Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ با توجه به تاپیکی که ایجاد شد و از آن از کاربران محترم درخواست گردید که نقاشی های خودشان را با استفاده از نرم افزار Paint برای ما بفرستند: شش نفر از دوستان،طی دو مرحله رقابت به فینال رسیدند. با توجه به هماهنگی های به عمل آمده به نفرات اول تا سوم به ترتیب 100 ، 70 و 50 امتیاز داده خواهد شد. به نظر من تبلیغات نکنین،اگه خواستین بکنین،ببینین تقلب ارزش داره یا نه؟ من که از گذشته خودم پشیمانم. نقاشی شماره 1 نقاشی شماره 2 نقاشی شماره 3 نقاشی شماره 4 نقاشی شماره 5 نقاشی شماره 6 41 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ راستی از روی نقاشیا شخصیت شناسی هم می شه کرداااااا 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ راستی از روی نقاشیا شخصیت شناسی هم می شه کرداااااا حالا فعلا که خالق نقاشی ها معلوم نیستند. ولی شما میتونین یک تحلیل شخصیتی ارائه بدین. 8 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ همشون نازن دستتون درد نکنه من به 6 رای دادم خیلی با احساسه 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ منم رایمو دادم ....با اینکه نقاشی خودم هم جز نقاشی ها بود ولی 6 از همه قشنگتره 7 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ منم راي دادم آقا مطمئن هستين راي من دزديده نميشه؟ تضمين ميدين؟ 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ منم راي دادمآقا مطمئن هستين راي من دزديده نميشه؟ تضمين ميدين؟ این دوره صندوق ها بازه بازه،تقلب صفر درصد....... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ نقاشی آخری اینقدر جذابه ؟؟؟؟!!!!! اقلا کسیکه رای داده بگه علت رایش هم چی بوده...... 5 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ من توی ذهنم سکوت رو اینجوری مجسم می کنم رنگ آمیزیش خیلی قشنگه یکمی هنری تره تا بقیه ولی در کل همشون قشنگن دست همه درد نکنه:w70: 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ نظر سنجي تا كي ادامه داره؟ تا وقتی که متقلبان فرصتی برای خرید رای و پر کردن صندوق های سیار نداشته باشند. :167: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ رو اواتارم مهر بزنين:4chsmu1: من نيز راي دادم 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا میشه تاپیک بغلی اونیکی تاپیک؟! پورسانت آپ کننده چقد میباشه؟ 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا میشه تاپیک بغلی اونیکی تاپیک؟! پورسانت آپ کننده چقد میباشه؟ بله .. تاپیک بغلی همینجاست ... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ رأی دادم به اونی که سری قبل دیر درکش کردم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده