#Rosa# 179 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ از نظر من هرچیزی اندازه داره . رابطه ی قبل از ازدواج هم اگه خیلی عاطفی باشه که به عادت منجر بشه و نشه کنترلش کرد و با عقل تصمیم گرفت ، خوب نیست . ولی بهتر از اینه که بدون آشنایی قبلی با هم ازدواج کنن . حتی اگه دوران عقد و نامزدی طولانی داشته باشن ... 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ فقط به این نکته توجه کنید که ما چه جامعه ارمانی و خوبی داریم در ایران. مثلا ببینید حتی یک نفر نبود که دوست داشتن را خوب بدونه و همه مخالفت کردند. این چیزی که در خیابون و جامعه میبینیم که همه دوست دختر و پسر دارند.همش توهم هست 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ فقط به این نکته توجه کنید که ما چه جامعه ارمانی و خوبی داریم در ایران.مثلا ببینید حتی یک نفر نبود که دوست داشتن را خوب بدونه و همه مخالفت کردند. این چیزی که در خیابون و جامعه میبینیم که همه دوست دختر و پسر دارند.همش توهم هست من خوب میدونم......... توهم هست دیگه وقتی شال ومانتو عریانیه خوب دوست دختر و پسرم توهم دیگه..... تازه فهمیدی :there: 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ چرا ولی بنفش و بیشتر قبول دارمولی اینو هم قبول ندارم اگر دونفر از نظر عاطفی وابسته شدند بعد بنا به دلایلی این رابطه به ازدواج نرسید هرجفتشون بخاطر یاد همدیگه از هرچی دوست داشتن و عشقه زده بشوند و تا آخر عمرشون بسوزند که مثلا وفادارند..اگر نشده یه حکمتی بوده پس بهتره پی گیرش نشند و ولش کنند.ممکنه در آینده کسی پیدا بشه از قبلی بهتره.........اشکال نداره بذار دل مسافرخونه باشه چون همه یه روزی میرند و فراموش می شوند....... سفید جون یعنی اون قسمت قرمز رنگ رو از گفته من برداشت کردی ؟! در ضمن من مسافر خونه رو برای دل کسانی مثال زدم که عادت کردن به این جور روابط و این قدر براشون عادی شده که نمی تونن درک کنن دارن چه بر سر خودشون و طرف مقابل میارن افرادی که تمام زندگیشون توی داشتن این روابط پوچ می گذره :icon_pf (34): اما خب در مورد اون قسمتی که آبی رنگ ، من که تجربه نکردم اما اون هایی که تجربه کردن می گن عاشق واقعی نه می تونه عشقش رو مقایسه کنه و نه می تونه براش جایگزینی داشته باشه شاید به همین خاطره که همیشه تنها می مونن البته عقلانی نیست اما عاشق عقلش کوره دیگه من نمیدونم اینقدر که س ک س بد هست.یعنی الان 23 سال سن دارم.به خاطرز شرایط ایران ممکن هست تا 40 سالگی هم ازدواج نکنم. من با زن ها کاری ندارم. ولی واقعا تا حالا کم تر دیدم کسی هیچکاری نکنه.یا طرف با دختر خودش را تخلیه میکنه. یا با خود ارضایی . یعنی پیشنهاد میدید که طرف بره خئا ارضایی کنه؟؟ آقا دنیل به نظر من افرادی مثل شما بهترین راه براشون همون ازدواجه (حتی اگر در شرایط سختی باشه ) بی احترامی به شما نباشه اما افرادی با این طرز فکر مطئنا نه تنها باعث فساد در خودشون که در جامعه هم می شن :icon_pf (34): البته مشکل اصلی من با آقایون هم برمی گرده به همین موضوع که دخترا رو می خوان فقط برای ارضای این جور نیاز هاشون :w00: دلیل نمی شه چون کسی نمی خواد یا نمی تونه یا هر دلیلی که هست یه دختر رو بدبخت کنه که ! توی جامعه ما دختره و آبروش حالا یکی چون نمی خواد ازدواج کنه میاد حیثت طرف رو می ذاره زیر پا و بعدشم خودش رو می زنه به کوچه علی چپ که کی بود ؟ چی بود ؟ به من چه .... :w00: اگر حد اندازه مشخصی داشته باشه...خوبه...البته من قبلا به این اعتقاد نداشتم.....اما جدیدا فکر میکنم خوب باشه.... بله البته شما زمانی که اعتقاد نداشتین هم خوب نسخه می پیچیدین برای دیگران فقط به این نکته توجه کنید که ما چه جامعه ارمانی و خوبی داریم در ایران.مثلا ببینید حتی یک نفر نبود که دوست داشتن را خوب بدونه و همه مخالفت کردند. این چیزی که در خیابون و جامعه میبینیم که همه دوست دختر و پسر دارند.همش توهم هست دوست داشتن خیلی هم خوبه و آدمی به عشق و علاقه است که زنده است و نفس می کشه اما هر چیز و هر کسی که لایق دل بستن نیست پسر خوب مگه کلا بچه هایی که میان اینجا چند نفرن در مقابل جمعیتی که داری توی خیابون می بینی اونی که این جور روابط رو داره و ازش هم لذت می بره که نمیاد بشینه پای بحث ماها ، می ره توی خیابون .... به نظر من توی دوره ای که داشتن bf , gf کلاس داره :icon_pf (34): هیچ ابلهی نمیاد دروغ بگه که من ندارم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سفید جون یعنی اون قسمت قرمز رنگ رو از گفته من برداشت کردی ؟! در ضمن من مسافر خونه رو برای دل کسانی مثال زدم که عادت کردن به این جور روابط و این قدر براشون عادی شده که نمی تونن درک کنن دارن چه بر سر خودشون و طرف مقابل میارن افرادی که تمام زندگیشون توی داشتن این روابط پوچ می گذره :icon_pf (34): اما خب در مورد اون قسمتی که آبی رنگ ، من که تجربه نکردم اما اون هایی که تجربه کردن می گن عاشق واقعی نه می تونه عشقش رو مقایسه کنه و نه می تونه براش جایگزینی داشته باشه شاید به همین خاطره که همیشه تنها می مونن البته عقلانی نیست اما عاشق عقلش کوره دیگه نه کلا من میگم عاشق شدن واقعا الکی و مسخره هست .یعنی چی میای دلتو و همه زندگیتو میدی به یک نفر که هر جور بازی خواست باهات بکنه واگر یکمم بادلت راه اومد دیگه آخر عشقته و عیبهاشم نمی بینی...........من یکم تجربه کردم ولی سعی کردم از تجربیاتم درس بگیرم ... الان که این حرفها رو بهت میزنم دیگه مطمئن هستم چه جور آدمی ملاکمه .... یک نصیحت بهت میکنم اگر کسی رو خواستی برای ادامه زندگیت به عنوان همراه انتخاب کنی هیچ وقت روی اعتقاداتت پا نذار چون در این صورت بعد از یه مدت همه ی هیجانش از بین میره و تازه چشمهات باز میشه و میبینی چه به روز خودتو و آزادیت و زندگیت آوردی.......عشق و عاشقی هم از سرت میره اینم حرفه عاشق واقعی نمیتونه عشقشو مقایسه کنه البته بستگی داره به اینکه این عشق و از چه راهی کسب کرده و چقدر بخاطرش خودشو عوض کرده و در چه راهی مثبت یا منفی... ........... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ یک شعری هست که میگه: میکشمت سمت خویش این کشش قلب ماست قلب توگر آهن است قلب من آهنرباست همیشه یکی پاسوز میشه آخرش 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ نه کلا من میگم عاشق شدن واقعا الکی و مسخره هست .یعنی چی میای دلتو و همه زندگیتو میدی به یک نفر که هر جور بازی خواست باهات بکنه واگر یکمم بادلت راه اومد دیگه آخر عشقته و عیبهاشم نمی بینی...........من یکم تجربه کردم ولی سعی کردم از تجربیاتم درس بگیرم ...الان که این حرفها رو بهت میزنم دیگه مطمئن هستم چه جور آدمی ملاکمه .... یک نصیحت بهت میکنم اگر کسی رو خواستی برای ادامه زندگیت به عنوان همراه انتخاب کنی هیچ وقت روی اعتقاداتت پا نذار چون در این صورت بعد از یه مدت همه ی هیجانش از بین میره و تازه چشمهات باز میشه و میبینی چه به روز خودتو و آزادیت و زندگیت آوردی.......عشق و عاشقی هم از سرت میره اینم حرفه عاشق واقعی نمیتونه عشقشو مقایسه کنه البته بستگی داره به اینکه این عشق و از چه راهی کسب کرده و چقدر بخاطرش خودشو عوض کرده و در چه راهی مثبت یا منفی... ........... مرسی عزیزم این خیلی خوبه که دست کم از تجربیاتت درس می گیری تا دوباره تکرارش نکنی اما متاسفانه من افرادی رو می شناسم که این قدر توی حماقت خودشون غرق شدن که حتی اشتباه چندین باره رو باز هم تکرار می کنن دریغ از این که انسان یک بار بیشتر فرصت زندگی نداره و زمان بهش فرصت این همه آزمون و خطا رو نمی ده اما من هم اگر می خواستم برم دنبال عشق و عاشقی حتما تا به حال چندین بار درگیر حماقت های بچگیم شده بودم چون از نظر من عاشقی و دوست داشتن جنس مخالف برای دخترا تا قبل از سن 25 سال و برای پسرا تا قبل از سی 30 سال خاله بازی و اکثرا آخرش با پشیمونی همراه (مگر استثنایی وجود داشته باشه) آدم زمانی باید خودش رو درگیر عشق و عاشقی کنه که همه جوره از لحاظ عقلی و اجتماعی و عاطفی پخته شده باشه و بدونه که از رابطه ای که داره به وجود میاره چی می خواد اون وقت کسی که به شخصی علاقمند می شه می دونه که باید عقل و احساسش رو در کنار هم قراره بده همه شرایط رو بسنجه اون زمانه که طعم خوشبختی واقعی رو آدم می تونه بچشه و گرنه یه عشق کور و بی منطق به هیچ دردی نمی خوره به جز این که نکبت می آره :icon_pf (34): . 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی عزیزم این خیلی خوبه که دست کم از تجربیاتت درس می گیری تا دوباره تکرارش نکنی اما متاسفانه من افرادی رو می شناسم که این قدر توی حماقت خودشون غرق شدن که حتی اشتباه چندین باره رو باز هم تکرار می کنن دریغ از این که انسان یک بار بیشتر فرصت زندگی نداره و زمان بهش فرصت این همه آزمون و خطا رو نمی ده اما من هم اگر می خواستم برم دنبال عشق و عاشقی حتما تا به حال چندین بار درگیر حماقت های بچگیم شده بودم چون از نظر من عاشقی و دوست داشتن جنس مخالف برای دخترا تا قبل از سن 25 سال و برای پسرا تا قبل از سی 30 سال خاله بازی و اکثرا آخرش با پشیمونی همراه (مگر استثنایی وجود داشته باشه) آدم زمانی باید خودش رو درگیر عشق و عاشقی کنه که همه جوره از لحاظ عقلی و اجتماعی و عاطفی پخته شده باشه و بدونه که از رابطه ای که داره به وجود میاره چی می خواد اون وقت کسی که به شخصی علاقمند می شه می دونه که باید عقل و احساسش رو در کنار هم قراره بده همه شرایط رو بسنجه اون زمانه که طعم خوشبختی واقعی رو آدم می تونه بچشه و گرنه یه عشق کور و بی منطق به هیچ دردی نمی خوره به جز این که نکبت می آره :icon_pf (34): . البته خیلی هم بی تجربه باشی هم خوب نیست یه وقت دیدی سرت کلا رفت در کل موفق باشی در زمینه عاطفی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من نظری ندارم ....اگه چن ماه پیش ازم میپرسیدن اینو،کلی نظریه ارائه میدادم ولی الان نه! 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ البته خیلی هم بی تجربه باشی هم خوب نیست یه وقت دیدی سرت کلا رفت در کل موفق باشی در زمینه عاطفی عزیزم مرسی sefid جون هم چنین شما اما بیشتر ترجیح می دم از تجربیات اطرافیانم استفاده کنم تا این که تخربه تلخی رو خودم داشته باشم در ضمن من به خاطر شرایط زندگیم پسر بزرگ شدم تا دختر (زیاد بی تجربه هم نیستم :ws2:) 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سفید جون یعنی اون قسمت قرمز رنگ رو از گفته من برداشت کردی ؟! در ضمن من مسافر خونه رو برای دل کسانی مثال زدم که عادت کردن به این جور روابط و این قدر براشون عادی شده که نمی تونن درک کنن دارن چه بر سر خودشون و طرف مقابل میارن افرادی که تمام زندگیشون توی داشتن این روابط پوچ می گذره :icon_pf (34): اما خب در مورد اون قسمتی که آبی رنگ ، من که تجربه نکردم اما اون هایی که تجربه کردن می گن عاشق واقعی نه می تونه عشقش رو مقایسه کنه و نه می تونه براش جایگزینی داشته باشه شاید به همین خاطره که همیشه تنها می مونن البته عقلانی نیست اما عاشق عقلش کوره دیگه آقا دنیل به نظر من افرادی مثل شما بهترین راه براشون همون ازدواجه (حتی اگر در شرایط سختی باشه ) بی احترامی به شما نباشه اما افرادی با این طرز فکر مطئنا نه تنها باعث فساد در خودشون که در جامعه هم می شن :icon_pf (34): البته مشکل اصلی من با آقایون هم برمی گرده به همین موضوع که دخترا رو می خوان فقط برای ارضای این جور نیاز هاشون :w00: دلیل نمی شه چون کسی نمی خواد یا نمی تونه یا هر دلیلی که هست یه دختر رو بدبخت کنه که ! توی جامعه ما دختره و آبروش حالا یکی چون نمی خواد ازدواج کنه میاد حیثت طرف رو می ذاره زیر پا و بعدشم خودش رو می زنه به کوچه علی چپ که کی بود ؟ چی بود ؟ به من چه .... :w00: بله البته شما زمانی که اعتقاد نداشتین هم خوب نسخه می پیچیدین برای دیگران دوست داشتن خیلی هم خوبه و آدمی به عشق و علاقه است که زنده است و نفس می کشه اما هر چیز و هر کسی که لایق دل بستن نیست پسر خوب مگه کلا بچه هایی که میان اینجا چند نفرن در مقابل جمعیتی که داری توی خیابون می بینی اونی که این جور روابط رو داره و ازش هم لذت می بره که نمیاد بشینه پای بحث ماها ، می ره توی خیابون .... به نظر من توی دوره ای که داشتن bf , gf کلاس داره :icon_pf (34): هیچ ابلهی نمیاد دروغ بگه که من ندارم یعنی چی افرادی مثل من برایشون بهترین چیز ازدواج هست. 2 حالت داره. 1:یک پسر س ک س میکنه 2:یک پسر خودارضایی میکنه. خارج از این هم نداریم.مگه اینکه طرف مشکل خاصی داشته باشه یا دیگه خیلی نادر هستند این افراد. در ضمن من س ک س را فساد یا گناه نمیدونم.2 تا جوون هستند .از زندگی دارند لذت میبرند. شرایط ازدواج هم اصلا وجود نداره. در ضمن ازدواجی که به خاطر س ک س باشه. مرده شورش هم ببره. 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ به قول معروف بستگی داره به آدمش ، موقعیتش! نمی شه یه دستاورد رو به همه تعمیم داد.. 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من نظری ندارم ....اگه چن ماه پیش ازم میپرسیدن اینو،کلی نظریه ارائه میدادم ولی الان نه! چی شده مگه؟ اتفاق خاصی افتاده که مارو از فهمیدن نظراتتون محروم میکنید؟ 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ بستگی به شرایط اجتماعی و اخلاق و جنبه افراد داره!!!!! 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ بستگی به شرایط اجتماعی و اخلاق و جنبه افراد داره!!!!! بستگیتون خیلی کلی بود!!! میشه بگید واسه چه نوع افرادی مناسبه یا واسه چه افرادی خوب نیست؟ لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ بله البته شما زمانی که اعتقاد نداشتین هم خوب نسخه می پیچیدین برای دیگران . به نظر من توی دوره ای که داشتن bf , gf کلاس داره :icon_pf (34): هیچ ابلهی نمیاد دروغ بگه که من ندارم ...من نسخه میپیچیدم واسه دیگران!!!!!!....بخدا نداشتم مگه زورکیه:w74:...پیش نیومده چه کار کنم!:w00: 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ ...من نسخه میپیچیدم واسه دیگران!!!!!!....بخدا نداشتم مگه زورکیه:w74:...پیش نیومده چه کار کنم!:w00: بــــــــــــــــــــــــلـــــــــــه ..... همین خود شما بودین که نسخه می پیچیدین .... مگه من گفتم داشتین ؟! من گفتم توصیه هم می کردین به دیگران که سری رو که درد نمی کنه که دستمال نمی بندن ، از این برنامه ها دور باش تا شب سر راحت بذاری زمین و ...... :167: حالا نگران نباش انشاا.... خدا پیش میاره اون وقت حالت حسابی جا میاد . 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ آقا دنیل به نظر من افرادی مثل شما بهترین راه براشون همون ازدواجه (حتی اگر در شرایط سختی باشه ) بی احترامی به شما نباشه اما افرادی با این طرز فکر مطئنا نه تنها باعث فساد در خودشون که در جامعه هم می شن البته مشکل اصلی من با آقایون هم برمی گرده به همین موضوع که دخترا رو می خوان فقط برای ارضای این جور نیاز هاشون :w00: دلیل نمی شه چون کسی نمی خواد یا نمی تونه یا هر دلیلی که هست یه دختر رو بدبخت کنه که ! توی جامعه ما دختره و آبروش حالا یکی چون نمی خواد ازدواج کنه میاد حیثت طرف رو می ذاره زیر پا و بعدشم خودش رو می زنه به کوچه علی چپ که کی بود ؟ چی بود ؟ به من چه .... :w00: بی احترامی به شما نباشه اما افرادی با این طرز فکر مطئنا نه تنها باعث فساد در خودشون که در جامعه هم می شن البته مشکل اصلی من با آقایون هم برمی گرده به همین موضوع که دخترا رو می خوان فقط برای ارضای این جور نیاز هاشون :w00: فساد رو چي معني ميکنيد؟ ببينم يه پسر يا دختر تا 27 ، 28 سالگي بايد با اونجاشون جيش کنن و به درد ديگه اي نميخوره؟ مگه اين نيست که تو 15 و 9 سالگي به بلوغ ميرسن؟ راستي دخترها هيچ نيازي ندارن ديگه؟ شمام که هيچي؟ اگه ميبينيد که در زمان قديم يا زمان پيامبرا ميگفتن بريد زن بگيريد به خاطر اين بود که اونها تا تقي به توقي ميخورد يه زن ميگرفتن و به تعداد اونها اضافه ميکردن. (تق و توقه رو همينجوري مينويسن؟) اما الان در حالت عادي جوون ها تا 27، 28 ازدواج نميکنن. وقتي شما اين طرز فکر رو داشته باشيد که ميگيد: توی جامعه ما دختره و آبروش حالا یکی چون نمی خواد ازدواج کنه میاد حیثت طرف رو می ذاره زیر پا و بعدشم خودش رو می زنه به کوچه علی چپ که کی بود ؟ چی بود ؟ به من چه .... خوب از بقيه هيچ انتظاري نميشه داشت که. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی sefid جون هم چنین شما اما بیشتر ترجیح می دم از تجربیات اطرافیانم استفاده کنم تا این که تخربه تلخی رو خودم داشته باشم در ضمن من به خاطر شرایط زندگیم پسر بزرگ شدم تا دختر (زیاد بی تجربه هم نیستم :ws2:) قرار نیست تجربه تلخ باشه عزیزم تجربه عبرت آموزه نه تلخ وشیرین مگه غذا هست که مزه داشته باشه..... خیلی هم خوب که پسر بزرگ شدی منم خیلی دخترونه نیستم شایدم برای همینه بی احساسم ......خوبه تجربه داری :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ فساد رو چي معني ميکنيد؟ ببينم يه پسر يا دختر تا 27 ، 28 سالگي بايد با اونجاشون جيش کنن و به درد ديگه اي نميخوره؟ مگه اين نيست که تو 15 و 9 سالگي به بلوغ ميرسن؟راستي دخترها هيچ نيازي ندارن ديگه؟ شمام که هيچي؟ اگه ميبينيد که در زمان قديم يا زمان پيامبرا ميگفتن بريد زن بگيريد به خاطر اين بود که اونها تا تقي به توقي ميخورد يه زن ميگرفتن و به تعداد اونها اضافه ميکردن. (تق و توقه رو همينجوري مينويسن؟) اما الان در حالت عادي جوون ها تا 27، 28 ازدواج نميکنن. وقتي شما اين طرز فکر رو داشته باشيد که ميگيد: خوب از بقيه هيچ انتظاري نميشه داشت که. ای بابا ما هرچقدر گفتیم منظورمون رابطه جنسی نیست باز انگار همه بحثا میره سمت این بحث شیرین! دوست عزیز ایشون گفته بودن اینکه بعضی از پسرا دخترا رو فقط واسه رابطه جنسی میخوان دور از انسانیته.خب به نظر شما نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده