mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ بــــــــــــــــــــــــلـــــــــــه ..... همین خود شما بودین که نسخه می پیچیدین .... مگه من گفتم داشتین ؟! من گفتم توصیه هم می کردین به دیگران که سری رو که درد نمی کنه که دستمال نمی بندن ، از این برنامه ها دور باش تا شب سر راحت بذاری زمین و ...... :167: حالا نگران نباش انشاا.... خدا پیش میاره اون وقت حالت حسابی جا میاد . ایشاله که پیش میاد 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا ما هرچقدر گفتیم منظورمون رابطه جنسی نیست باز انگار همه بحثا میره سمت این بحث شیرین!دوست عزیز ایشون گفته بودن اینکه بعضی از پسرا دخترا رو فقط واسه رابطه جنسی میخوان دور از انسانیته.خب به نظر شما نیست؟ البته ايشون مثل شما نگفتن بعضي. با اجازتون دوباره نقل قول ميگيرم بی احترامی به شما نباشه اما افرادی با این طرز فکر مطئنا نه تنها باعث فساد در خودشون که در جامعه هم می شن البته مشکل اصلی من با آقایون هم برمی گرده به همین موضوع که دخترا رو می خوان فقط برای ارضای این جور نیاز هاشون :w00: درباره جمله اولتونم بايد بگم توي ايران جلوي يکي از حقوق اوليه انسان رو ميگيرن و انجام اون تابو شده. پس اولين چيزي که پس از شنيدن رابطه بين دختر و پسر در ذهن مردم مياد همين رابطه جنسي هستش چون نياز اونها داره سرکوب ميشه. معمولا هم تا اينجا که ديدم اگر پسري و دختري با هم رابطه جنسي داشته باشن، بايد باهم ازدواج کنن.(اين نظر من نيست، اين نظر جامعه اي هست که من توش زندگي ميکنم) در آخر، ازتون معضرت مي خوام اگر در مورد موضوع تاپيکتون بحث نکردم.:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ فساد رو چي معني ميکنيد؟ ببينم يه پسر يا دختر تا 27 ، 28 سالگي بايد با اونجاشون جيش کنن و به درد ديگه اي نميخوره؟ مگه اين نيست که تو 15 و 9 سالگي به بلوغ ميرسن؟راستي دخترها هيچ نيازي ندارن ديگه؟ شمام که هيچي؟ اگه ميبينيد که در زمان قديم يا زمان پيامبرا ميگفتن بريد زن بگيريد به خاطر اين بود که اونها تا تقي به توقي ميخورد يه زن ميگرفتن و به تعداد اونها اضافه ميکردن. (تق و توقه رو همينجوري مينويسن؟) اما الان در حالت عادي جوون ها تا 27، 28 ازدواج نميکنن. وقتي شما اين طرز فکر رو داشته باشيد که ميگيد: خوب از بقيه هيچ انتظاري نميشه داشت که. البته ايشون مثل شما نگفتن بعضي. با اجازتون دوباره نقل قول ميگيرم درباره جمله اولتونم بايد بگم توي ايران جلوي يکي از حقوق اوليه انسان رو ميگيرن و انجام اون تابو شده. پس اولين چيزي که پس از شنيدن رابطه بين دختر و پسر در ذهن مردم مياد همين رابطه جنسي هستش چون نياز اونها داره سرکوب ميشه. معمولا هم تا اينجا که ديدم اگر پسري و دختري با هم رابطه جنسي داشته باشن، بايد باهم ازدواج کنن.(اين نظر من نيست، اين نظر جامعه اي هست که من توش زندگي ميکنم) در آخر، ازتون معضرت مي خوام اگر در مورد موضوع تاپيکتون بحث نکردم. من نمی خواستم این جوری صحبت کنم اما حالا که داره خیلی از مسائلی که نباید عنوان بشه گفته می شه پس جاشه که من هم از عقیده ام دفاع کنم فساد از نظر من یعنی تباهی و له کردن تمام ارزش های انسانی اون جوون می دونی چرا ازدواج نمی کنه ؟ به خاطر این که یه سری دختر احمق خودشون رو به قیمت بی بهایی می فروشن و می شن آلت دست مردا "این که باید شرایط یه زندگی ایده آل رو داشته باشم و ....." توی این دوره در مورد اکثر آقایون کشکه می بینن حالا که این همه دختر ریخته دور و برتون چرا خودتون رو درگیر زندگی و مسئولیت کنین فرق آدم با حیوانات چیه ؟ احتمالا همون قضیه عقل و شعو رو قدر ت درک و اختیاره دیگه !! باور کن یه حیوون هم به جفتش وفادار می مونه و با هر کسی رابطه برقرار نمی کنه اما متاسفانه توی جامعه ما افرادی هستن که فقط اسمی از آدمیت بردن و حتی از به اندازه اون موجود بی عقل و شعور هم نیستن شما چی فکر می کنین پیش خودتون ؟! آدمی که نتونه نفسش رو که در اختیارشه کنترل کنه پس دیگه توقعی نمی شه ازش داشت کسی که نمی تونه خودش رو کنترل کنه دلیل نمی شه دیگران رو بخواد بازیچه هوس بازی های خودش بکنه بره ازدواج کنه داریم صحبت از آدم می کنیم نه یه کالا .... یه موجود با ارزش که شخصیتی برای خودش داره چرا شما آقایون همه چیز رو در رابطه های جنسی می بینین ؟! پس احساس و عواطف ، عشق و احترام به طرف مقابل براتون چه معنی داره ؟ خوبه توی همین تاپیک بغلی صحبت شد در این مورد که نظرتون در مورد دختری که دیگه باکره نیست چیه به نظر من شما با این عقایدتون باید توی غرب و با اون فرهنگ زندگی کنین می دونی مشکل این جاست که تعریف ما از رابطه جنسی کاملا متفاوته تعریف شما ایجاد یک رابطه برای رفع نیاز ها و خواسته هاتونه حالا به هر شکل و با هر کسی و بعد هم همه چیز تموم می شه و یا تاریخ مصرفش می گذره و یکی دیگه اما از نظر با ایجاد این جور روابط 2 طرف دارن به عمیق ترین و خصوصی ترین زوایای وجودی هم وارد می شن و باید پشت برقراری این روابط احساس عمیقی وجود داشته باشه تا از جنبه روحی با هم یکی بشن ای بابا ما هرچقدر گفتیم منظورمون رابطه جنسی نیست باز انگار همه بحثا میره سمت این بحث شیرین!دوست عزیز ایشون گفته بودن اینکه بعضی از پسرا دخترا رو فقط واسه رابطه جنسی میخوان دور از انسانیته.خب به نظر شما نیست؟ در نهایت عذر می خوام از استارتر که بحث به این جا کشیده شد اما خب باید یه سری مسائل روشن می شد :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ من نمی خواستم این جوری صحبت کنم اما حالا که داره خیلی از مسائلی که نباید عنوان بشه گفته می شه پس جاشه که من هم از عقیده ام دفاع کنم فساد از نظر من یعنی تباهی و له کردن تمام ارزش های انسانی اون جوون می دونی چرا ازدواج نمی کنه ؟ به خاطر این که یه سری دختر احمق خودشون رو به قیمت بی بهایی می فروشن و می شن آلت دست مردا "این که باید شرایط یه زندگی ایده آل رو داشته باشم و ....." توی این دوره در مورد اکثر آقایون کشکه می بینن حالا که این همه دختر ریخته دور و برتون چرا خودتون رو درگیر زندگی و مسئولیت کنین فرق آدم با حیوانات چیه ؟ احتمالا همون قضیه عقل و شعو رو قدر ت درک و اختیاره دیگه !! باور کن یه حیوون هم به جفتش وفادار می مونه و با هر کسی رابطه برقرار نمی کنه اما متاسفانه توی جامعه ما افرادی هستن که فقط اسمی از آدمیت بردن و حتی از به اندازه اون موجود بی عقل و شعور هم نیستن شما چی فکر می کنین پیش خودتون ؟! آدمی که نتونه نفسش رو که در اختیارشه کنترل کنه پس دیگه توقعی نمی شه ازش داشت کسی که نمی تونه خودش رو کنترل کنه دلیل نمی شه دیگران رو بخواد بازیچه هوس بازی های خودش بکنه بره ازدواج کنه داریم صحبت از آدم می کنیم نه یه کالا .... یه موجود با ارزش که شخصیتی برای خودش داره چرا شما آقایون همه چیز رو در رابطه های جنسی می بینین ؟! پس احساس و عواطف ، عشق و احترام به طرف مقابل براتون چه معنی داره ؟ خوبه توی همین تاپیک بغلی صحبت شد در این مورد که نظرتون در مورد دختری که دیگه باکره نیست چیه به نظر من شما با این عقایدتون باید توی غرب و با اون فرهنگ زندگی کنین می دونی مشکل این جاست که تعریف ما از رابطه جنسی کاملا متفاوته تعریف شما ایجاد یک رابطه برای رفع نیاز ها و خواسته هاتونه حالا به هر شکل و با هر کسی و بعد هم همه چیز تموم می شه و یا تاریخ مصرفش می گذره و یکی دیگه اما از نظر با ایجاد این جور روابط 2 طرف دارن به عمیق ترین و خصوصی ترین زوایای وجودی هم وارد می شن و باید پشت برقراری این روابط احساس عمیقی وجود داشته باشه تا از جنبه روحی با هم یکی بشن در نهایت عذر می خوام از استارتر که بحث به این جا کشیده شد اما خب باید یه سری مسائل روشن می شد :icon_gol::icon_gol: اگر موافقي اين بحث رو تو پروفايل ادامه بديم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده