danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ در ادامه نتايج مختلفی بر حسب دامنه امتيازات کسب شده ارايه شده که شما با مقايسه امتياز خود می توانید نتيجه مربوط به خود را مشاهده نماييد. اگر امتيازتان بين 35 تا 65 است: شما براساس دانش آيرويدا، از نواحي گردن، دستان و اندامگوارشي آسيبپذير هستيد و متأسفانه براي تقويت جسم و روانتان، هيچ تلاشي از خود نشان نميدهيد.لازم است كه هر چه زودتر، تجديد نظري در برنامه غذاييتان داشته باشيد و مواد ناسالم و مسموم را ازآن حذف كنيد. دست كم روزي نيم ساعت ورزشهاي مفيدي مثل: پيادهروي، نرمشهاي سبك و يا شناو دوچرخه سواري را انجام دهيد. براي اطمينان از سلامتي عمومي بدنتان، در اسرع وقت به يك پزشكمراجعه نماييد. در اوقات فراغتتان به حل جدول، مطالعه و نقاشي بپردازيد. اگر امتيازتان بين 66 تا 96 است: شما براساس دانش آيرويدا، از نواحي ريه، كليهها و مثانهآسيبپذير هستيد. بهتر است هر چه زودتر، براي حصول اطمينان از سلامت اين نواحي از بدنتان، بهيك پزشك مراجعه نماييد. سيگار نكشيد، مايعات بيشتري بنوشيد و هرگز در دفع ادرار تعلل نورزيد.صبحها از مواد غذايي انرژيزا مثل عسل و خرما استفاده كنيد و شب هنگام، غذاهاي سنگين و پرحجمنخوريد. ورزشهايي مثل يوگا و سرگرميهايي مانند حل معما برايتان مناسب هستند. اگر امتيازتان بين 97 تا 127 است: شما براساس دانش آيرويدا، از نواحي قلب، صورت و پاهاآسيبپذير هستيد. از اين رو، براي مدت زمان طولاني، يك جا سرپا نايستيد و براي ساعات طولاني ازنشستن بر روي صندلي خودداري كنيد. از مصرف مواد غذايي خيلي چرب و شيرين يا شور و پرادويهپرهيز كنيد و تا جاي ممكن در معرض نور مستقيم آفتاب قرار نگيريد. در هنگام پيادهروي از كفشهايمناسب و راحت استفاده كنيد و از بلند كردن وسايل سنگين، خودداري نماييد. در صورت هر گونهاحساس درد و ناراحتي در ناحيه قلب يا سر، به سرعت به پزشك مراجعه نماييد. ورزشهايي مثل شنا،يوگا و ژيمناستيك براي سلامتيتان مفيد هستند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ 91:ws37: ولی مال تالار پزشکیه ها:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ دوست گرامی، شما از اين تست خودشناسی 72 امتياز کسب کرده ايد. ولی خدایش راست میگه مخصوصا بیماریهاش...........خودم بلدم حواسم به خودم باشه ......... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ اگر امتيازتان بين 66 تا 96 است: شما براساس دانش آيرويدا، از نواحي ريه، كليهها و مثانهآسيبپذير هستيد. بهتر است هر چه زودتر، براي حصول اطمينان از سلامت اين نواحي از بدنتان، بهيك پزشك مراجعه نماييد. سيگار نكشيد، مايعات بيشتري بنوشيد و هرگز در دفع ادرار تعلل نورزيد.صبحها از مواد غذايي انرژيزا مثل عسل و خرما استفاده كنيد و شب هنگام، غذاهاي سنگين و پرحجمنخوريد. ورزشهايي مثل يوگا و سرگرميهايي مانند حل معما برايتان مناسب هستند. اینم فهمید من ورزشهای سنگین برام خوب نیست......... ولی عسل شرمنده نمی تونم بخورم اصرار نکن....... ممنون خیلی قشنگ و درست بود لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ 83 شدم استغفرالله میگه سیگار نکش!! سیگارمون کجا بود که نکشیم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده