Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ رأی دادم به اونی که سری قبل دیر درکش کردم من که درک خاصی در آنچه شما میگویید،ندیدم !!!!! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من که درک خاصی در آنچه شما میگویید،ندیدم !!!!! مگه میدونی به کی رأی دادم که اینجوری میگی؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ مگه میدونی به کی رأی دادم که اینجوری میگی؟:w00: خوب شما بگو به کدام عکس رای دادی و چرا...... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ به عکس 1 آخه سری قبل سریع نگاهش کردم درکش نکردم وقتی رأی دادم فهمیدم اینم خیلی پر محتواست .....یک سری گوسفند بدون توجه به دره فقط برای رسیدن به چوپانشون میمرند ولی درس باقیشون نمیشه که اون تخیله....البته شاید با جوی خونی که درست میشه نفره آخر بتونه شناکنان بهش برسه شایدم نرسه مثل سرابه همش......... 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ به عکس 1 آخه سری قبل سریع نگاهش کردم درکش نکردم وقتی رأی دادم فهمیدم اینم خیلی پر محتواست .....یک سری گوسفند بدون توجه به دره فقط برای رسیدن به چوپانشون میمرند ولی درس باقیشون نمیشه که اون تخیله....البته شاید با جوی خونی که درست میشه نفره آخر بتونه شناکنان بهش برسه شایدم نرسه مثل سرابه همش......... :ws3: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من به شماره 4 رای دادم... شماره 4 خنده داره مگه........... لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ حالا فعلا که خالق نقاشی ها معلوم نیستند.ولی شما میتونین یک تحلیل شخصیتی ارائه بدین. آلزایمر که نداریم 1 لینک به دیدگاه
*JAGUAR* 338 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ اوا...من تازه امروز اینجا رو دیدم.... فعلا که باید برم سر کلاسم....نمیدونم به کی رای بدم.... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ مسابقه فینال تعداد شرکت کننده هاش،نصفه نیمه نهایی است !!!!! چرا ؟؟؟!!!!1 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ به خاطر منه ... تبلیغات نکردم ... دوستان بیاین رای بدین ... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ به خاطر منه ... تبلیغات نکردم ... دوستان بیاین رای بدین ... ایوللللللل........ چند نفر از این هایی که تو خیابان کارت پخش میکنند را هم باید استخدام کنم. :w410: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ ایوللللللل........ چند نفر از این هایی که تو خیابان کارت پخش میکنند را هم باید استخدام کنم. :w410: خیلی هم خوب ... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی هم خوب ... پرتو بیا تو انقلاب،واسه من جیغ بزن و تبلیغ کن...... من میشم راننده اتوبوس،تو هم بشو دستیارم....... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ پرتو بیا تو انقلاب،واسه من جیغ بزن و تبلیغ کن...... من میشم راننده اتوبوس،تو هم بشو دستیارم....... نه .. من مستقل کار می کنم ... :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ نه .. من مستقل کار می کنم ... :Ghelyon: مگه دستیار شوفر مستقل نیست !!!!!! میتونی،با جلب مشتری بیشتر درآمد بیشتری کسب کنی. من راه را برای پیشرفتت و شوفر شدن،فراهم میکنم. لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ مگه دستیار شوفر مستقل نیست !!!!!! میتونی،با جلب مشتری بیشتر درآمد بیشتری کسب کنی. من راه را برای پیشرفتت و شوفر شدن،فراهم میکنم. نخیرم ... اصلاً شوفر چیه؟ من می خوام دکتر ، مهندس شم ... لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ بنده به یه نقاشی معناگرایانه رای دادم! بعضیای دیگه بخش هنریشون پررنگ تر بود ولی من اینو ترجیح دادم... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ نخیرم ... اصلاً شوفر چیه؟ من می خوام دکتر ، مهندس شم ... با داد و هوار کردن،دکتر نمیشی. شوفری آیندش بهتره،حرف منو قبول کن بچه جان. :167: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ با داد و هوار کردن،دکتر نمیشی. شوفری آیندش بهتره،حرف منو قبول کن بچه جان. :167: نمی خوام ... الآن میرم درس می خونم ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده