p mehdi q 6226 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 جزء کدام یک از گزینه های بالا قرار دارید توضیح هم بدید لطفا 25
zahra-d 4993 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 با سلام! من شوخ و دير رنجم هيچ وقت چيزايي كه با بچه ها هستيم و ميشنوم رو به دل نميگيرم چون ميدونم شوخي ميكنن چون كلا عادتمونه.اما يه سري هستن كه شوخي ميكنن باهام اما تحمل شوخي رو ندارن يعني بي جنبه ان واسه همين زياد به اونا رو نميدم!!!!! با تشكر ازم تشكر كن!!!! 10
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 من در وهله اول تو نظر دوستان یه دختر مغرورو خشک و افاده ای میام (به گفته خودشون ) اما درمراحل بعدی اگه از کسی خوشم بیاد باهاش خیلی مهربون و شوخ میشم زود رنجی هم که جزو ژن ویژه منه 7
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2011 گزينه يكاون كشش عنوان تاپيك دليليش چيه ؟؟؟ دلیلش فقط جلب توجه ..... من در وهله اول تو نظر دوستان یه دختر مغرورو خشک و افاده ای میام (به گفته خودشون ) اما درمراحل بعدی اگه از کسی خوشم بیاد باهاش خیلی مهربون و شوخ میشم زود رنجی هم که جزو ژن ویژه منه من کاملا تایید میکنم . چون اول که باهات آشنا شدم فکر میکردم خیلی افاده ای و خشک باشی . اما الان جور دیگه ای فکر میکنم 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 دلیلش فقط جلب توجه ..... اهان فك كردم اعصاب معصاب نداري. 3
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2011 اهان فك كردم اعصاب معصاب نداري. نه عزیزم من خودم مخترع اعصابم :icon_pf (44): 2
سـارا 20071 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 شوخ هستم اما حد نگه میدارم همیشه. و دوست دارم اطرافیانم هم همینطور باشن.یعنی شوخیاشون از یه حدی فراتر نرده زودرنج هم هستم 6
سیندخت 18786 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 من هیچ کدوم از این گزینه ها نیستم:viannen_38: یک اخلاقای گندی دارم. :banel_smiley_52: غیر قابل تحمل 10
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2011 من هیچ کدوم از این گزینه ها نیستم:viannen_38:یک اخلاقای گندی دارم. :banel_smiley_52: غیر قابل تحمل خب بالاخره آدم یا شوخه یا جدی یا گاهی اوقات شوخه گاهی اوقان جدی از طرفی یا زود رنجه یا دیر رنج چطور میشه جزء هیچکدام از گزینه ها نباشی ! یه چیزی بگو بالاخره . اینطوری که نمیشه 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 اي کساني که ايمان آورده ايد! کاري به کار کساني که ايمان نياورده اند نداشته باشيد! 10
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2011 اي کساني که ايمان آورده ايد! کاري به کار کساني که ايمان نياورده اند نداشته باشيد! چون سارا هستی تشکر کردم . وگرنه میگفتم از موضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوع خارج نشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 چون سارا هستی تشکر کردم . وگرنه میگفتم از موضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوع خارج نشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو چ چشم:banel_smiley_52: 3
EOS 14528 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 هم می تونم جز افراد شوخ باشم و هم کاملا جدی بستگی به شرایط خودم و محیطی که توش حضور دارم داره اما در مورد زود رنجی می تونم بگم خیـــلـــــــــــی زود رنجم 7
hilda 13376 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 فک کنم خیلی شوخ و شیطونم .... خیلیم دیر بهم بر میخوره .... بازم بچه ها بهتر میدونن ... :JC_thinking: 5
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 جزء کدام یک از گزینه های بالا قرار دارید توضیح هم بدید لطفا اه اه من اصلا اخلاق ندارم اعتراف میکنم خیلییییییییییییی خیلی حساس و بی اعصابم دست خودم نیستاالبته شوخی هم گه گداری که تو مود باشم میکنم 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 به طور خلاصه: شیطون- شر - زلزله- با دوستام باشم اصلا" خودمو نمی گیرم...البته بستگی به اون جمع داره. زود رنج...اووووووم یه کم.... اگه از یکی ناراحت بشم فقط سکوت می کنم. اگر عصبانی هم بشم خیلی بده...اصولا"کسی نمی یاد طرفم 3
flora67 33 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 چه جالب فک می کردم فقط من زودرنجم...از چند نفری شنیدم چون یکی یه دونم زودرنجم.... منم تو برخورد اول خیلی جدی ام ولی کم کم یخم آب می شه.. 3
ارسال های توصیه شده