p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ جزء کدام یک از گزینه های بالا قرار دارید توضیح هم بدید لطفا 25 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ با سلام! من شوخ و دير رنجم هيچ وقت چيزايي كه با بچه ها هستيم و ميشنوم رو به دل نميگيرم چون ميدونم شوخي ميكنن چون كلا عادتمونه.اما يه سري هستن كه شوخي ميكنن باهام اما تحمل شوخي رو ندارن يعني بي جنبه ان واسه همين زياد به اونا رو نميدم!!!!! با تشكر ازم تشكر كن!!!! 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ گزينه يك اون كشش عنوان تاپيك دليليش چيه ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ من در وهله اول تو نظر دوستان یه دختر مغرورو خشک و افاده ای میام (به گفته خودشون ) اما درمراحل بعدی اگه از کسی خوشم بیاد باهاش خیلی مهربون و شوخ میشم زود رنجی هم که جزو ژن ویژه منه 7 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ گزينه يكاون كشش عنوان تاپيك دليليش چيه ؟؟؟ دلیلش فقط جلب توجه ..... من در وهله اول تو نظر دوستان یه دختر مغرورو خشک و افاده ای میام (به گفته خودشون ) اما درمراحل بعدی اگه از کسی خوشم بیاد باهاش خیلی مهربون و شوخ میشم زود رنجی هم که جزو ژن ویژه منه من کاملا تایید میکنم . چون اول که باهات آشنا شدم فکر میکردم خیلی افاده ای و خشک باشی . اما الان جور دیگه ای فکر میکنم 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ دلیلش فقط جلب توجه ..... اهان فك كردم اعصاب معصاب نداري. 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ اهان فك كردم اعصاب معصاب نداري. نه عزیزم من خودم مخترع اعصابم :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ شوخ هستم اما حد نگه میدارم همیشه. و دوست دارم اطرافیانم هم همینطور باشن.یعنی شوخیاشون از یه حدی فراتر نرده زودرنج هم هستم 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ من هیچ کدوم از این گزینه ها نیستم:viannen_38: یک اخلاقای گندی دارم. :banel_smiley_52: غیر قابل تحمل 10 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ من هیچ کدوم از این گزینه ها نیستم:viannen_38:یک اخلاقای گندی دارم. :banel_smiley_52: غیر قابل تحمل خب بالاخره آدم یا شوخه یا جدی یا گاهی اوقات شوخه گاهی اوقان جدی از طرفی یا زود رنجه یا دیر رنج چطور میشه جزء هیچکدام از گزینه ها نباشی ! یه چیزی بگو بالاخره . اینطوری که نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ من چرا جزء هیچ کدوم از این دسته ها نیستم؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ اي کساني که ايمان آورده ايد! کاري به کار کساني که ايمان نياورده اند نداشته باشيد! 10 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ اي کساني که ايمان آورده ايد! کاري به کار کساني که ايمان نياورده اند نداشته باشيد! چون سارا هستی تشکر کردم . وگرنه میگفتم از موضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوع خارج نشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ چون سارا هستی تشکر کردم . وگرنه میگفتم از موضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوع خارج نشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو چ چشم:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ هم می تونم جز افراد شوخ باشم و هم کاملا جدی بستگی به شرایط خودم و محیطی که توش حضور دارم داره اما در مورد زود رنجی می تونم بگم خیـــلـــــــــــی زود رنجم 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ من شوخ ِ جدي هستم ، زود رنجم نيستم (فك كنم البته!) 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ فک کنم خیلی شوخ و شیطونم .... خیلیم دیر بهم بر میخوره .... بازم بچه ها بهتر میدونن ... :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ جزء کدام یک از گزینه های بالا قرار دارید توضیح هم بدید لطفا اه اه من اصلا اخلاق ندارم اعتراف میکنم خیلییییییییییییی خیلی حساس و بی اعصابم دست خودم نیستاالبته شوخی هم گه گداری که تو مود باشم میکنم 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ به طور خلاصه: شیطون- شر - زلزله- با دوستام باشم اصلا" خودمو نمی گیرم...البته بستگی به اون جمع داره. زود رنج...اووووووم یه کم.... اگه از یکی ناراحت بشم فقط سکوت می کنم. اگر عصبانی هم بشم خیلی بده...اصولا"کسی نمی یاد طرفم 3 لینک به دیدگاه
flora67 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ چه جالب فک می کردم فقط من زودرنجم...از چند نفری شنیدم چون یکی یه دونم زودرنجم.... منم تو برخورد اول خیلی جدی ام ولی کم کم یخم آب می شه.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده