هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 6 خرداد، 2011 خب مشکل تو اینه که چاپلوسی و دستمال... با قوانین اشتباه میگیری من چه چیزی بهم میرسه اگه چاپلوس باشم و بخوام ترویج دین کنم دینی که خودم قبول ندارم نه آرش جان تو دلت از جای دیگه پر چون حرفات ضد و نقیض یا من و کارام و رفتار و اخلاقم و قبول داری یا نداری اگه داری این جمله قرمز چیه؟ اگه نداری پست بالاییت چیه؟ ولی خیالت راحت باشه چون قوانین و زیر پا نمیذارم اگر کسی بیاد به هر مذهبی اسلام مسیحیت و یهودی ووووو ... بخواد توهین کنه و به تمسخر بگیره باهاش برخورد میشه البته نه اینکه بگه من خودم قبول ندارم و... بخواد توهین یا تمسخر کنه حالا اسم این کار و هر چیزی که دوست داری بذار میخوای بذار اجرای قوانین میخوای بذار چاپلوسی بی خیال ..سرتو بیشتر درد نیار ..فایده نداره ظاهر h بلد نیستم حرف بزنم و منظورمو برسونم انتقاد بی انتقاد هر جور راحتید ..خوش باشید :flowerysmile: اینم به صلوات ختم ماجرا الهم صل علی محمد famili his all and 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 بی خیال ..سرتو بیشتر درد نیار ..فایده نداره ظاهر h بلد نیستم حرف بزنم و منظورمو برسونم انتقاد بی انتقاد هر جور راحتید ..خوش باشید :flowerysmile: اینم به صلوات ختم ماجرا الهم صل علی محمد famili his all and
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری