دفتر هست که همه انتقادات و پیشنهاداتشون و اونجا مطرح میکنن و من و حامد و ادمین اونجا پاسخگو هستیم دلیلی نداره هر روز یک تاپیکی زده بشه و ما بخوایم جواب بدیم لطفا از این به بعد این گونه اعتراضها رو در دفتر تالار مطرح کن:w71: تعریف ندام واقعیت و گفتم از خوشامد گویی هم بدم میاد واقعیته مث همین واقعیت که نظرم در موردتون خیلی تغییر کرد مث همین واقعیت که بین حرف تا عمل فاصله زیادی هست من وافنو نه برای اطلاعاتش مثال زدم چون اینجا و هر چای دیگه به اندازه کافی دکتر و مهندس و متخصص هست اما ادم های که عقیده ای داشته باشن هرچند ناچیز و مختثر و بر روی اون پایبند باشن و به هیچ قیمتی از دست یا تغییرش ندن کمه . ببخشید که اینو میگم اما فک میکنم امثال شما این قابلیتو دارید که فردا در ازای پست موقعیت مقام برید توی ترویج دین و مسایل مذهبی حتی اگه الان مخالفین امیدوارم که اشتباه کنم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ صلوات بفرستین روی همدیگرو ببوسین (خانوما روی خانوما اقایون روی اقایون ) 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ تعریف ندام واقعیت و گفتم از خوشامد گویی هم بدم میاد واقعیته مث همین واقعیت که نظرم در موردتون خیلی تغییر کرد مث همین واقعیت که بین حرف تا عمل فاصله زیادی هست من وافن نه برای اطلاعاتش مثال زدم چون اینجا و هر چای دیگه به اندازه کافی دکتر و مهندس و متخصص هست اما ادم های که عقیده ای داشته باشن هرچند ناچیز و مختثر و بر روی اون پایبند باشن و به هیچ قیمتی از دست یا تغییرش ندن کمه . ببخشید که اینو میگم اما فک میکنم امثال شما این قابلیتو دارید که فردا در ازای پست موقعیت مقام برید توی ترویج دین و مسایل مذهبی حتی اگه الان مخالفین امیدوارم که اشتباه کنم خب مشکل تو اینه که چاپلوسی و دستمال... با قوانین اشتباه میگیری من چه چیزی بهم میرسه اگه چاپلوس باشم و بخوام ترویج دین کنم دینی که خودم قبول ندارم نه آرش جان تو دلت از جای دیگه پر چون حرفات ضد و نقیض یا من و کارام و رفتار و اخلاقم و قبول داری یا نداری اگه داری این جمله قرمز چیه؟ اگه نداری پست بالاییت چیه؟ ولی خیالت راحت باشه چون قوانین و زیر پا نمیذارم اگر کسی بیاد به هر مذهبی اسلام مسیحیت و یهودی ووووو ... بخواد توهین کنه و به تمسخر بگیره باهاش برخورد میشه البته نه اینکه بگه من خودم قبول ندارم و... بخواد توهین یا تمسخر کنه حالا اسم این کار و هر چیزی که دوست داری بذار میخوای بذار اجرای قوانین میخوای بذار چاپلوسی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده